Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: Zamknięte
  
Recenzje (8)
Filtruj recenzje
8 wyniki
Oceny podróżnych
5
1
2
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
5
1
2
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 8 wśród 8 recenzji
Zrecenzowano: 16 marca 2018
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: abby703, Guest Relations Manager, Paladin BrewingOdpowiedź udzielona 19 marca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2018
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: abby703, Public Relations Manager, Paladin BrewingOdpowiedź udzielona 4 marca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: abby703, Guest Relations Manager, Paladin BrewingOdpowiedź udzielona 17 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 listopada 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: abby703, Guest Relations Manager, Paladin BrewingOdpowiedź udzielona 16 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji