Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 539)
Filtruj recenzje
1 539 wyniki
Oceny podróżnych
725
312
213
105
184
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
725
312
213
105
184
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 539 recenzji
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

Hotel bardzo dobrej jakości. Pokoje ładne, przestronne i przede wszystkim czyste. (sprzątane codziennie). Hotel jest położony w bardzo dobrej lokalizacji. Bardzo blisko do morza i do gór. Widoki extra. Obsługa hotelowa bardzo przyjaznie nastawiona dla turystów. Menadżer EKRAM bardzo pomocny i miły. Nigdy nie spotkałam się z taka dobra obsługa. Poświęcili nam bardzo dużo swojego prywatnego czasu. Jedzenie w hotelu bardzo dobre. Nie ma możliwości aby ktoś chodził głodny. W okolicy znajduje się również dużo klubów. Dlatego polecam osoba młodym, lecz mimo tego też jest dużo rodzin w dziećmi. W hotelu 1 duży basen oraz 3 mniejsze. Świetna zabawa na zjeżdżalni. BARDZO POLECAM!!!!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Karolina Ś
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 grudnia 2017

Hotel zasługuje na najwyższe uznanie pod względem kulinarnym. Jedzenie, smaczne, świeże, codziennie coś innego i zaskakującego. Szef kuchni zagaduje gości i dba, by wszystko było na najwyższym poziomie. Drinki uczciwe, bez limitu, a barmani uśmiechnięci i chętni do konwersacji.
Drugą zaletą jest położenie. Hotel oddalony o 10 minut spacerkiem od centrum, 15 od wzgórza wiatraków i 1 minutę od plaży. Głośne dyskoteki nie dają się tu we znaki, a ruchliwa ulice nie przeszkadza. Warto poprosić o pokój w części po drugiej stronie ulicy, gdyż z wyższych pięter jest niezapomniany widok.
Na basenie cały czas coś się dzieje, animacje również ciekawa, zwłaszcza wieczór turecki.
Pokoje skromne, codziennie zmiatane i wymieniane ręczniki. Warto wziąć preparat na mrówki, gdyż dostają się nawet na drugie piętro.

Termin pobytu: maj 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Michał P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BODRUM_PARK, Halkla İlişkiler Müdürü, Bodrum Beach ResortOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,

Thank you very much for taking the time to post such a constructive review. Detailed reviews like yours are always very helpful for us and for the guests who look forward to travelling to Bodrum Beach Resort in the future. Your compliments will be passed on to the team and will be highly appreciated. Once again we thank you for your valuable time taken to post the review and we look forward to welcoming you back to Bodrum Beach Resort.

Our hospitality always begins with a smile and finishes with gaining new friends.

With kindest regards,

Ekrem Güran
Guest Relations Supervisor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 września 2016 z urządzeń przenośnych

To była moja trzecia wizyta w Turcji ale pierwsza w tym hotelu. Duże ładne i codziennie sprzatane pokoje. Najlepsze jedzenie z jakim spotkałam sie w tureckich hotelach. Miła i pomocna obsługa. Minus jedynie za brak prywatnej plaży i darmowego wifi

Termin pobytu: wrzesień 2016
Dziękujemy, martynam298
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BODRUM_PARK, Ön Büro Müdürü, Bodrum Beach ResortOdpowiedź udzielona 2 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest;

Thank you for taking the time to share with others here on Trip Advisor about your recent stay with us.

It is with great pleasure that we read how much you loved our hotel and its services and amenities. We always take great pride in providing the best possible holiday experience for all our guests and we are all very much pleased to hear that we achieved it for you all.
On behalf of all the staff at Bodrum Beach Resort, thank you once again for your comments
Kindest Regards
Murat UYAR
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 czerwca 2016

pokój podwójny rodzinny, przejście tunelem pod ulicą, dla osób starszych średnie udogodnienie. Ogólnie hotel bardzo fajny polecam, kuchnia wspaniała i bardzo duzo jedzenia przez cały dzień. Najgorzej z dostępnością leżaków, trzeba było od rana rezerwować pomimo zakazu, ale skoro wszyscy to wszyscy. Polecam mimo to hotel.

Wskazówka dotycząca pokoi: pokoje po drugiej stronie ulicy ciche, przy basenie niestety nie, wieczorne animacje.
Termin pobytu: maj 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Stefros1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BODRUM_PARK, Ön Büro Müdürü, Bodrum Beach ResortOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest;
Thank you so very much for taking the time to write such a detailed and positive review of your recent stay with us.We always appreciate feedback from our guests and we will pass on your comments to our staff and managers as an encouragement, as it is also what we do need!
We are pleased to hear that we have met all your expectations and that you had a very nice holiday time with us.
Kindest Regards
Murat UYAR
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 października 2015

Witam, mój pobyt w tym hotelu trwał od 17 do 24 września 2015. Warunki straszne. Grzyb w łazience i na ścianach. Wszędzie wilgoć i zapach stęchlizny. Pomimo zostawiania kasy na poduszkach, Panie sprzątające ograniczały się do poskładania użytych ręczników i pościeli w kostkę. Papierosy z popielnicy wyrzucały przez balkon. Zero pomocy ze strony rezydenta (Wezyr).
Obsługa dawała odczuć, że pracuje tam za karę.
Brak darmowego dostępu do Wi-Fi na terenie całego obiektu!
Plaża to jednym słowem kpina. Wąski pas brudu, który przyprawiał o dreszcze.
Odradzam. W Turcji jest dużo piękniejszych miejsc i lepszych hoteli. Od tego trzymajcie się z daleka. Pozdrawiam

Termin pobytu: wrzesień 2015
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, elima1985
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BODRUM_PARK, Front Office Manager, Bodrum Beach ResortOdpowiedź udzielona 6 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guests;

On behalf of the Bodrum Beach Team I would like to thank you for taking the time to share your experiences with us with the wider travelling community here on Trip Advisor.

It is important for us to know how we can improve our services for the future. All comments about rooms,cleaning,food,services are seriously taken into consideration and would like to assure you that your comments will be passed onto the senior management team for consideration.
We hope that we do have the chance to welcome you back once again. The doors will always be open and it will be an honour to welcome you once again.
Kindest Regards
Murat UYAR
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji