Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 08:00 - 20:00
Wyróżnione recenzje
Punkt obowiązkowy

Warto odwiedzić podczas zachodu słońca. Widoki niesamowite, na całe miasto. Niezapomniane... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019
renatasz9
,
Szczecin, Polska
z urządzeń przenośnych
widoki

Rio , jedno z kilku miejsc gdzie obecność obowiązkowa , widoki na miasto ,poniżej fajna zatoka z... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 maja 2019
tuiteraz
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (54 677)
  
Recenzje (54 677)
Filtruj recenzje
54 677 wyniki
Oceny podróżnych
42 982
10 044
1 386
167
98
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
42 982
10 044
1 386
167
98
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 54 677 recenzji
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Warto odwiedzić podczas zachodu słońca. Widoki niesamowite, na całe miasto. Niezapomniane przeżycie. Cena około 100 reali za osobę. Warto. Warto też zjeść coś i kupić pamiątki na górze. Wejścia i wyjścia z kolejki odbywają się bardzo sprawnie, nie ma tłoków bo kolejki praktycznie cały czas są w ruchu. Dla mnie ta atrakcja przebija nawet pomnik Chrystusa.

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, renatasz9
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bondinho_oficial, Analista, Bondinho Pao de AcucarOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Dziękuję za komentarz. Cieszymy się, że podobało Ci się to doświadczenie. Wróć kiedy będziesz mógł.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 maja 2019

Rio , jedno z kilku miejsc gdzie obecność obowiązkowa , widoki na miasto ,poniżej fajna zatoka z pomnikiem Chopina ,strefa militarna bardzo bezpiecznie

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, tuiteraz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 marca 2019

Wszystko toczy się w Rio swoim wolnym tempem, plaża, odpoczynek, mojito i ocean. Panoramę miasta tworzą skały na przemian z plażami pełnymi Brazylijczyków.Widok, jak gigantyczna czerwona kula chowa się za siedmioma wzgórzami Rio jest bezcenny. Wzgórze nie jest tak zatłoczone jak to z wielkim Chrystusem.
POLECAM bo warto tam lecieć dla tego widoku

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
3  Dziękujemy, magdaon
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lutego 2019

coś wspaniałego, jazda gondolą a jaki widok aż pierś zapiera, gorąco polecam, naprawdę warto tam się znaleźć

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Dziękujemy, ruda17
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjne widoki!!!!! Cale Rio u stóp! Lepiej pojawić sie rano wtedy nie ma tłumów i można spokojnie zrobic udane zdjęcia i chwilę w spokoju podziwiać piekna panoramę miasta.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, tomaszg606
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji