Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 020)
Filtruj recenzje
1 020 wyniki
Oceny podróżnych
400
288
178
72
82
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
400
288
178
72
82
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 020 recenzji
Zrecenzowano: 7 września 2019

Hotel bardzo dobry. Super jedzenie bardzo urozmaicone. Do plaży ok 300m ale trzeba kupić sobie coś w Beach Clubie żeby korzystać z leżaków (choć jest też plaża miejska) .W hotelu są trzy baseny o różnych głębokościach, leżaki jak w każdym hotelu w pierwszych rzędach trzeba zająć sobie wcześniej a w innych to spokojnie są dostępne. Obsługa mówi po angielsku więc można się porozumieć. Czystość hotelu rewelacyjna, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane też codziennie. Bardzo ładny sam teren hotelu, jest dużo kwiatów i zieleni. Pokoje, a przynajmniej ten w którym byliśmy bardzo ładne i nowocześnie urządzony. Bardzo miła obsługa,a w szczególności Selman, Cevdet i oczywiście inni pracownicy hotelu. Pomimo ich ciężkiej codziennej pracy są uśmiechnięci i zawsze będę pomocni. Codziennie wieczorem były jakieś animacje. Ponieważ w hotelu jest dużo Turków bardzo fajnie spędziliśmy czas poznając ich lokalne zwyczaje i kulturę. Blisko Bodrum, gdzie można dojechać dolmuszem(przystanek obok hotelu). Bardzo ciche i fajne miejsce w sam raz na wypoczynek. Przepiękne tereny z pięknymi zatoczkami. Według mnie hotel zasługuje na pełne 4 gwiazdki. Bardzo miło spędziliśmy w nim czas.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Martaczek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 189no, Konuk İlişkileri Müdürü, Bitez Garden Life Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Pani Marta,
Cieszymy się, że daliśmy Ci spokojne doświadczenie. Dziękujemy za miłe słowa i wakacje w Bitez Garden Life Hotel & Suites. Cieszymy się, że mogliśmy cieszyć się wyjątkowym krajobrazem naszego hotelu, spokojnym otoczeniem, przestronnością i czystością pokoju oraz naszą kuchnią, która oferuje różnorodne tradycyjne dania kuchni tureckiej i międzynarodowej. Z dumą informujemy, że Bitez Garden Life Hotel & Suites dołączył do rodziny TUGLAR GROUP HOTELS, która od 6 lat gości profesjonalną obsługę w 6 różnych hotelach w regionie Bodrum od sezonu letniego 2019. Przez ponad 10 lat, oferując najwyższej klasy obsługę w eleganckich wnętrzach TUG HOTELS GROUP, niepowtarzalnego piękna i tradycji z całego Turcji z doświadczenia, że ​​uwypukla prawdziwą gościnność są łączone ze sobą. Z przyjemnością powitamy Państwa gościnnością TUGLAR GROUP HOTELS la Z poważaniem,
İryna
Guest Relations Manager
Bitez Garden Life Hotel & Suites
TUGLAR GROUP HOTELS

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019

Polecam hotel i Turcję. Miła obsługa, fajna atmosfera, dużo fajnej tureckiej muzyki doskonałej do zabawy, doskonała kuchnia. Doceniam ciężką pracę całego zespołu a szczególnie Salnana I Cevdeta którzy tworzyli miłą atmosferę.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, mariusz0707
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 189no, Konuk İlişkileri Müdürü, Bitez Garden Life Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Pan Mariusz0707,
Dziękujemy za wybranie Bitez Garden Life Hotel & Suites podczas wakacji w Bodrum i polecenie naszego hotelu innym podróżnikom. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej hotelowej kuchni, która oferuje różnorodne tradycyjne dania kuchni tureckiej i międzynarodowej oraz usługi naszego zespołu. Z dumą informujemy, że itez Garden Life Hotel & Suites dołączył do rodziny TUGLAR GROUP HOTELS, która od 6 lat wita swoich gości profesjonalną obsługą w 6 różnych hotelach w regionie Bodrum od sezonu letniego 2019. Przez ponad 10 lat, oferując najwyższej klasy obsługę w eleganckich wnętrzach TUG HOTELS GROUP, niepowtarzalnego piękna i tradycji z całego Turcji z doświadczenia, że ​​uwypukla prawdziwą gościnność są łączone ze sobą. Z wielką przyjemnością witamy cię, mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie z gościnnością TUGLAR GROUP HOTELS podczas kolejnej wizyty w Bodrumie le

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019

Niesamowita obsługa, widać, że pracownicy pracują ciężko dbając o porządek i czystość w hotelu. Wieczorami organizowane są animacje dla dzieci, którym towarzyszy turecka muzyka. Naprawdę świetny hotel zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Patrycja C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 189no, Konuk İlişkileri Müdürü, Bitez Garden Life Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Pani Patrycja C,
Dziękujemy za wybranie Bitez Garden Life Hotel & Suites podczas wakacji w Bodrum i polecenie naszego hotelu innym podróżnikom. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej hotelowej kuchni, która oferuje różnorodne tradycyjne dania kuchni tureckiej i międzynarodowej oraz usługi naszego zespołu. Z dumą informujemy, że itez Garden Life Hotel & Suites dołączył do rodziny TUGLAR GROUP HOTELS, która od 6 lat wita swoich gości profesjonalną obsługą w 6 różnych hotelach w regionie Bodrum od sezonu letniego 2019. Przez ponad 10 lat, oferując najwyższej klasy obsługę w eleganckich wnętrzach TUG HOTELS GROUP, niepowtarzalnego piękna i tradycji z całego Turcji z doświadczenia, że ​​uwypukla prawdziwą gościnność są łączone ze sobą. Z wielką przyjemnością witamy cię, mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie z gościnnością TUGLAR GROUP HOTELS podczas kolejnej wizyty w Bodrumie le

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

Przemiła atmosfera, czysto, obsługa miła i profesjonalna (wszyscy uśmiechnięci, towarzyszcy) Dobre jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Blisko do Bodrum, dogodne połączenia. W hotelu również można miło spędzić czas, na basenach, przy animacjach, którym towarzyszy turecka muzyka (bardzo klimatycznie) Naprawdę polecam z całego serduszka ♡
Szczególne podziękowania kieruję do Pana Selmana i Cevdeta

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Monicaaa01
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 189no, Konuk İlişkileri Müdürü, Bitez Garden Life Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 6 września 2019


Drogi Monika,

Dziękujemy bardzo za tak szczere słowa za opisanie swoich wrażeń Bitez Garden Life Hotel & Suites.

Tak się cieszę, że ty i twoja rodzina cieszyliście się z naszego inspirującego lokalu gastronomicznego, a nasz uprzejmy personel, szczególnie pana Cavet i Selman, służył Państwu podczas pobytu w naszym oszałamiającym kurorcie. Twoje wysokie oceny są bardzo satysfakcjonujące i zachęcające.
Z pewnością mamy nadzieję powitać cię z powrotem w Bodrum na następne wakacje.

Z poważaniem,
Bitez Garden Life Hotel & Suites
HOTELE W GRUPIE TUGLAR

İRYNA
Dyrektor ds. Relacji z gośćmi
Bitez Garden Life & Suites

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Poleciliśmy tam z biura podróży TUI. Hotel 3 gwiazdkowy wygląda tak:
1) Pokój - w miarę ok, często sprzątali, wymieniali nawet pościel, ręczniki
2) Łazienka - grzyb w kabinie prysznicowej a co najlepsze w pierwszy dzień odpadła nam kratka wentylacyjna i dziura była taka że mogliśmy patrzeć co się dzieje na zewnątrz (pokój był na parterze) niestety nie mogliśmy się doprosić aby ktoś to naprawił i mało tego w pierwszą noc gdy poszłam do łazienki co zastałam ? Dwa karaluchy! Oczywiście zgłosiliśmy to jednak dalej nie było odpowiedzi więc mój chłopak sam naprawił tą kartkę wentylacyjną i więcej tam karaluchów nie spotkaliśmy.
3) Dwa baseny - tutaj akurat nie mam żadnych zastrzeżeń
4) Leżaki przy basenie fajne czyste ale trzeba zajmować je bynajmniej około 7:30 żeby w ogóle mieć miejsce
5) Jedzenie BARDZO DOBRE - największy plus tego hotelu! Kucharzy mają najlepszych.
6) Drinki ? Cola z wódką i to by było na tyle. Za resztę trzeba dopłacać ale i tak nie ma szału. Piwo też jest ok.
7) Plaża ? Jest ale trzeba kupować w barze żeby z niej korzystać ponieważ hotel nie ma swojej prywatnej tak jak to zapewniało nas TUI
8) Animatorzy - codziennie organizowali to samo byliśmy tam tydzień i przez cały tydzień codziennie były te same zabawy więc trochę słabo.
9) No i ostatni punkt obsługa - starali się być mili ale co z tego jak nie można się z nimi dogadać bo praktycznie nikt nie mówi po angielsku.
Turcja jest piękna tak samo miasto Bodrum ale polecałabym jakiś hotel bliżej centrum bo w Bitez nic nie ma.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Aleksandra_89gg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji