Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Serdecznie polecam

Jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i z samej wycieczki do Pamukkale. Wycieczka bardzo... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 1 października 2019
Zuzanna997
Wspaniała obsługa

Byliśmy z tym biurem na 3 wycieczkach. Ceny w porównaniu do cen u Organizatora połowę niższe... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 28 września 2019
Ewelina O
Przeczytaj wszystkie recenzje (24)
  
Recenzje (24)
Filtruj recenzje
24 wyniki
Oceny podróżnych
20
4
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
20
4
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
19 z 24 wśród 24 recenzji
Zrecenzowano: 12 września 2016 z urządzeń przenośnych

Dziekujemy Pani Doroto! !! Wycieczka na wyspe Kos i Jeep Safari fajna zabawa mile przezycia super ludzie. Napewno będziemy polecać pani biuro wszystkim naszym znajomym poniewaz jest to bardzo profesjonalna i rzetelna firma .Pozdrawiamy Rysia. I Lukasz

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2016
1  Dziękujemy, Labedzka R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 9 lipca 2018

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 maja 2016 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: klsvoyages, Sahibi, Kls VoyagesOdpowiedź udzielona 2 maja 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 października 2016
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji