Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (767)
Filtruj recenzje
767 wyniki
Oceny podróżnych
442
143
86
43
53
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
442
143
86
43
53
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 767 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2019

Właśnie jesteśmy w hotelu Armonia. Jest to piękne miejsce. Bałam się, że obsługa będzie taka nachalna jak w Tunezji, czy w Egipcie, ale myliłam się. Obsługa jest cudowna, miła, pomocna. W restauracji kelnerzy robią wszystko co w ich mocy, szybko sprzątają stoliki, są mili i uprzejmi, uśmiechnięci. Jedzenie przepyszne, pięknie podane, bardzo duży wybór. Pokój mamy w wersji standardowej, jest czysty i ładny. Panie sprzątające dobrze sprzątają. Z balkonu widok na roślinność, palmy i piękne drzewa. Baseny super. Zespół animacji Entertainment team jest fantastyczny, mają super zabawy dla gości. Hotel pięknie położony, wspaniałe widoki. Na pewno zasługuje na 5 gwiazdek. Warto tam zostać. Na pewno wrócimy. Polecam wybrać się do miejscowości Turgutreis na lokalny bazar z oryginalnymi tureckimi podróbkami:) Pozdrawiam całą obsługę.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Karolina K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ArmoniaManagement, Konuk İlişkileri Müdürü, Armonia Holiday Village & SpaOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Armonia Guest,
Thank you for taking time to share your feedback.We are delighted that you enjoyed your experience with us and look forward to welcoming you back for your next holiday.
Best regards!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2019

W Turcji gama hoteli z 5 gwiazdkami jest szeroka, od takich które są wyposażone w lądowisko dla helikopterów do takich niestety jak Armonia Holiday. Gdyby ten hotel posiadał w oznaczeniu 4 gwiazdki z pewnością wystawił bym mu dobrą ocenę, niestety na 5 gwiazdek nie zasługuje. Po kolei: budynki w których znajdują się pokoje dla gości mają już parę lat i są bardzo mocno upchane, najczęściej widok z okna lub balkonu, nie każdy pokój posiada balkonik, wychodzi na klatkę schodową, ścianę budynku lub malutki dziedziniec otoczony ze wszystkich stron murami. Pokoje w standardzie najwyżej 4-gwiazdkowym, w miarę czyste, większość lodówek grzeje zamiast chłodzić, klimatyzacja też nie powala. Jedzenie w restauracji jak na hotel z pięcioma gwiazdkami mało zróżnicowane, choć głodnym z pewnością nie będziesz. Nie ma problemu z miejscami przy basenach dużo leżaków. Dużym plusem jest bezpośredni dostęp do morza, hotel posiada własną plażę i tu również nie ma problemu leżakami. Ogólna czystość na terenie hotelu jest średnia, biorąc pod uwagę, że gośćmi hotelu są przede wszystkim Rosjanie, Turcy i Polacy obsługa po prostu nie nadąża za sprzątanie po nich. Co do obsługi: recepcja ok, barmani rzadko mówią w innym języku niż rodzimy. W hotelu najczęściej spotyka się rodziny z dziećmi. Obsługa nie przeszkadza w wypoczynku, wszystko jest dla gości i pod gości, są pomocni i uczynni. Podsumowując, odpoczniecie, ale nie oczekujcie zbyt wiele od tego hotelu. Nie jest to hotel do którego będziemy wracać.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Andrzej R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ArmoniaManagement, Konuk İlişkileri Müdürü, Armonia Holiday Village & SpaOdpowiedź udzielona 15 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
We greatly appreciate your feedback as this helps us improve. All your remarks have been carefully noted and shared with our management team.
Best regards,
Armonia Holiday Village & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 czerwca 2019

To tak będzie to moja subiektywna opinia o hotelu Armonia Holiday village spa
To może zacznijmy od początku, wylot mamy 5:15 dwa tygodnie przed zmieniają nam 13 niestety wylatujemy dużo dużo później i meldujemy się w hotelu grubo po północy, szkoda przed wszystkim dzieci które najbardziej dostały w kość, udajemy się do pokoju i nic innego nie pozostało jak iść spać.
Pokój klimatyzowany z małym balkonikiem,szafa telewizor z jednym polskim kanałem, cały na biało z niebieskimi dodatkami, łóżko duże wygodne, przy tych temperaturach potrzebne były nam poszewki do przykrycia się w nocy.
Pościel wymieniana codziennie przez miłe Panie sprzątaczki, oczywiście pokój był dziennie sprzątany ręczniki wymieniane, żele do mycia dokładane, łazienka w kafelkach nie było się w niej czego przyczepić, pokój właściwie był nam potrzebny do spania wiadomo człowiek nie jedzie na wakacje żeby w pokoju siedzieć, jedyny minus to niektórzy mogą trafić na pokoje od strony meczetu który jest niedaleko i wiadomo ich modły wcześniej rano.
Miałem pewne obawy co do pogody prognozy pokazywały 25-24 stopnie na początku naszego pobytu, ale w każdym bądź razie było ciepło.
Wychodząc na zewnątrz przy każdym wejściu z budynku znajduje się miejsce w którym można zostawić talerze i kubki z dnia poprzedniego, które są na bieżąco sprzątane, obsługa dba o zieleń i robi wszystko żeby alejki były czyste.
Na ośrodku są 4 baseny, jeden na zjeżdżalniami które są otwarte w wyznaczonych godzinach,drugi na którym są prowadzone animacje i najwięcej się dzieje, trzecie dla małych dzieci, no i czwarty dla lubiących mieć bar blisko co do basenów trzeba rezerwować leżaki szczególnie na basenie dla maluchów.
Co do plaży jest żwirkowa jakieś 200 metrów szerokości, czym dalej to bardziej piasek, szybki spadek wody, woda niestety dla nas za zimna w morzu w basenach ok.
Na ośrodku znajduje się jeszcze plac zabawki scena na której są wieczorem animacje dla dzieci jak i dorosłych.
Wszystko prowadzone jest po angielsku turecku i rosyjsku z naciskiem na rosyjski, większość animatorów to Rosjanie ale spokojnie po angielsku się z nimi można dogadać.
Jeszcze jest kort tenisowy boisku do siatkówki mini plac do golfa siłownia no i miejsce do sportów wodnych.
Teren przy basenach sprzątany non stop ledwo co wypijasz już masz kubek zabrany.
Jeśli chodzi o bary, nie ma kolejek do nich, zamówić można co dusza zapragnie od wódki, whisky, po drinki cole itd.
Jedzenie, jeść można właściwie non-stop jeśli ktoś da radę od ciasteczek po bułeczki po sałatki mięsa naprawdę nie wiem czego mogło by tam zabraknąć nie do ogarnięcia to jest.
Co jest dużym plusem dużo dań jest robionych na naszych oczach wieczorem zawsze coś na grillu się robi i może tutaj tworzą się jedynie 5 minutowe kolejki no ewentualnie do lodów ale to nie jest już regułą, dania są dokładane jeśli czegoś zabraknie i jest to mocno pilnowane, tak samo czystość na salach na prawdę obsługa pracuje na najwyższych obrotach.
Co do obsługi są bardzo pomocni i nie czuć u nich że traktują Cię inaczej jak na przykład Niemca, osobiście jestem bardzo z ich jakość zadowolony, nie czuć u nich że trzeba im coś dać żeby traktowali Cię lepiej.
Pozdrowienia dla całej obsługi hotelu szczególnie Sergieja i Crazy Hamita.
Reasumując jeśli ktoś nie o oczekuje złotych klamek to nic tylko wypoczywać.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, ArturWiechowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 września 2018 z urządzeń przenośnych

Byliśmy w Armonia hotel pod koniec września. Mile zaskoczyła nas przyjazna i bardzo pomocna obsluga. Jedzenie bylo bardzo różnorodne i przede wszystkim świeże. W hotelu jest super team animacyjny. Zawsze uśmiechnięci. Ciekawe i zabawne programy animacyjne zarówno w dzień jak i w nocy. Jedyne co pozostawia do życzenia to standard pokoi.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, Dominika U
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ArmoniaManagement, Halkla İlişkiler Müdürü, Armonia Holiday Village & SpaOdpowiedź udzielona 2 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Armonia Guest,
Thank you for taking time to share your feedback.We are delighted that you enjoyed your experience with us and look forward to welcoming you back for your next holiday.
Best regards!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 września 2018

Hotel mocno przeciętny. Male a wręcz mikroskopijne pokoje. W łazience ciągle panuje wilgoć. Jedzenie dobre, ale do posiłków serwowanych w zachodnich hotelach dużo im brakuje. Animacje ciekawe a animatorzy się dość starają. Obsługa niestety nie jest doskonalą bo zarówno kelnerzy jak i pracownicy recepcji słabo władają angielskim. Plaza piaszczysto-żwirowa jest czysta ale miłośnicy nurkowania nie znajda nic ciekawego pod woda poza ławica ryb pod molo.

Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, pudelosha
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ArmoniaManagement, Konuk İlişkileri Müdürü, Armonia Holiday Village & SpaOdpowiedź udzielona 7 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
We greatly appreciate your feedback as this helps us improve. All your remarks have been carefully noted and shared with our management team.
Best regards,
Armonia Holiday Village & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji