Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 728)
Filtruj recenzje
1 728 wyniki
Oceny podróżnych
1 160
332
137
51
48
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 160
332
137
51
48
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
14 z 19 wśród 1 728 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Bardzo duża życzliwość dla klientów, dbałość o każdy szczegół. Widać, że cała załoga mimo ciężkiej pracy, zawsze jest uprzejma i chce dla gości jak najlepiej.

Hotel: piękny, zadbany, zróżnicowane poziomy, warto wybrać pokój z widokiem na morze, widok niesamowity, świetne tarasy, na których są restauracje i bary.

Restauracja: pyszne jedzenie, duży wybór deserów, mięs z sałatek, sosów, niczego nie brakuje z każdy znajdzie coś dla siebie / all inclusive z prawdziwego zdarzenia: są bogate trzy posiłki (śniadanie, lunch i kolacja), a do tego snack bar przy basenie (do wyboru tosty z serem, burgery, frytki, hot dogi), bar do godz. 24 serwujący piwo, wino, wódkę i napoje bezalkoholowe. Barmani robią też pyszne drinki. Świetna pita wyrabiana na miejscu, wszystko świeże. Czasem sushi, czasem makarony, a czasem kebab. Brak monotonii, a to bardzo ważne podczas dłuższego pobytu.

Plaża: częściowo kamienista, ale nie jest to uciążliwe, leżaki zawsze dostępne, można też położyć się na poduchach na podeście, plaża jest tylko dla gości, z barem (piwo, woda, cola) i sprawną obsługą. Obok plaża publiczna.

Basen: mimo dużej ilości gości, nie ma ścisku, leżaki i parasole zawsze dostępne, obsługa dba o jakość wody. Przy basenie snack bar, bar z napojami, rzutki, bilard i ping pong. W ciągu dnia muzyka nad basenem.

Miasto: z hotelu do Bodrum można dostać się taksówka (4€) lub busem (4 Liry). Jest bardzo blisko, fajnie zobaczyć miasto, port i meczet, bazary, sklepy.

Animacje: podczas tygodniowego pobytu codziennie mogliśmy obejrzeć coś fajnego (muzyka na żywo, taniec, karaoke). Bardzo mili animatorzy, angażujący gości do zabawy. Codziennie od godz. 24 dyskoteka. Możliwość wybrania się na zorganizowaną wycieczkę do centrum na imprezę lub dyskotekę na katamaranie.

Warto wybrać się na wycieczkę na Kos, który widać z hotelu (ok. 25km). Rejs katamaranem zajmuje ok. 30min, uciążliwa jest tylko odprawa, która nam zajęła 1,5h.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokój z widokiem na morze (piętro 6 i 7).
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, dis11guest
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DERYAPAMPAR, Halkla İlişkiler Müdürü, Forever ClubOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for the excellent review, dis11guest!

We're delighted your time with us was so outstanding as providing our guests with an excellent experience is very important to us. It's fantastic you appreciated our clean rooms and helpful service as well as our prime location. That's what we like to see! We look forward to hosting you again soon for another fantastic experience.

Have an amazing day!
Guest Relation Manager
DERYA PAMPAR

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2019

Pobyt w hotelu Forever Club zaliczam do bardzo udanych i gorąco polecam ! Recepcja bez zarzutów. Basen,centrum fitnes z siłownią ,SPA,bezpłatny internet,klimatyzacja w pokojach,doskonała obsługa,na twarzach nieznikający uśmiech,a także uczynność i dyskrecja.Czysty basen.Animatorzy na najwyższym poziomie! Obsługa restauracji super! Polecam Państwu również pokój z widokiem na morze !!! Czuliśmy się tam naprawdę ''dopieszczeni''.

Wskazówka dotycząca pokoi: polecam pokój z widokiem na cudowne morze . Widok nieziemski!!!!
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, CUDNE
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DERYAPAMPAR, Halkla İlişkiler Müdürü, Forever ClubOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for sharing this wonderful review, Cudne!

We are very pleased to hear that you had an enjoyable experience with us! We appreciate your praise for our team; they work very hard to ensure every guest feels right at home. We are delighted you felt welcomed and valued during your time with us!

We'd love to share another positive experience with you in the future!
Have a beautiful day, and thanks again for sharing!
Guest Relation Manager
DERYA PAMPAR

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel na uboczu, 10 min do centrum. Przepiękne widoki z hotelu, warto wziąć pokój z widokiem na morze, niesamowite wieczory z panorama migocących świateł. Jedzenie dobre i różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. W hotelu spokojnie i cicho, więc raczej dla starszych osób.

Bardzo polecamy spa, turecki hamam na wysokim poziomie! Co to był za relaks!

Plaża fajna, mała, otoczona zielenią, kamienisto piaszcZysta, ale nie trzeba mieć butów do morza.

Jedyny minus dla mnie, przy basenie napoje podawane w papierowych kubkach, a tak to zero zarzutów!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, joannakN3480TP
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DERYAPAMPAR, Halkla İlişkiler Müdürü, Forever ClubOdpowiedź udzielona 27 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for the great review, Joannak!

We're delighted to hear that you had such an outstanding experience with our team! It's wonderful that Our Spa Team provided you with such great service - that's what we like to hear! We'd love to host you again soon for another incredible experience!

Thanks for sharing and have a terrific day!
Guest Relation Manager
DERYA PAMPAR

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Było super,wakacje bardzo udane.14 dni i nie bylo czasu sie nudzic.Pogoda wiadomo,widoki przecudne,jedzenie-bardzo dobre,każdy znajdzie coś dla siebie. Super lokalizacja.Animatorzy dbają o wypoczywajacych,cały czas coś się dzieje. Super animatorka Anna.Wakacje bardzo udane,nie wykluczone że wrocimy w to miejsce

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Iwona P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DERYAPAMPAR, Halkla İlişkiler Müdürü, Forever ClubOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for the great review!

It's wonderful you enjoyed your stay with us so much! We strive for excellence so we're thrilled you appreciated not only our welcoming atmosphere and friendly staff, but also our clean accommodations! Your praise lets us know we're doing our job!

We can't wait to host you again soon for another amazing experience! Have a fantastic day!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel skromny, na pewno ma swoje lata i prosi się o lekki remont. Pokój standard słaby, popękane ściany, łazienki zaniedbane. SPA fajne, warto skorzystać. Reszta super...Jedzenie pyszne, restauracja u góry godna polecenia! Morze głębokie i ciepłe.
Ogólnie za tę cenę jest ok :)
PS hotel raczej dla starszych małżeństw lub rodzin, my jako młoda para gdyby nie to, ze centrum jest 10 minut od hotelu umarlibyśmy z nudów.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Eveeeeeeelina
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DERYAPAMPAR, Halkla İlişkiler Müdürü, Forever ClubOdpowiedź udzielona 15 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for the fantastic review, Eveelina!

We're delighted your time with us was so wonderful! It's fantastic you took advantage of our convenient location in the heart of the city. We endeavor to offer a memorable experience for all of our guests. We look forward to hosting you again soon for another excellent experience!

Have a splendid day!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji