Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 415)
Filtruj recenzje
1 415 wyniki
Oceny podróżnych
642
341
183
114
135
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
642
341
183
114
135
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 1 415 recenzji
Zrecenzowano: 16 września 2015

W hotelu byliśmy pod koniec sierpnia 2015r. rodzina 2+2 . Pierwsze zaskoczenie było takie, że pomimo , iż mieliśmy rezerwację 1 pokoju z 2 dostawkami de facto dostaliśmy 2 odrębne pokoje (kazdy miał osobną klimatyzacje, telewizor) i do tego z widokiem na morze:) Co prawda pokoje nie były do końca przygotowane-nie było odpowiedniej ilości pościeli ale, i tu następne zaskoczenie, wizyta w recepcji rozwiązała sprawę w 15 minut. Hotel, pomimo że spory, jest tak rozplanowany, że nie czuje się żadnego tłoku, no może poza porami jedzenia. Nie było żadnych problemów np. z leżakami przy basenach. Cała obsługa bardzo pomocna i miła, nie trafiliśmy na nikogo, kto byłby niesympatyczny. Dlaczego więc "niemal idealny"? Przyczepię się paru szczegółów : dziwne pierwsze wrażenie- jak sie wchodzi do recepcji hotel robi wrażenie duzo mniej komfortowego niż jest, no i kwestia zjeżdżalni- są 2 ale niezbyt "wymyślne" ( chociaż to oczywiście kwestia gustu) i czynne tylko w określonych godzinach - moim zdaniem wystarczająco długo ale zdaniem dzieci już niekoniecznie.... Poza tym hotel ten mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim, także tym bardziej wymagającym klientom. Ahhh zapomniałbym- wielki, wielki plus za jedzenie.

Termin pobytu: sierpień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Artur S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VeraMiramarResort, Guest Relations Manager, Labranda TMT Bodrum ResortOdpowiedź udzielona 6 października 2015

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2015

Hotel ma wspaniałą lokalizację. Z okolic basenu i restauracji roztacza się niesamowity widok na morze. Do centrum Bodrum można dojść w ciągu 10 minut bezpieczną, oświetloną drogą. Jedzenie bardzo dobre! Ogromny wybór. Wspaniale desery, spory wybór owoców. Do śniadania serwowany sok ze świeżych pomarańczy. Pokoje bardzo czyste, elegancko urządzone. W lobby bezpłatne Wi-Fi, które bardzo dobrze działa. Świetne animacje - w ciągu dnia sporo propozycji sportowych rozgrywek, zajęcia i konkursy dla dzieci, co wieczór występy typu kabaret, pokazy cyrkowe i taneczne, musical. Animacje na wysokim poziomie. Dla dzieci dodatkowo mini klub. Plaża niewielka, kamienista z bezpłatnymi leżakami. Są na niej pomosty, z których można wchodzić do wody. Jest kilka basenów, 2 brodziki dla młodszych dzieci. 2 zjeżdżalnie działające w określonych godzinach. W pobliżu hotelu jest port, z którego codziennie wypływają statki na grecką wyspę Kos.

Termin pobytu: czerwiec 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, KASKADA B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VeraMiramarResort, Guest Relations Manager, Labranda TMT Bodrum ResortOdpowiedź udzielona 22 lipca 2015
Tłumaczenie Google

Дорогой Гость,

Спасибо за великолепный отзыв нашему отелю! Мы рады, что вы хорошо провели у нас время и надеемся скоро увидеть вас снова.

С уважением,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2015

Na wakacje wyjechaliśmy pod koniec czerwca, więc można powiedzieć że przed wysokim sezonem. Wrażenia rewelacyjne hotel dla wszystkich dla rodzin z dziećmi ,dla młodzieży i starszych.Hotel w tym roku odnowiony całkowicie, zrobiony na styl panujący na wyspie Santorini dużo zieleni.Pokoje czyste i ładne, płaskie tv,klima ,sejf,biurko w pokoju i wygodne łóżka.My byliśmy z dziećmi które nie wychodziły z basenów.Dwie zjeżdżalnie działające w godzinach 10-12 i 14-16 w zupełności wystarczało aby zaszaleć.1 duży basen ,1 mniejszy przy zjeżdżalni i 1 mały basen w górnej części obiektu między budynkami o którym mało kto wie .Jedzenie i obsługa rewelacyjna, kelnerzy po zajęciu stolika podchodzą z butelką wody aby nalać do czystych! kieliszków lub zaproponować coś innego do picia sok,wino, cola itp.Białe obrusy ,lody od godziny chyba 11.00 do ok 17.00 owoce ,desery,pizze,cały czas coś do jedzenia.Animacje super,wieczorem mini disco dla dzieci ,potem codziennie jakieś show dla wszystkich .Goście zróżnicowani trochę Polaków ,Francuzów,Norwegów,Anglików, no i oczywiście Rosjan ale niewielu w porównaniu z naszymi poprzednimi wyjazdami do Turcji i Egiptu to kropla w morzu, przepraszam że tak piętnuję Rosjan ale za każdym razem trafialiśmy na strasznie hałaśliwych i aroganckich twierdzących że wszędzie muszą być piersi i wszystko im się należy.Jedynym malutkim minusikiem było zejście do morza z platform ale tak naprawdę kąpaliśmy się tylko raz gdyż woda bardzo słona a dzieciaki zdecydowanie wolą zabawę w basenie. transfer na lotnisko zabrało nam ok 40 min 30-40 km. Do centrum Bodrum spacerkiem 15 min życie w pubach ,sklepach tętniące do póżnych godzin nocnych.Sumując hotel godny polecenia w pełni zasługujący na 5* .Nie wiem czy w wysokim sezonie czyli lipiec ,sierpień przy większym obłożeniu utrzyma poziom ale my będąc w czerwcu byliśmy bardzo zadowoleni. Mam nadzieję że moja recenzja komuś pomoże w podjęciu decyzji bo nie ukrywam że Ja wyszukując oferty bardzo często wspomagam się opiniami innych gości gdyż oczywiście w biurze wszystko jest super .Pozdrawiam

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje oddalone na wzgórzu są pokojami rodzinnymi z dwoma sypialniami.
Termin pobytu: czerwiec 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, danaM870FW
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VeraMiramarResort, Guest Relations Manager, Labranda TMT Bodrum ResortOdpowiedź udzielona 1 lipca 2015

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 września 2014

Wczoraj wróciliśmy z tygodniowego pobytu w tym hotelu.Córka lat 11 bardzo zadowolona ze zjeżdżalni.My zauroczeniu widokami:) obsługa ok,pokoje sprzątane codziennie.Jedzenie rewelacja bardzo polecam ten hotel

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój rodzinny na przeciwko recepcji,hałas z animacji minimalny z dyskoteki nic nie słychać.
Termin pobytu: wrzesień 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Sylwia J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VeraTMTresort, Halkla İlişkiler Müdürü, Labranda TMT Bodrum ResortOdpowiedź udzielona 28 listopada 2014
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

It is with great pleasure that we welcomed you in Vera TMT Resort and we thank you for your comments about your vacation. We are happy to hear that we were able to contribute to your happiness.

In our management of Vera TMT Resort, which is part of Vera Hotels & Resorts, our first objective is the satisfaction of our customers and that's why your comments are noted and studied carefully.

Vera TMT Resort exists since around 40 years and this is the reason why we started and planned a renovation in spring 2014. Unfortunately, we did not have enough time early in the season, so we started new renovations in October 2014 and we plan to complete these before the start of the 2015 season. The entire complex will have a new look and we will change the entire maintenance system. All this from the perspective of will offer you a better service in the future.

Your opinion is important and we inform the departments concerned. We hope to see you soon in our resort under our new name: Vera Miramar Resort. For questions or information, please contact us.

With our attention,

Team of Vera Miramar Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lipca 2014

Mój pobyt nadal tu trwa (od 26.06.2014). Hotel ładnie położony, jedzenie pyszne, do Bodrum 20 min. brzegiem morza. Jest tylko jeden feler, który popsuł całkowicie pobyt. Od 1 lipca w godzinach popołudniowych nie ma ciepłej wody, a niekiedy nawet i zimnej. Oznacza to, że po powrocie z plaży nie można się umyć. Trochę to dziwi i nie pasuje - 5-gwiazdkowy hotel i brak wody. Problem zgłoszony na recepcji ma jedno wyjaśnienie: "general problem". Ludzie w hotelu wkurzeni i mówią, że to skandal. Tak więc uważajcie na ten hotel i upewnijcie się, że jak tam pojedziecie będziecie mogli się myć. Krótko mówiąc - wstyd jest oferować taki hotel jako 5-gwiazdkowy. Gdyby to była oferta biwaku - nie miałabym z tym problemu. Ale nie jest. Brak jest zapewnionych właściwych warunków sanitarnych.

Wskazówka dotycząca pokoi: Nie brać pokoi, do których trzeba dojeżdżać windą. W godzinach popołudniowych brak jest tam wody.
Termin pobytu: lipiec 2014
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Ewa K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: VeraTMTresort, Konuk İlişkileri Müdürü, Labranda TMT Bodrum ResortOdpowiedź udzielona 1 grudnia 2014
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

It is with great pleasure that we welcomed you in Vera TMT Resort and we thank you for your comments about your vacation. We are sad to hear that we were not able to contribute to your happiness.

Sorry for the problems with the water what you have, but a regular problem was't that.

In our management of Vera TMT Resort, which is part of Vera Hotels & Resorts, our first objective is the satisfaction of our customers and that's why your comments are noted and studied carefully.

Vera TMT Resort exists since around 40 years and this is the reason why we started and planned a renovation in spring 2014. Unfortunately, we did not have enough time early in the season, so we started new renovations in October 2014 and we plan to complete these before the start of the 2015 season. The entire complex will have a new look and we will change the entire maintenance system. All this from the perspective of will offer you a better service in the future.

Your opinion is important and we inform the departments concerned. We hope to see you soon in our resort under our new name: Vera Miramar Resort. For questions or information, please contact us.

With our attention,

Team of Vera Miramar Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji