Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bitez
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 026)
Filtruj recenzje
1 026 wyniki
Oceny podróżnych
402
290
180
72
82
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
402
290
180
72
82
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 026 recenzji
Zrecenzowano: 7 września 2019

Polecam hotel i Turcję. Miła obsługa, fajna atmosfera, dużo fajnej tureckiej muzyki doskonałej do zabawy, doskonała kuchnia. Doceniam ciężką pracę całego zespołu a szczególnie Salnana I Cevdeta którzy tworzyli miłą atmosferę.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, mariusz0707
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 189no, Konuk İlişkileri Müdürü, Bitez Garden Life Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Pan Mariusz0707,
Dziękujemy za wybranie Bitez Garden Life Hotel & Suites podczas wakacji w Bodrum i polecenie naszego hotelu innym podróżnikom. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej hotelowej kuchni, która oferuje różnorodne tradycyjne dania kuchni tureckiej i międzynarodowej oraz usługi naszego zespołu. Z dumą informujemy, że itez Garden Life Hotel & Suites dołączył do rodziny TUGLAR GROUP HOTELS, która od 6 lat wita swoich gości profesjonalną obsługą w 6 różnych hotelach w regionie Bodrum od sezonu letniego 2019. Przez ponad 10 lat, oferując najwyższej klasy obsługę w eleganckich wnętrzach TUG HOTELS GROUP, niepowtarzalnego piękna i tradycji z całego Turcji z doświadczenia, że ​​uwypukla prawdziwą gościnność są łączone ze sobą. Z wielką przyjemnością witamy cię, mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie z gościnnością TUGLAR GROUP HOTELS podczas kolejnej wizyty w Bodrumie le

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019

Niesamowita obsługa, widać, że pracownicy pracują ciężko dbając o porządek i czystość w hotelu. Wieczorami organizowane są animacje dla dzieci, którym towarzyszy turecka muzyka. Naprawdę świetny hotel zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Patrycja C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 189no, Konuk İlişkileri Müdürü, Bitez Garden Life Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Pani Patrycja C,
Dziękujemy za wybranie Bitez Garden Life Hotel & Suites podczas wakacji w Bodrum i polecenie naszego hotelu innym podróżnikom. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej hotelowej kuchni, która oferuje różnorodne tradycyjne dania kuchni tureckiej i międzynarodowej oraz usługi naszego zespołu. Z dumą informujemy, że itez Garden Life Hotel & Suites dołączył do rodziny TUGLAR GROUP HOTELS, która od 6 lat wita swoich gości profesjonalną obsługą w 6 różnych hotelach w regionie Bodrum od sezonu letniego 2019. Przez ponad 10 lat, oferując najwyższej klasy obsługę w eleganckich wnętrzach TUG HOTELS GROUP, niepowtarzalnego piękna i tradycji z całego Turcji z doświadczenia, że ​​uwypukla prawdziwą gościnność są łączone ze sobą. Z wielką przyjemnością witamy cię, mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie z gościnnością TUGLAR GROUP HOTELS podczas kolejnej wizyty w Bodrumie le

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

Przemiła atmosfera, czysto, obsługa miła i profesjonalna (wszyscy uśmiechnięci, towarzyszcy) Dobre jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Blisko do Bodrum, dogodne połączenia. W hotelu również można miło spędzić czas, na basenach, przy animacjach, którym towarzyszy turecka muzyka (bardzo klimatycznie) Naprawdę polecam z całego serduszka ♡
Szczególne podziękowania kieruję do Pana Selmana i Cevdeta

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Monicaaa01
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 189no, Konuk İlişkileri Müdürü, Bitez Garden Life Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 6 września 2019


Drogi Monika,

Dziękujemy bardzo za tak szczere słowa za opisanie swoich wrażeń Bitez Garden Life Hotel & Suites.

Tak się cieszę, że ty i twoja rodzina cieszyliście się z naszego inspirującego lokalu gastronomicznego, a nasz uprzejmy personel, szczególnie pana Cavet i Selman, służył Państwu podczas pobytu w naszym oszałamiającym kurorcie. Twoje wysokie oceny są bardzo satysfakcjonujące i zachęcające.
Z pewnością mamy nadzieję powitać cię z powrotem w Bodrum na następne wakacje.

Z poważaniem,
Bitez Garden Life Hotel & Suites
HOTELE W GRUPIE TUGLAR

İRYNA
Dyrektor ds. Relacji z gośćmi
Bitez Garden Life & Suites

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Poleciliśmy tam z biura podróży TUI. Hotel 3 gwiazdkowy wygląda tak:
1) Pokój - w miarę ok, często sprzątali, wymieniali nawet pościel, ręczniki
2) Łazienka - grzyb w kabinie prysznicowej a co najlepsze w pierwszy dzień odpadła nam kratka wentylacyjna i dziura była taka że mogliśmy patrzeć co się dzieje na zewnątrz (pokój był na parterze) niestety nie mogliśmy się doprosić aby ktoś to naprawił i mało tego w pierwszą noc gdy poszłam do łazienki co zastałam ? Dwa karaluchy! Oczywiście zgłosiliśmy to jednak dalej nie było odpowiedzi więc mój chłopak sam naprawił tą kartkę wentylacyjną i więcej tam karaluchów nie spotkaliśmy.
3) Dwa baseny - tutaj akurat nie mam żadnych zastrzeżeń
4) Leżaki przy basenie fajne czyste ale trzeba zajmować je bynajmniej około 7:30 żeby w ogóle mieć miejsce
5) Jedzenie BARDZO DOBRE - największy plus tego hotelu! Kucharzy mają najlepszych.
6) Drinki ? Cola z wódką i to by było na tyle. Za resztę trzeba dopłacać ale i tak nie ma szału. Piwo też jest ok.
7) Plaża ? Jest ale trzeba kupować w barze żeby z niej korzystać ponieważ hotel nie ma swojej prywatnej tak jak to zapewniało nas TUI
8) Animatorzy - codziennie organizowali to samo byliśmy tam tydzień i przez cały tydzień codziennie były te same zabawy więc trochę słabo.
9) No i ostatni punkt obsługa - starali się być mili ale co z tego jak nie można się z nimi dogadać bo praktycznie nikt nie mówi po angielsku.
Turcja jest piękna tak samo miasto Bodrum ale polecałabym jakiś hotel bliżej centrum bo w Bitez nic nie ma.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Aleksandra_89gg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Hotel położony jest pośród drzew i krzewów w oddali od centrum Bitez. Do hotelu przyjeżdżają głównie turcy lub polacy z rodziami. Pokoje były małe, ale zadbane. Jedynie w łazienkach można było spotkać grzyb w kabinach prysznicowych. Jedzenie było smaczne i urozmaicone. Hotel nie posiada własnej plaży ani nie współpracuje w tym zakresie z innym. Aby usiąść na leżakach należało skorzystać z oferty jednego z beach clubów (cena za dzień od osoby ok 70-80 lirów). W samym hotelu są trzy baseny: jeden dla dzieci ze zjeżdżalniami i dwa z różnym poziomem głębokości. Przy basenach również był problem z leżakami, ponieważ jest ich za mało w stosunku do ilości gości hotelowych. Dochodziło do tego, że aby mieć miejsce nad basenem trzeba było sobie go skoro świt zarezerwować. Animacje prowadzone są głównie w języku tureckim, tylko jedna animatorka mówi cokolwiek po angielsku. Codziennie to samo.
Minusem nasze pobytu było zatrucie żołądkowe w ostatnich dniach wakacji. Polecam wziąć sobie leki we własnym zakresie, ponieważ niestety hotelowy "pielęgniarz" nie mówi po angielsku i nie udziela pomocy w tym zakresie.
Hotel polecamy osobom niewymagającym i preferującym stacjonarny wypoczynek. Do samego centrum Bodrum można się było dostać taksówką lub lokalnym busikiem, ale w kontekście atrakcji turystycznych albo są nieczynne w tym sezonie albo nie warte zobaczenia.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji