Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 769)
Filtruj recenzje
2 769 wyniki
Oceny podróżnych
1 686
647
290
88
58
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 686
647
290
88
58
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
23 z 28 wśród 2 769 recenzji
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny hotel w świetnym miejscu w niedalekiej odległości od miejscowości Turgutreis spacer około 15-20 minut. Przepiękne widoki, bardzo dobra obsługa i jedzenie. Bardzo fajne baseny. Basen główny głębokość 1,5 m woda ciepła. Basen dla dzieci też jest i zjeżdżalnie też są. Warto skorzystać z usług SPA rewelacyjna obsługa i jakość. Najbardziej przypadł nam bar przy plaży obsługiwany przez Mahmeda od pierwszego kontaktu bardzo dobry kontakt z klientem.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, H6205GIpiotrk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear H6205GI,

Thank you for choosing to stay with us and I am glad to hear that your stay with us was a memorable one. We have taken your comments and observations to heart and we will try and do better in the future. We look forward to welcoming you back to the hotel in the near future.

Kindest regards,
Arzu Ataözden Taslı
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Gorąco polecam shisha bar, dostępny w hotelu. Rewelacyjna obsługa i cała gama smaków do wyboru. Ustniki które oferują są jednorazowe, a nie tak jak wszyscy myslą, wspólne. Dostępny tytoń (a nie tak jak wiele osób uważa, hasz) jest o wiele lepszy niż ten oferowany w mieście, pochodzi z Dubaju. Jeśli ktoś chce poznać kulturę palenia shishy zdecydowanie polecam to miejsce.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, piotrek2854
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear "piotrek2854",

Thank you for staying with us and for your review of our hotel. I am very pleased to learn of your great satisfaction while staying with us. We are truly happy to have been of service to you and certainly look forward to welcoming you back to La Blanche Resort in the future.

With my best regards,
Arzu Ataözden
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Recenzja na bieżąco (w trakcie pobytu) :świetny, duży basen ok. 100 m, gł. 1.50 m. Dla dzieci brodzik z kilkoma niewielkimi zjeżdżalniami. Przestrzeń hotelowa doskonale wykorzystana, kilka barów, gozleme 12-16.00, animatorzy aktywni, ale nie nachalni, joga, aquaaerobik, piłka wodna, boccia itp. Bar na plaży z cudnymi widokami. Plaża piaszczysta. Ale dla wrażliwych buty się przydadzą. Dla mnie jedzenie bardzo dobre. Trzy restauracje a'la carte, można zarezerwować kolację w każdej, bezpłatnie. I warto. Opasek nie ma. Do miasteczka promenadą ok 10,15 min. Duży plus. Z minusów: brak soków wyciskanych, a te z automatów nie do wypicia. Dozwolone zajmowanie leżaków. Pobieżnie sprzątane pokoje. Nieuzupelniane napoje w lodówce i kosmetyki w łazience. Plusy zdecydowanie przewyższają minusy. Hotel może nie na pełne 6, ale 5 +.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, MagdalenaKR
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear "MagdelenaKR",

Thank you for staying with us and for your review of our hotel. I am very pleased to learn of your great satisfaction while staying with us. We are truly happy to have been of service to you and certainly look forward to welcoming you back to La Blanche Resort in the future.

With my best regards,
Arzu Ataözden
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Wakacje z Coral Travel koniec lipca początek sierpnia .Transfer do hotelu 1;10 minut natomiast powrót na lotnisko 1;50 minut .Dotarliśmy późno w nocy na recepcji szybka obsługa i zaraz dostaliśmy pokój 5150 na parterze w okolicach końcówki basenów.Pokój duży przestronny po wejściu czuć było stęchlizna i tak po każdym powrocie do pokoju.Sejf bezpłatny lodóweczka uzupełniona w cole fantę wodę .Jedzenie ogólnie bardzo dobre każdy znajdzie coś dla siebie , gorzej z obsługą zarówno na stołówce jak i w barach .Piwko Efes dobre,alkohole lokalne i oszukane importowane tzn przelewane są ich lokalne wódki oraz whisky do butelek po Balentines oraz luksusowej jedynie Long John trafiał się w oryginale widać to po starych etykietach na butelce i braku frupów nie mówiąc o smaku .Animatorzy fajna ekipa codziennie jak to w każdym hotelu zabawiają turystów .Najlepszą rzeczą jaka maja to widoki i bliskość do centrum Turgutreis 10 minut promenadom oraz polecam wszystkim skorzystać z la Carte Chińskiej jak dla mnie rewelacja .Internet trochę słabo działa , w pokoju był tylko w łazience najlepiej działa przy sklepikach koło centrum SPA oraz w lobby .Plaża, fajny piaseczek można śmigać bez butów dużo leżaków zawsze można było znaleźć wolne miejsca natomiast przy basenie gorzej , jeśli nie zarezerwujesz leżaka przed 8 rano to później już nie znajdziesz wolnego .Hotel raczej przereklamowany jak za to, co się za niego płaci .

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój na parterze słychać w nocy chodzących ludzi po korytarzu ,drzwi słabo wyciszone .
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, kuczka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sebastian K,

Thank you for choosing to stay with us and I am glad to hear that your stay with us was a memorable one. We have taken your comments and observations to heart and we will try and do better in the future. We look forward to welcoming you back to the hotel in the near future.

Kindest regards,
Arzu Ataözden Taslı
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Hotel znajduje się około 1-1,5 godziny od lotniska.
Każdy zakwaterowany gość ma all inclusive(nie ma tam opasek). Hotel wyposażony jest w 1 restaurację bufet i 3 ala carte - włoska, turecka, chińska w których w trakcie pobytu można bezpłatnie zarezerwować stolik(dopłata we włoskiej, jeśli dobrze pamiętam 10 euro od osoby). Niestety nam się nie udało zjeść ala carte, byliśmy we trójkę i gdy chcieliśmy się zapisać(jest do tego stanowisko komputerowe w lobby) nie było już miejsc na następne 3 dni.
Jedzenie jest bardzo smaczne, ogromny wybór potraw, dużo tureckich przypraw, przygotowywane na świeżo. Na śniadanie można zamówić omleta, na bieżąco są smażone jajecznica i jajka sadzone.
Obiekt jest wyposażony we własną prywatną plażę, na której są leżaki okryte daszkiem - nie było problemu ze znalezieniem miejsc.

Z atrakcji polecam HOOKAH/SHISHA - jeszcze nigdzie nie paliliśmy tak pysznej shishy z owocami za jedyne 15$.

Warto się wybrać na 6 godzinną(11-17) wycieczkę stateczkiem - bilety sprzedawane są przy basenie hotelu - 20 euro/osoba. Pływa się po lagunach, plaża wielbłądów(2 wielbłądy :D, przejażdżka 5 euro/osoba, można płacić kartą w lirach przy barze), "jasknia życzeń" do której można samodzielnie podpłynąć.
Hotel posiada bardzo dłuuuuuugi basen(100m na google maps).

Z minusów to zapach wilgoci w pokoju, lobby potrzebuje odnowienia.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, sylwestran
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LaBlancheHotel, Guest Relation Manager, La Blanche Resort & SpaOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear "sylwestran",

Thank you for staying with us and for your review of our hotel. I am very pleased to learn of your great satisfaction while staying with us. We are truly happy to have been of service to you and certainly look forward to welcoming you back to La Blanche Resort in the future.

With my best regards,
Arzu Ataözden
Guest Relation Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji