Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 329)
Filtruj recenzje
1 329 wyniki
Oceny podróżnych
584
327
178
109
131
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
584
327
178
109
131
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 329 recenzji
Zrecenzowano: 10 października 2017

Byłam w hotelu dwa tygodnie, od polowy września 2017. Jestem zadowolona z pobytu. Bardzo dobre, urozmaicone jedzenie w trakcie lunchu i kolacji. Bardzo mila obsługa, pokój duży i wygodny, sprzątanie codziennie. Polozenie bardzo dobre, na uboczu miasta, ale spacerkiem to zaledwie 20 minut do centrum, więc doskonale. Bardzo blisko do portu z którego wyplywa wiele statków wycieczkowych.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Agnieszka K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 marca 2017

Hotel średni położony na uboczu miasta. Plaży praktycznie nie ma jest tylko pomost. Najgorszy był pokój tak naprawdę 2 osobowy a zostaliśmy w nim umieszczeni w 3 dorsłe osoby + dziecko przez co było ciasno. Pokój był położony wprawdzie na parterze więc bardzo dogodnie ale problemem był pobliski bar czynny do późnych godzin nocnych.Restauracja typowa dania niestety monotonne, codziennie było to samo.

Termin pobytu: maj 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Michał D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2016

Bardzo fajny i super położony hotel. Obsługa bardzo miła, służyła pomocą. Pokoje duże, czyste, sprzątane codziennie. Wyżywienie bardzo urozmaicone w przestrzennej restauracji. Basen duży, ilość leżaków wystarczająca. Trzy zjeżdżalnie czynne w określonych godzinach. Pomost na plaży przy hotelu. Dojazd z hotelu do centrum Bodrum TAXI to koszt ok. 5 Euro lub na pieszo plażą ok. 15 min. za free. Spokojnie można jechać nawet z małym dzieckiem. WiFi w lobby przy recepcji, ale zasięg jest też przy basenie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Lepiej wybrać pokój w części gdzie jest basen, niż po drugiej stronie ulicy.
Termin pobytu: maj 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, marek333
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VeraMiramarResort, Guest Relations Manager, Labranda TMT Bodrum ResortOdpowiedź udzielona 21 lipca 2016

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 października 2015

Same plusy,Bardzo,bardzo miła obsługa hotelowe pokoje czyściutkie codziennie sprzątane,jedzenie super,każdy znajdzie coś dla siebie,Super animacje, dyskoteki na plaży.Brak plaży,jest platforma, ale to w niczym nie przeszkadza.

Termin pobytu: sierpień 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Franek33
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VeraMiramarResort, Guest Relations Manager, Labranda TMT Bodrum ResortOdpowiedź udzielona 15 października 2015

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 września 2015

W hotelu byliśmy pod koniec sierpnia 2015r. rodzina 2+2 . Pierwsze zaskoczenie było takie, że pomimo , iż mieliśmy rezerwację 1 pokoju z 2 dostawkami de facto dostaliśmy 2 odrębne pokoje (kazdy miał osobną klimatyzacje, telewizor) i do tego z widokiem na morze:) Co prawda pokoje nie były do końca przygotowane-nie było odpowiedniej ilości pościeli ale, i tu następne zaskoczenie, wizyta w recepcji rozwiązała sprawę w 15 minut. Hotel, pomimo że spory, jest tak rozplanowany, że nie czuje się żadnego tłoku, no może poza porami jedzenia. Nie było żadnych problemów np. z leżakami przy basenach. Cała obsługa bardzo pomocna i miła, nie trafiliśmy na nikogo, kto byłby niesympatyczny. Dlaczego więc "niemal idealny"? Przyczepię się paru szczegółów : dziwne pierwsze wrażenie- jak sie wchodzi do recepcji hotel robi wrażenie duzo mniej komfortowego niż jest, no i kwestia zjeżdżalni- są 2 ale niezbyt "wymyślne" ( chociaż to oczywiście kwestia gustu) i czynne tylko w określonych godzinach - moim zdaniem wystarczająco długo ale zdaniem dzieci już niekoniecznie.... Poza tym hotel ten mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim, także tym bardziej wymagającym klientom. Ahhh zapomniałbym- wielki, wielki plus za jedzenie.

Termin pobytu: sierpień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Artur S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VeraMiramarResort, Guest Relations Manager, Labranda TMT Bodrum ResortOdpowiedź udzielona 6 października 2015

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji