Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantástico o lugar ”
Agricola da Ilha — recenzja

Agricola da Ilha
Nr 28 wśród 62 atrakcji (Joinville)
Więcej informacji o atrakcji
Informacje o atrakcji
Zalecany czas pobytu: 1–2 godziny
Przydatne informacje: Toalety, Możliwość zakupu żywności, Zajęcia dla małych dzieci, Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Zrecenzowano 25 grudnia 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TIAGO B, Proprietário, Agricola da IlhaOdpowiedź udzielona 28 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (25)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
Filtrowanie

10 z 14 wśród 25 recenzji

Zrecenzowano 14 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TIAGO B, Proprietário, Agricola da IlhaOdpowiedź udzielona 19 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TIAGO B, Proprietário, Agricola da IlhaOdpowiedź udzielona 13 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 listopada 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TIAGO B, Proprietário, Agricola da IlhaOdpowiedź udzielona 16 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zobacz więcej recenzji
Zrecenzowano 13 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TIAGO B, Proprietário, Agricola da IlhaOdpowiedź udzielona 15 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Agricola da Ilha — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Agricola da Ilha? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem