Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Turgutreis
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 436)
Filtruj recenzje
1 436 wyniki
Oceny podróżnych
803
229
156
95
153
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
803
229
156
95
153
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 436 recenzji
Zrecenzowano: 10 września 2019

Byłem w tym hotelu 8-11 sierpień z rodziną ( z ITAKI) / hotel super pokoje ok wyżywienie bardzo dobre ( niczego nie brakowało - kolejek brak owoców dużo) obsługa PRZEMIŁA ! Naprawdę super (cały czas się starają - tu apel do pracodawców o podwyżkę dla nich mam 49 lat i nigdy się z taką nie spotkałem szczególnie podczas posiłków) / plaża trochę mała ale hotelowa więc leżaków nie brakowało , pomost super // pieniądze nie raz zostawiałem na stole (małe sumy nic nie zginęło) // odn biura podrózy ITAKA wszystko ok- transfer ok szybko bezpiecznie rezydenci na miejscu ok .

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, instrobert
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ByCorendon, Customer Relationships Management By Corendon, Grand Park BodrumOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Drogi instrobert,
Dziękujemy za pozytywną recenzję.
Z przyjemnością informujemy, że jesteś zadowolony z tego, jak otrzymałeś pomoc w naszym hotelu.
Zadowolenie naszych gości ma ogromne znaczenie dla Grand Park Bodrum i zawsze miło jest przeczytać, że nam się udało.
Chcemy przekazać ten komplement zespołowi zarządzającemu.

Z poważaniem
Zespół Grand Park Bodrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Wspaniałe wakacje w tym Hotelu.
Obsługa hotelowa zaczynajac od recepcji, boy’ów hotelowych, pokojówek, kelnerów, barmanów i kucharzy przemiła i bardzo życzliwa pomagająca w każdym problemie. Jeżeli chodzi o pokoje schludne i czyste, codziennie sprzątane(ręczniki, pościel itd).
Kuchnia zróżnicowana(full jedzenia od zimnych przystawek przez pozycje gorące aż do deserów), bardzo smaczna każdy znajdzie coś dla siebie.
Polecamy z Żona ten hotel w 100%, na pewno tu jeszcze wrócimy ☀️

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Mikel1986grudzien
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ByCorendon, Customer Relationships Management By Corendon, Grand Park BodrumOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Drogi Gościu,
Doceniamy to, że poświęciłeś czas na ocenę nas. W ten sposób nasi kolejni goście są lepiej informowani, a ponadto daje nam możliwość jeszcze lepszego dostosowania naszych usług.

Mamy nadzieję powitać cię ponownie w przyszłości.

Z poważaniem
Zespół Grand Park Bodrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Po 6 latach powróciliśmy do Turcji i ponownie do odnowionego już Grand Parku (wcześniej Yelken Spa). Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania, a nawet je przerósł. Super obsługa, pomocna, życzliwa, nastawiona na klienta! Lokalizacja jak widać przy samym morzu, kilka basenów, zjeżdżalnie bez szału - od drugiej strony hotelu, chyba przy jakimś szambie innego ośrodka bo czasami zalatywało, ale my wpadaliśmy tam na chwilę więc to nie był problem. Przy pierwszej wizycie (6lat temu) był duży problem z leżakami, łowcy wstawali chyba o 4 żeby je "zdobywać". Obecnie plaża poszerzona, z kilkoma rzędami leżaków, przy basenie też większa ich liczba więc nie było nigdy problemu z miejscem. Zdecydowanie na korzyść oceniamy zmiany jakie zaszły w tym hotelu i polecamy!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 969krzysiekr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ByCorendon, Customer Relationships Management By Corendon, Grand Park BodrumOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Drogi Gościu,
Chcielibyśmy podziękować za Twój cenny czas, który poświęciłeś na przegląd naszego hotelu.
Mamy nadzieję przywitać Cię ponownie w naszym hotelu.

Z poważaniem
Zespół Grand Park Bodrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel z cudownym widokiem na morze co jest dużym atutem ze względu na widoki oraz przyjemny wiatr dzięki czemu łatwiej znosi się upały. Pokoje wygodne i czyste, balkony zacienione, dobra klimatyzacja. Warto dopłacić za widok na morze. Czysto wszędzie, obsługa bardzo miła i uczynna. Jedzenie bardzo smaczne a przede wszystkim świeże, plus za całodobowy bar, szczególnie po piersiach z wycieczek późnym wieczorem i rano.
Animacje bardzo fajne i dla dorosłych i dla dzieci, muzyka na żywo, wieczór turecki, karaoke, etc, prowadzone po turecku i angielsku. Naprawdę trudno się do czegoś przyczepić. Minusik za zbyt głośną muzykę przy basenie, co utrudnia odpoczynek oraz za mało urozmaicone menu śniadaniowe. Basen ze zjeżdżalniami czynny tylko od godz 10-12 i 14-16, o czym nie było informacji w ofercie, co może być dla niektórych problemem. Hotel też nie przygotowuje lunchboxu na życzenie gości (wycieczka całodniowa), co raczej powinno być standardem w 5* hotelu. Hotel jest położony dość daleko od Turgutreis ok 1h spacerem promenadą.
Podsumowując, pobyt był bardzo udany a hotel jest godny polecenia. Warto, polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Agnieszka N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ByCorendon, Customer Relationship Management, Grand Park BodrumOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google


Beste Gast ,

Graag willen we u bedanken voor uw kostbare tijd die u in de beoordeling van het hotel heeft geïnvesteerd.

Wij hopen het voorrecht te hebben u opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijke groet ,

Het Grand Park Bodrum Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Hotel godny polecenia.Bylam tam w czasie moich urodzin, które były bardzo dobrze zorganizowane.Nasz pobyt trwał 10 dni i każdego dnia w hotelu były różne animacje jak Zumba, różne gry i wieczorne atrakcje.Animatorzy bardzo mili itak samo jak menadzer.Jedzenie było bardzo dobre.Hotel ma całodobowy snack bar z jedzeniem i piciem.Wieczorem można pojechać do klubu z animatorem, który jest dosyć blisko i ma się tam około 4 godziny.Trzeba niestety zapłacić 15 euro, ale jest wliczony w to transport i drink a spędzony tam czas jest tego warty, ponieważ klub w hotelu jest pusty niestety.Duzym plusem hotelu jest miła obsługa i dobry dostęp do picia i jedzenia.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Eliza556
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ByCorendon, Customer Relationship Management, Grand Park BodrumOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google


Beste Gast ,

Graag willen we u bedanken voor uw kostbare tijd die u in de beoordeling van het hotel heeft geïnvesteerd.

Wij hopen het voorrecht te hebben u opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijke groet ,

Het Grand Park Bodrum Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji