Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 765)
Filtruj recenzje
2 765 wyniki
Oceny podróżnych
1 685
645
289
88
58
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 685
645
289
88
58
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
20 z 25 wśród 2 765 recenzji
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Po przyjeździe szybka rejestracja do pokoi. Bardzo miły personel - pomocny i życzliwy. Pokoje bardzo ładne i zadbane. Jedzenie pyszne. Baseny i plaża zadbane. Animatorzy organizują bardzo fajne gry i zabawy dla dzieci jak i dla dzieci. Polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Klaudia D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Klaudia D,

On behalf of La Blanche Resort I would like to express our sincere gratitude for choosing us for your holiday sharing your experiences on TripAdvisor.

We appreciate your detailed review. We are very glad to hear your happiness and you enjoyed your stay in our hotel. We always will be happy to serve you with our team who aim to do best for your being in relaxation and peace on your holiday.

You can be sure about your kind thoughts are shared with our all team.
It would be an honour to have you back in La Blanche Resort..

Best Regards
Arzu Ataözden
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Bardzo polecam wszystkim ten hotel. Rewelacja. Brak minusów. Hotel czysty. Widoczna dbałość o porządek. Codziennie po hotelu chodzi menadżer, który pilnuje, aby klienci byli zadowoleni. Przepyszne drinki, szczególnie w lobby i w barze na plaży. Jedzenie bardzo smaczne, codziennie coś innego na obiad i kolację. Restauracje ala carte godne polecenia- chińska numer 1!! Pokój otrzymaliśmy duży, przestronny, wygodny- polecam- Large room 4401. Codziennie sprzątany, na bieżąco wymiana kosmetyków. Wszyscy pomocni i mili. Położenie hotelu wspaniałe. Widoki niezapomniane. Polecam rejs od Johnego. Animatorzy fantastyczni. Dla dzieci i dorosłych ciekawe animacje. Niedaleko miasteczko i bazarki. Polecam nie korzystać z bazaru, który przyjeżdża tylko w soboty z Bodrum, lecz z lokalnego,codziennego. Taniej i spokojniej, a wybór ten sam. Jeśli ktoś jednak zdecyduje się na ten sobotni, to uważajcie, bo handlarze lubią oszukać np. kupiłam bluzkę dla syna w rozmiarze 152, a pan sprzedający podrzucił mi dla bobasa. Potem ratowali mnie sprzedawcy z lokalnych sklepów, którzy wymienili bez problemu. Wracając do hotelu - POLECAM!!!!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Wnunia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear "Wnunia",

Thank you for staying with us and for your review of our hotel. I am very pleased to learn of your great satisfaction while staying with us. We are truly happy to have been of service to you and certainly look forward to welcoming you back to La Blanche Resort in the future.

With my best regards,
Arzu Ataözden
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny hotel w świetnym miejscu w niedalekiej odległości od miejscowości Turgutreis spacer około 15-20 minut. Przepiękne widoki, bardzo dobra obsługa i jedzenie. Bardzo fajne baseny. Basen główny głębokość 1,5 m woda ciepła. Basen dla dzieci też jest i zjeżdżalnie też są. Warto skorzystać z usług SPA rewelacyjna obsługa i jakość. Najbardziej przypadł nam bar przy plaży obsługiwany przez Mahmeda od pierwszego kontaktu bardzo dobry kontakt z klientem.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, H6205GIpiotrk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear H6205GI,

Thank you for choosing to stay with us and I am glad to hear that your stay with us was a memorable one. We have taken your comments and observations to heart and we will try and do better in the future. We look forward to welcoming you back to the hotel in the near future.

Kindest regards,
Arzu Ataözden Taslı
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Gorąco polecam shisha bar, dostępny w hotelu. Rewelacyjna obsługa i cała gama smaków do wyboru. Ustniki które oferują są jednorazowe, a nie tak jak wszyscy myslą, wspólne. Dostępny tytoń (a nie tak jak wiele osób uważa, hasz) jest o wiele lepszy niż ten oferowany w mieście, pochodzi z Dubaju. Jeśli ktoś chce poznać kulturę palenia shishy zdecydowanie polecam to miejsce.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, piotrek2854
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear "piotrek2854",

Thank you for staying with us and for your review of our hotel. I am very pleased to learn of your great satisfaction while staying with us. We are truly happy to have been of service to you and certainly look forward to welcoming you back to La Blanche Resort in the future.

With my best regards,
Arzu Ataözden
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Recenzja na bieżąco (w trakcie pobytu) :świetny, duży basen ok. 100 m, gł. 1.50 m. Dla dzieci brodzik z kilkoma niewielkimi zjeżdżalniami. Przestrzeń hotelowa doskonale wykorzystana, kilka barów, gozleme 12-16.00, animatorzy aktywni, ale nie nachalni, joga, aquaaerobik, piłka wodna, boccia itp. Bar na plaży z cudnymi widokami. Plaża piaszczysta. Ale dla wrażliwych buty się przydadzą. Dla mnie jedzenie bardzo dobre. Trzy restauracje a'la carte, można zarezerwować kolację w każdej, bezpłatnie. I warto. Opasek nie ma. Do miasteczka promenadą ok 10,15 min. Duży plus. Z minusów: brak soków wyciskanych, a te z automatów nie do wypicia. Dozwolone zajmowanie leżaków. Pobieżnie sprzątane pokoje. Nieuzupelniane napoje w lodówce i kosmetyki w łazience. Plusy zdecydowanie przewyższają minusy. Hotel może nie na pełne 6, ale 5 +.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, MagdalenaKR
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear "MagdelenaKR",

Thank you for staying with us and for your review of our hotel. I am very pleased to learn of your great satisfaction while staying with us. We are truly happy to have been of service to you and certainly look forward to welcoming you back to La Blanche Resort in the future.

With my best regards,
Arzu Ataözden
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji