Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 398)
Filtruj recenzje
3 398 wyniki
Oceny podróżnych
2 624
430
211
72
61
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 624
430
211
72
61
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 3 398 recenzji
Zrecenzowano: 4 maja 2019

To nie mój pierwszy pobyt w Turcji.
Hotel wybraliśmy na majówkę z powodu dobrych opinii, bliskości lotniska i położenia w lesie.
Na plus na pewno obsługa, jedzenie i picie, roślinność.
Na minus hałas uliczny, wielkość i brak jasnych zasad korzystania z plaży Kleopatra (część klientów mogła, nam się nie udało nawet za dodatkową opłatę - tłumaczono że to dla gości z prywatnych villi -których nie było - a tymczasem nasi sąsiedzi całą rodzinom spędzali tam urlop). Hotel godny polecenia jednak dla mnie na jeden raz. Jednak sama Turcja to miejsce do którego zawsze warto wrócić. Cena do jakości najlepsza.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje położone wyżej np 4421 mają piękny widok na wyspę jednak bardziej słychać ruch uliczny i są oddalone od lobby
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, izelek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RixosPremiumBodrum, Manager, Rixos Premium BodrumOdpowiedź udzielona 5 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest Izelek,

First and foremost we would like to thank you for choosing Rixos Premium Bodrum for your holiday and please know that it was a real pleasure to host you in our hotel.

Your valuable and constructive comments & scoring that you shared via TripAdvisor will always enlighten our path for a better and exclusive experience to present our guests.

Forging the fundamentals of a great holiday in this magnificent Aegean coast; Rixos Premium Bodrum, its cuisine, rooms, services and its multilingual staff are always ready for our exclusive guests.

Hope to see you and your loved ones together again for the next time…

Warmest Regards,

Rixos Premium Bodrum Hotel Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 października 2018

Na wstępie zacznę od zalet- Hotel pięknie położony na zielonym wzgórzu, zadbana roślinność z urokliwą piaszczystą plażą oraz super wyspą! Co do samego Hotelu to nie można mieć większych zastrzeżeń- faktem jest że pokoje mają już swoje lata, ale generalnie nie ma się do czego doczepić.Niestety nasz pobyt skończył się drugiego dnia gdyż po kolacji zaczęliśmy odczuwać skutki zatrucia.Niestety efektem 4 dniowej gehenny była wizyta w clinice w Bodrum. Samo zatrucie bardzo ciężkie, natomiast główny problem polegał na tym że obsługa hotelowa i w recepcji i od geust relations próbowała zamieść sprawę pod dywan. Zgłoszone przez nas problemy zostały rzekomo odnotowane, ku naszemu zaskoczeniu dwa dni później nikt nie wiedział o co chodzi. Przez dwa dni mimo wiedzy o naszych problemach nikt z obsługi hotelu nawet się nie zainteresował co się z nami dzieje! Żona rozmawiając i prosząc o pomoc dowiedziała się że zatruliśmy się przez wypicie dużej ilości alkoholu. Widząc ignorancję i skandaliczne podejście obsługi, która próbowała z nas zrobić alkoholików zdecydowaliśmy się na własną rękę skorzystać z pomocy lekarskiej. Tutaj pojawiły się kolejne problemy związane z tym że samochód kliniki nie został wpuszczony na teren hotelu! Musiałem na własną rękę zorganizować sobie transport do bramy głównej. Na szczęście klinika po przeprowadzeniu szeregu badań potwierdziła nasze obawy- zatrucie bakteryjne! Otrzymałem kroplówki, antybiotyk i całe spektrum innych medykamentów. Po powrocie zażądaliśmy spotkania z głównym Menagerem. Podczas rozmowy główny menager guest Relations Pani Ayse M. B. zapewniła nas że dla bezpieczeństwa gości hotelowych skontaktuje się z kliniką i sprowadzi moje wyniki aby sprawdzić i potwierdzić źródło problemu. Poinformowała nas również że wdrożyła oficjalną procedurę sprawdzającą zgłoszenie a Pani z recepcji która nas zignorowała została zwolniona! Kolejne dwa dni spędziłem na dochodzeniu do siebie po zatruciu jakiego w życiu nie miałem. Dzień przed wyjazdem spotkaliśmy w.w Panią menager w lobby hotelowym. Pomijając już sprawę że nawet nie zapytała się jak się czujemy, podszedłem do niej prosząc o swoje wyniki, które miała sprowadzić ze szpitala. Ku mojemu ogromnemu zdziwieniu dowiedziałem się Pani Menager również nie miała ochoty zająć się tą sprawą i usłyszałem tylko że jak już się lepiej czuję i jestem w stanie samodzielnie zejść na posiłek to już jest wszystko ok a Ona uważa sprawę za zakończoną. Po krótkiej wymianie zdań poprosiłem żeby napisała mi swoje pełne imię i nazwisko na kartce i zacząłem dzwonić na infolinie Tur operatora, który był organizatorem naszych wakacji! W trakcie rozmowy Pani Ayse M.B zabrała kartkę ze swoimi danymi i uciekła z lobby. Mimo nawoływań z naszej strony już do nas nie wróciła. Podsumowując, z takim skandalicznym podejściem w 5 gwiazdkowym hotelu jeszcze się nie spotkaliśmy! Dodam tylko że podróżowaliśmy z 2,5 letnim dzieckiem. Mamy również pewność że nie tylko ja z gości hotelowych miałem problemy żołądkowe Wakacje, których niestety nie zapomnę do końca życia!

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Tomasz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RixosPremiumBodrum, Yönetici, Rixos Premium BodrumOdpowiedź udzielona 11 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear TOMASZ K,
Greetings from Rixos Premium Bodrum.
Thank you for your valued feedback which gives us an insight where we can improve our services.This is certainly not the level of service we are known for and can fully understand your disappointment concerning the same. Please accept our apologies for the inconveniences you went through and that your stay with us did not meet your expectations. which does not reflect the high standards that Rixos Premium Bodrum stands for. We have passed your feedback onto the team for the necessary action.

We do hope to have the opportunity of being able to welcoming you back at Rixos Premium Bodrum and we will personally make sure that you are well looked after.

Sincerely,
Rixos Premium Bodrum Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Przepiękny hotel, wspaniałe widoki. Tak na prawdę nie ma się czego przyczepić. Miły, pomocny personel. Pokoje czyściutkie, bardzo komfortowe. Restauracje na wysokim poziomie, obsługa rewelacyjna. Wieczorem myzyka na żywo. Ogólne bardzo polecamy.

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, GOSIAMALGORZATA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RixosPremiumBodrum, Yönetici, Rixos Premium BodrumOdpowiedź udzielona 14 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear GOSIAMALGORZATA,
Greetings from Rixos Premium Bodrum.
Thank you very much for taking the time to write and share your experience at Rixos Premium Bodrum. It gives us great pleasure to know that you thoroughly enjoyed your stay with us. It will be our pleasure to share your detailed feedback with the entire team as they will be delighted to know that their efforts are appreciated.

We are looking forward to welcoming you back at Rixos Premium Bodrum in the near future.

Sincerely,
Rixos Premium Bodrum Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel położony na wzgórzu z pięknym widokiem na zatokę z prywatną wysepką oraz ślicznym pomostem.
Jedzenie przepyszne wręcz wyśmienite obsługa hotelowa rewelacyjna pokoje sprzątane codziennie plaża mała lecz w maju nie było tłoku pogoda piękna bar na plaży oraz restauracja przy plaży z lokalnymi przysmakami.
Do Bodrum można podjechać małym busem za trzy liry za osobę warto odwiedzić.
W hotelu nie wszystkie restauracje były już czynne z racji tego że było jeszcze przed sezonem można również skorzystać z części SPA i łaźni tureckiej.
Bardzo polecam ten hotel.

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
3  Dziękujemy, johnlock2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 maja 2018

Pobyt na początku maja 2018. Najpierw zacznę od zalet. Urokliwa, duża, piaszczysta plaża. Duża frajda dla dzieciaków, brak kamieni, buty do pływania nie są konieczne. Piękne widoki, cicha i spokojna okolica. Smaczne jedzenie i bardzo dobre drinki w każdym barze. Pokoje czyste, zadbane. Teraz trochę uwag. Zdecydowanie najsłabszym punktem jest Rixy Club. Mam porównanie z Rixosem w Tekirovie i niestety jeśli tamten Rixy zasługuje na 5 gwiazdek, to ten ledwie na 3. Sprzęt jest stary i nieodnowiony, zdecydowanie najsłabszy element hotelu. Jedzenie smaczne, ale trochę monotonne (może to kwestia nie pełnego sezonu). Hotel polecam dla chcących odpocząć w ciszy i spokoju.

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Piotr R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RixosPremiumBodrum, Yönetici, Rixos Premium BodrumOdpowiedź udzielona 16 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear PIOTR R,

Greetings from Rixos Premium Bodrum.
Thank you very much for taking the time to write and share your experience at Rixos Premium Bodrum. It gives us great pleasure to know that you thoroughly enjoyed your stay with us. It will be our pleasure to share your detailed feedback with the entire team as they will be delighted to know that their efforts are appreciated.

We are looking forward to welcoming you back in the heart of the Aegean.

Kindest regards,
Rixos Premium Bodrum Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji