Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Turgutreis
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (2 769)
Filtruj recenzje
2 770 wyniki
Oceny podróżnych
1 686
647
291
88
58
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 686
647
291
88
58
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
15 z 20 wśród 2 770 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

Hotel wspaniały, idealny dla rodzin z dziećmi jak i dla par. Obsluga hotelowa miła, uśmiechnięta i pomocna. Codziennie sprzątane pokoje. Jedzenie rewelacyjne, urozmaicone każdy znajdzie coś dla siebie. Basen jak i plaża czyste, sprzątane codziennie. Widoki niesamowite, szczególnie zachody słońca. Ogólnie jest to jeden z najlepszych hoteli w jakim byłem mogę polecić z czystym sumieniem. Jedyny minus to animatorzy, którzy przedstawiali polaków na wieczornych animacjach w sposób bardzo niemiły do tego podczas atrakcji mówili w wielu językach oprócz polskiego, gdzie 2/3 gości hotelowych to Polacy ale ogolnie oceniam ten hotel na 5, ponieważ animatorzy to ostatnia rzecz na którą zwracam uwagę.

Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, marcinpzn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear " marcinpzn",

Thank you so much for choosing to make La Blanche Resort Bodrum your home during your vacation time!

I am so happy to know that you enjoyed your time with us. It's great that you were able to take advantage of our comfortable, spacious and clean rooms,general area and the kitchens as well.

Thank you very much for the wonderful feedback regarding our team, it really means the world to us! We truly appreciate you taking the time to post this fantastic review and our entire team will be looking forward to your next visit!

Sincerely,
Arzu Ataözden
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo miła obsługa, niezłe jedzenie,świetne restauracje tematyczne,dużo atrakcji dla dzieci, jedyną wadą jest zachowanie turystów w głównej mierze z Polski które jest bardzo wieśniackie i irytujące, a także wszechobecny smród papierosów

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 100MatK
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 100MatK,

Extremely thanks for being our guest and taking your time for sharing your experience on Tripadvisor about your stay with us.
We want to specify that our aim is to serve perfectly and your positive and negative comments are the most important things which lead us on this way.
We truly enjoyed looking after you and hope to the pleasure of welcoming you back again in the not too distant future.
Please always feel free to contact us for your all concerns you might have.

Kindest Regards
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

Super obsługa hotelowa. Wspaniałe widoki na wyspy, piękny krajobraz Czyste codziennie sprzątane pokoje. Smaczne jedzenie, urozmaicone. Z czystym sumieniem polecam wszystkim ten hotel.Chętnie do niego wrócę.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Katarzyna L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear "Katarzna L",

Thank you for staying with us and for your review of our hotel. I am very pleased to learn of your great satisfaction while staying with us. We are truly happy to have been of service to you and certainly look forward to welcoming you back to La Blanche Resort in the future.

With my best regards,
Arzu Ataözden
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy w hotelu La Blanche 10 dni i jesteśmy bardzo zadowoleni. Na pewno tu jeszcze wrócimy, ponieważ zostaliśmy oczarowani tym cudownym miejscem. Duże przestronne pokoje, jedzenie przepyszne, basen duży a plaża nad morzem z przepięknymi widokami. Wieczorami animacje na najwyższym poziomie. Polecam z całego serca i już tęsknię za tym miejscem.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, MonikaR2328
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear MonikaR2328,

Extremely thanks for being our guest and taking your time for sharing your experience on Tripadvisor about your stay with us.
We want to specify that our aim is to serve perfectly and your positive and negative comments are the most important things which lead us on this way.
We truly enjoyed looking after you and hope to the pleasure of welcoming you back again in the not too distant future.
Please always feel free to contact us for your all concerns you might have.

Kindest Regards
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel jest naprawdę świetny!! Duży z pięknym basenem, plaża zadbana i czysta. Obsługa w hotelu jest świetna, młodzi uśmiechnięci ludzi. Jedzenie przepyszne, szeroki wybór każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam każdemu ten hotel jest niesamowity!! Na pewno tu jeszczw wrócimy, barmani są bardzo sympatyczni i do każdego podchodzą z uśmiechem na twarzy, nie ma tu rzeczy do której mogę się przyczepić. Super!!! Aliya to świetna dziewczyna, która również jest pracownikiem hotelu, można się do niej zwrócić z każdym pytaniem. Młoda, wesoła i śliczna pracownica tego hotelu!!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 756dominikab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 756dominikab,

Extremely thanks for being our guest and taking your time for sharing your experience on Tripadvisor about your stay with us.
We want to specify that our aim is to serve perfectly and your positive and negative comments are the most important things which lead us on this way.
We truly enjoyed looking after you and hope to the pleasure of welcoming you back again in the not too distant future.
Please always feel free to contact us for your all concerns you might have.

Kindest Regards
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji