Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 769)
Filtruj recenzje
2 769 wyniki
Oceny podróżnych
1 686
647
290
88
58
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 686
647
290
88
58
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
18 z 23 wśród 2 769 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy w hotelu La Blanche 10 dni i jesteśmy bardzo zadowoleni. Na pewno tu jeszcze wrócimy, ponieważ zostaliśmy oczarowani tym cudownym miejscem. Duże przestronne pokoje, jedzenie przepyszne, basen duży a plaża nad morzem z przepięknymi widokami. Wieczorami animacje na najwyższym poziomie. Polecam z całego serca i już tęsknię za tym miejscem.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, MonikaR2328
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear MonikaR2328,

Extremely thanks for being our guest and taking your time for sharing your experience on Tripadvisor about your stay with us.
We want to specify that our aim is to serve perfectly and your positive and negative comments are the most important things which lead us on this way.
We truly enjoyed looking after you and hope to the pleasure of welcoming you back again in the not too distant future.
Please always feel free to contact us for your all concerns you might have.

Kindest Regards
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel jest naprawdę świetny!! Duży z pięknym basenem, plaża zadbana i czysta. Obsługa w hotelu jest świetna, młodzi uśmiechnięci ludzi. Jedzenie przepyszne, szeroki wybór każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam każdemu ten hotel jest niesamowity!! Na pewno tu jeszczw wrócimy, barmani są bardzo sympatyczni i do każdego podchodzą z uśmiechem na twarzy, nie ma tu rzeczy do której mogę się przyczepić. Super!!! Aliya to świetna dziewczyna, która również jest pracownikiem hotelu, można się do niej zwrócić z każdym pytaniem. Młoda, wesoła i śliczna pracownica tego hotelu!!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 756dominikab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 756dominikab,

Extremely thanks for being our guest and taking your time for sharing your experience on Tripadvisor about your stay with us.
We want to specify that our aim is to serve perfectly and your positive and negative comments are the most important things which lead us on this way.
We truly enjoyed looking after you and hope to the pleasure of welcoming you back again in the not too distant future.
Please always feel free to contact us for your all concerns you might have.

Kindest Regards
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Wróciliśmy do tego hotelu dla wspaniałego widoku na morze (i greckie wyspy), świetnych imprez na pomoście i bliskości do miasta (białe domki w greckim stylu, położone tarasowo) i sobotniego targu. Przywitała nas fortepianów muzyka na żywo w lobby i świetna rezydentka P. Iwona.
Widok z pokoju na morze (rewelacyjne zachody słońca) i basen otoczony zadbaną roślinnością to COŚ dla takiej miłośniczki ogrodnictwa i zbieraczki pięknych wrażeń i kadrów jak ja. A dzięki darmowemu wi-fi wszędzie, można się z nimi na bieżąco dzielić ze znajomymi.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Ogrodowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear "Ogrodowa",

Thank you for staying with us and for your review of our hotel. I am very pleased to learn of your great satisfaction while staying with us. We are truly happy to have been of service to you and certainly look forward to welcoming you back to La Blanche Resort in the future.

With my best regards,
Arzu Ataözden
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Po przyjeździe szybka rejestracja do pokoi. Bardzo miły personel - pomocny i życzliwy. Pokoje bardzo ładne i zadbane. Jedzenie pyszne. Baseny i plaża zadbane. Animatorzy organizują bardzo fajne gry i zabawy dla dzieci jak i dla dzieci. Polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Klaudia D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Klaudia D,

On behalf of La Blanche Resort I would like to express our sincere gratitude for choosing us for your holiday sharing your experiences on TripAdvisor.

We appreciate your detailed review. We are very glad to hear your happiness and you enjoyed your stay in our hotel. We always will be happy to serve you with our team who aim to do best for your being in relaxation and peace on your holiday.

You can be sure about your kind thoughts are shared with our all team.
It would be an honour to have you back in La Blanche Resort..

Best Regards
Arzu Ataözden
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Bardzo polecam wszystkim ten hotel. Rewelacja. Brak minusów. Hotel czysty. Widoczna dbałość o porządek. Codziennie po hotelu chodzi menadżer, który pilnuje, aby klienci byli zadowoleni. Przepyszne drinki, szczególnie w lobby i w barze na plaży. Jedzenie bardzo smaczne, codziennie coś innego na obiad i kolację. Restauracje ala carte godne polecenia- chińska numer 1!! Pokój otrzymaliśmy duży, przestronny, wygodny- polecam- Large room 4401. Codziennie sprzątany, na bieżąco wymiana kosmetyków. Wszyscy pomocni i mili. Położenie hotelu wspaniałe. Widoki niezapomniane. Polecam rejs od Johnego. Animatorzy fantastyczni. Dla dzieci i dorosłych ciekawe animacje. Niedaleko miasteczko i bazarki. Polecam nie korzystać z bazaru, który przyjeżdża tylko w soboty z Bodrum, lecz z lokalnego,codziennego. Taniej i spokojniej, a wybór ten sam. Jeśli ktoś jednak zdecyduje się na ten sobotni, to uważajcie, bo handlarze lubią oszukać np. kupiłam bluzkę dla syna w rozmiarze 152, a pan sprzedający podrzucił mi dla bobasa. Potem ratowali mnie sprzedawcy z lokalnych sklepów, którzy wymienili bez problemu. Wracając do hotelu - POLECAM!!!!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Wnunia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear "Wnunia",

Thank you for staying with us and for your review of our hotel. I am very pleased to learn of your great satisfaction while staying with us. We are truly happy to have been of service to you and certainly look forward to welcoming you back to La Blanche Resort in the future.

With my best regards,
Arzu Ataözden
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji