Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mięso !”
Fogo de Chao Botafogo — recenzja

Fogo de Chao Botafogo
Zarezerwuj stolik
2
Dzisiaj
20:00
Nr 86 wśród 14 857 Restauracje (Rio de Janeiro)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Grill/rożen, Brazylijska, Bar ze stekami
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Okolica: Botafogo
Zrecenzowano 7 lutego 2018

To było moje pierwsze spotkanie z takim typem restauracji i zdecydowanie najlepsze. Szukałam podobnych miejsc w Europie, ale niestety nigdzie nie znalazłam tak dobrej brazylijskiej kuchni, gdzie mięso przynosili do stolika tak często, że nie sposób było wyjść nienajedzonym ! Super !

Termin wizyty: marzec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, maly_chomik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FogodeChaoBR, Gerente de relações com clientes, Fogo de Chao BotafogoOdpowiedź udzielona 8 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Hello,

Thanks for your compliments and recommendation. We are happy to hear that we have met your expectations and we are committed to provide the highest level of service, just because our customers deserve the best.
For us, it was undoubtedly an immense pleasure to receive and provide you such an experience.

We hope you can come back soon.
See you!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (3 635)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 3 635 recenzji

Zrecenzowano 23 sierpnia 2016

wyjątkowe, pięknie położone miejsce dla wszystkich maniaków wołowiny!!! spróbujesz czego tylko chcesz. nie jesz mięsa? nie ma sprawy - bar sałatkowy jest tak bogaty, ze na pewno nie wyjdziesz głodny! ogromny wybór świeżych warzyw, serów, ryby i sporo dobrego wina :) Polecam!

Termin wizyty: sierpień 2016
Dziękujemy, Agusha_lo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 17 kwietnia 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FogodeChaoBR, Gerente de relações com clientes, Fogo de Chao BotafogoOdpowiedź udzielona 18 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FogodeChaoBR, Gerente de relações com clientes, Fogo de Chao BotafogoOdpowiedź udzielona 18 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FogodeChaoBR, Gerente de relações com clientes, Fogo de Chao BotafogoOdpowiedź udzielona 15 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Fogo de Chao Botafogo — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Rio de Janeiro, RJ
Rio de Janeiro, RJ
 

Byłeś(-aś) w Fogo de Chao Botafogo? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem