Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (580)
Filtruj recenzje
581 wyniki
Oceny podróżnych
264
133
77
35
72
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
264
133
77
35
72
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 581 recenzji
Zrecenzowano: 7 września 2019

Hotel położony w super miejscu,po wyjściu z basenu zaraz plaża wprawdzie wąska i kamienista ,ale ma swój urok! Jedzenie przepyszne,kazdy znajdzie coś dla siebie!Obsługa przyjazna nawet bez "bakszyszu",szczególne podziękowania dla barmanów Mustafy i Ahmeta oraz Tungaya w restauracji! Uwaga dla osób rezerwujacych pokój LAND VIEW,są tam balkony typu french czyli praktycznie zero balkonu,jeden krok i barierka!

Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Beata S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kairaba_Bodrum, Konuk İlişkileri Müdürü, KAIRABA Bodrum Princess & SpaOdpowiedź udzielona 8 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest Beata S,
Thank you for your kind and good review for your stay with us at Kairaba Bodrum Princess & Spa. We have received your feedback with pleasure and are pleased that you enjoyed the stay with us and that you were satisfied with our food and the staff and thank you very much that you recommend us.
We would be very happy to welcome you again
Kind Regards,
Kairaba Bodrum Princess & Spa Managment

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo polecam wypoczynek w tym hotelu obsługa super , bardzo dobre jedzenie , widok przepiękny na pewno jeszcze tam kiedyś wrócę pokoje przestronne dobrze urządzone . Recepcji można wszystko dokładnie się dowiedzieć , bardzo fajnie zorganizowana część tarasu z widokiem na wyspę Kos

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, BarbaraB5508
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kairaba_Bodrum, Konuk İlişkileri Müdürü, KAIRABA Bodrum Princess & SpaOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest BarbaraB5508,
Thank you for sharing your kind comments regarding your stay with us at Kairaba Bodrum Princess & Spa.
We have received your feedback with pleasure and we are glad to read about that you had a brillant stay while you were here. 
With the kindest regards from Bodrum
Kairaba Bodrum Princess & Spa Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 czerwca 2019

Wspaniałe miejsce. Jedzonko jest przepyszne! Bardzo dużo ,bardzo świeże, dużo tureckiej obłędnej kuchni. Obsługa w hotelu zasługuje na najwyższe oceny. Właśnie ze względu na tych ludzi chętnie tu wróce :) Animator Aydin jest świetnym człowiekiem, tak samo barman Mustafa , fotograf Muhammet i wielu innych. Obsługa kelnerska również zasługuje na dobre słowo. Lokalizacja piękna, promenadą ok 2,5km do miasteczka Turgutreis. Hotel czysty, codziennie sprzątane pokoje i wymieniane ręczniki. Naprawde polecam :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam brać pokój z widokiem na morze z balkonem
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Maja K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kairaba_Bodrum, Halkla İlişkiler Müdürü, KAIRABA Bodrum Princess & SpaOdpowiedź udzielona 3 czerwca 2019
Tłumaczenie Google


Dear Maja K,
Thank you for sharing your kind comments regarding your stay with us at Kairaba Bodrum Princess & Spa.
We have received your feedback with pleasure and we are glad to read about that you had a brillant stay while you were here. 
With the kindest regards from Bodrum
Kairaba Bodrum Princess & Spa Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo ładny hotel
Przemiła pomocna obsługa .
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Urozmaicone pyszne jedzenie .
Bardzo czysto.
Dziękuję za miło spędzony czas.
Wrócę napewno
Do zobaczenia.
Ewa, Klaudia, Ania

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Eberka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kairaba_Bodrum, Konuk İlişkileri Müdürü, KAIRABA Bodrum Princess & SpaOdpowiedź udzielona 24 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest E.Berka,
Thank you for sharing your kind comments regarding your stay with us at Kairaba Bodrum Princess & Spa .We have received your feedback with pleasure and we are glad to read about that you had great time here at our hotel .
We would be very happy to welcome you again!
With the kind regards from Bodrum
Kairaba Bodrum Princess & Spa Managment

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 maja 2019

Hotel zmienił nazwę. Wcześniej nazywał się Labranda Bordum Princess & Spa.
Bardzo ładny hotel, w pieknymi widokami. Pokoje polecam od strony morza. Obsługa bardzo miła. Jedzenie w porządku. Plaża tylko taka średnia ale ogólnie polecam.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój z widokiem na morze
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, majawro
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kairaba_Bodrum, Halkla İlişkiler Müdürü, KAIRABA Bodrum Princess & SpaOdpowiedź udzielona 17 maja 2019
Tłumaczenie Google


Dear Majawro,

Thank you so much for taking your time to leave a review.
We have received your feedback with pleasure and we are glad to read that you had a great stay.
 It is really important for us to hear your experience and impressions.
We would be very happy to welcome you again!
With the kind regards,
Kairaba Bodrum Princess & Spa Managment

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji