Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 00:00 - 23:59
Wyróżnione recenzje
❤️❤️❤️

Piękna długa plaża z niesamowitym widokiem na ocean. Świetna dla surferów i bezpieczna :) Warto... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 17 czerwca 2018
MagdalenaWilanowska
,
Rzeszów, Polska
z urządzeń przenośnych
po prostu pięknie

Plaża węższa niż Copacabana, ale za to lepsze zejście do wody - znacznie łagodniejsze - i mniejsze... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 czerwca 2018
Agnieszka B
,
Włochy
Przeczytaj wszystkie recenzje (18 127)
  
Recenzje (18 127)
Filtruj recenzje
18 127 wyniki
Oceny podróżnych
10 514
5 901
1 408
212
92
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
10 514
5 901
1 408
212
92
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 18 127 recenzji
Zrecenzowano: 19 października 2016

niezapomniane widoki, super atmosfera, nalezy tylko wystrzegac sie malych szybkich zlodziei ktorzy doslownie wyczaja twoj telefon lub portfel jakby mieli w oczach promienie X-ray. i nie ma na nich rady potrafia oskubac cudzoziemca a takze swoich w mgnieniu oka, nie zdazysz zareagowac.
polecam takze zaopatrzenie sie w kremy z duzym filtrem do opalania faktor od 36 w gore, bo slonce nie opala a PALI skore, po pol godzinie skora przypomina juz nielicha smazonke

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2016
1  Dziękujemy, Jacek K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 października 2016

Ze wszystkich plaż Rio, to właśnie Ipanema najbardziej mi się podobała. Ogromne ilości miejscowych artystów, wystawiających swoje rękodzieła, muzyków umilających błogie lenistwo i koncert fal rozbijających się o brzeg tworzy niezapomniane wrażenia.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2016
1  Dziękujemy, Sciemkoo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 maja 2016

Ipanema ze swoim bardzo szczegolnym brzegiem i wysokimi falami dochodzacymi do tego niezwyklego uksztaltowaniem brzegu jest wyjatkowa plażą w porownaniu z "typowymi",to znaczy lagodnie schodzacymi do morza.Mniej ludzi niz na Copacabanie daje wrazenie bardziej luznej i dla mnie przyjemniejszej od zatloczonej poprzedniej.Jest po prostu bardziej niezwykla.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2016
1  Dziękujemy, taishan1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 marca 2016

Wspaniała plaża, niebiańskie widoki, piękniejsza siostra copacabany. Niestety jest też bardziej zatłoczona, ale warto znaleź jakiś skrawek tylko dla siebie.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2016
1  Dziękujemy, M K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lutego 2016 z urządzeń przenośnych

Najładniejsza plaża w Rio. Mniejsza od Copacabany ale też o wiele mniej ludzi. Fale takie jak powinny być - potrafią elegancko sponiewierać Koniecznie trzeba odwiedzić

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2015
1  Dziękujemy, Rafal_Szoszew
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji