Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 297)
Filtruj recenzje
3 297 wyniki
Oceny podróżnych
1 575
786
477
206
253
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 575
786
477
206
253
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 3 297 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

Hotel ma swoje plusy jak i minusy, wszystko zależy od oczekiwań. Z całą pewnością mogę stwierdzić, że nie jest to hotel na 5*. Hotel położony kaskadowo, transfer z lotniska trwa około godziny. Byłam pełna obaw, gdyż czytałam wiele opinii o problemach żołądkowych gości tego hotelu, nam na szczęście nic takiego się nie przydarzyło. Nie mam pojęcia od czego to zależy? Mieliśmy wykupiony pokój "rodzinny" w budynku głównym i taki pokój otrzymaliśmy (bardzo blisko lobby). Nie mam zastrzeżeń do tego pokoju, był bardzo komfortowy, poza kilkoma drobnymi mankamentami. Z tego co wiem- goście mający pokoje w tzw. bungalowach mieli więcej problemów np. cieknąca klimatyzacja, stara łazienka, niesprawna lodówka itp. Jedzenie było smaczne. Może nie był to kolosalny wybór, ale dla każdego coś się znajdzie. Gorzej z organizacją w restauracji głównej. Było bardzo głośno, a w godzinach szczytu kolacji (ok. 20.00- 20.30) problem ze znalezieniem wolnego stolika, ogromne kolejki. Kelnerzy nie nadążali z wymianą obrusów itp. Często nie było sztućców. Nie wspomnę o tym, że wielokrotnie na podłodze walały się brudne chusteczki, resztki jedzenia. Zadziwiające było to, że żaden z kelnerów tego nie podniósł, ani nikogo nie zawołał do sprzątnięcia. Na plus zasługuje dostępność wody w butelkach, bez limitu. Napoje, drinki mocno przeciętne. Pomiędzy głównymi posiłkami w barach dostępne są frytki, hamburgery.Na terenie hotelu są 3 baseny zewnętrzne + 1 w spa. My korzystaliśmy z "relax pool". Mimo że basen posiada regulamin, nie jest on egzekwowany. Mam na myśli np. palenie czy picie w basenie. Oczywiście to kwestia kultury osobistej, ale nikt z obsługi nie zwracał nikomu uwagi. Ręczniki basenowe bez kaucji, do wymiany w spa. Na minus na pewno brak miejsca do siedzenia wieczorami. Jedyna możliwość to okolice lobby (oblegane przez osoby korzystające z WI-FI) + cafe turk. To trochę mało jak na pełnię sezonu. Plaża zatokowa. W dzień sporo zajęć sportowych, wieczorem mini-disco + animacje. Myślę, że warto zainwestować w profesjonalne pokazy wieczorami. Do sprzątania pokoi nie mam zastrzeżeń. Obsługa bardzo miła. Podsumowując: hotel raczej średni. Na plus: dobre pokoje w budynku głównym, smaczne jedzenie, woda bez limitu, dobra obsługa, piękne widoki. Na minus: brak ogólnodostępnego wi-fi, zła organizacja restauracji, płatne restauracje a'la carte, średniej jakości napoje i drinki.

Wskazówka dotycząca pokoi: Dla rodzin polecam family room w budynku głównym
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Magdalena E
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BodrumHolidayResort, Genel Müdür, Bodrum Holiday Resort & SpaOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking your time and writing about Bodrum Holiday Resort & Spa. Much appreciated. All feedback - positive and negative are essential to the success of this hotel, allowing us to see which areas need improvement and taking the necessary steps to amend any issues. We are sorry to read that you did not enjoy several aspects of the stay and would like to assure you that your comments will be taken into consideration. Thank you once again for your kind words about our hotel. We sincerely hope to see you again at Bodrum Holiday Resort & Spa in the nearest future.

Sincerely yours,
General Manager
Bodrum Holiday Resort&Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Na samym początku chciałabym zaznaczyć, że jest to hotel w którym cena jest zdecydowanie współmierna do jakości(wycieczka kupowana w promocji First Minute).Pobyt w tym hotelu przypadł między 21/09 a 01/10/18, pogoda była świetna  Hotel usytuowany jest kaskadowo na sporym obszarze więc NAPRAWDĘ trzeba się troszkę nachodzić, jednak uważam to za spory plus. Jest spory wybór pokoi, więc na pewno każdy będzie mógł wybrać coś wedle własnych potrzeb. Ręczniki wymieniane codziennie. Co do jedzenia, to naprawdę było w czym wybierać i co ważne było dostępne o każdej porze, także nikt tam na pewno głodny nie miał prawa chodzić. Widoki były wprost bajeczne! Usytuowanie restauracyjnego tarasu(Cafe Turk także) jest zdecydowanie wielkim atutem tego hotelu. Cały personel był miły, serdeczny, przyjazny i co ważne uśmiechnięty ;) Można by się przyczepić do jakiś mało istotnych spraw jednak cena była absolutnie współmierna do jakości więc nie widzę potrzeby aby tutaj o tym wspominać.Spa bardzo przyjemne. Podsumowując, myślę że nie można się tutaj do niczego przyczepić za takie pieniądze. Hotel oferuje takie atrakcje i udogodnienia, że jest tak samo świetny dla rodziny jak i dla grupy znajomych, dla każdego!

Termin pobytu: październik 2018
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, 682agnieszkab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BodrumHolidayResort, Genel Müdür, Bodrum Holiday Resort & SpaOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest

Thank you so much for taking your time to leave a review. It is really important for us to hear your experience and impressions. That's the only way how we can improve our service. Your compliments towards the hotels facilities and our staff mean such a lot to us and are a delight to read.

We are looking forward for your next visit in the near future.

Sincerely yours
General Manager
Bodrum Holiday Resort&Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Byliśmy z rodziną i znajomymi na przełomie lipca i sierpnia z biura CORAL TRAVEL. Jeżeli hotel miałby 3 gwiazdki to bylibyśmy zadowoleni, jeżeli 4 gwiazdki to czulibyśmy się rozczarowani, ale 5 gwiazdek to gruba przesada. Znajomi w pokoju nie mogli wyłączyć klimatyzacji, która cały czas pracowała i kapała z niej woda. Jak przyjechaliśmy to dostali pokój z łóżkiem dla dziecka, na którym były tylko deski, a w recepcji nie widzieli problemu. Po przepychankach dostali za mały materac, a na drugi dzień po wymuszonej interwencji na naszej niezbyt miłej rezydentce (Pani Oli) dostali łóżko "polowe". U nas w łazience pod prysznicem była tylko połowa szyby, a drzwi były zastąpione obskurną zasłoną, taką jaką można zobaczyć na kempingach. Cały czas mieliśmy mokrą podłogę (woda wyciekała nie wiadomo skąd). Sprzątanie pokoi - TRAGEDIA. W restauracji ogromne kolejki do jedzenia, brak sztućców, brak wolnych stolików, a obsługa wcale się nie spieszyła. W Grecji w hotelach 4- gwiazdkowych można nalać sobie samemu Pepsi, Fanty, piwa itp., a tutaj nalewa obsługa i po wymienione napoje długi ogonek. Szczytem wszystkiego było to, jak w barze koło amfiteatru brakło szklanek i musieliśmy iść do toalety i je sobie umyć. W restauracji na tarasie mimo braku popielniczek palono papierosy i nikt nie zwracał uwagi na osoby niepalące i dzieci. Mimo pisemnego zapewnienia, że liczba leżaków jest wystarczająca dla wszyskich gości, znalezienie wolnego leżaka po 11 było niemożliwe. Za to są piękne widoki.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, dzidkow
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BodrumHolidayResort, Genel Müdür, Bodrum Holiday Resort & SpaOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for visiting our hotel, as well as for taking time to share your review, which we value, as the opinion of each guest is extremely important for us. We are always thankful for constructive feedback as we learn from it in a quest to become better. We are sorry to read that you did not enjoy several aspects of the stay and would like to assure you that your comments will be taken into consideration. We sincerely hope that the vacation in our hotel left you some pleasant moments to remember and would always be glad to see you again at Bodrum Holiday Resort & Spa.

Sincerely yours,
General Manager
Bodrum Holiday Resort&Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Dziś wróciliśmy z tego hotelu, bardzo nam się podobało, jedzenie rozmaite i smaczene każdy znajdzie coś dla siebie. Obługa bardzo miła i pomocna, chociaż jednym minusem byli małokreaywni barmani - nic od siebie. Sprzątanie mogłoby być lepsze, podłoga pod łożkiem brudna i na górze w szafie tez nikt nie sprzata ale to nie wpływa na jakość naszego pobytu.
My korzystaliśmy głównie z plaż przy morzu na pomostach - fajnie wiaterek wieje i nie czuć tak bardzo tej temp niż przy basenach poza tym jest ciszej, minusem jednak są odlegości - powrót do pokoju a mieszakliśmy w bungalowach to była katorga w takim upale pokonać tyle schodów ale poradziliśmy sobie skracjąc męki idąc przez główny budynek i lobby. Przydała by się jednak bezpośrednia droga z plaży do bungalowów i do zjeżdżalni - w linii prostej jest to o wiele krótszy odcinek niż faktycznie idąc po wyznaczonych drogach trzeba pokonać. Także hotel mógłby o tym pomyslec na przyszłość.
internet jest w wilu miejscach takze swobodnie można na plaży przy basenach korzystać z wifi.
Animacje dla dzieci super, moja córka codziennie chciała chodzić - takzę atrakcji dla dzieci masa i można być spokojnym o pozostawione dziecko.
Toalety przy basenach, plaży czyste, co kawałek lodówka z zimną wodą.
My jesteśmy bardzo zadwoleni i możemy polecić.

Wskazówka dotycząca pokoi: Widoki cudowne
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Ania_luk_76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BodrumHolidayResort, Genel Müdür, Bodrum Holiday Resort & SpaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guests,

Thank you for choosing Bodrum Holiday Resort & Spa and staying with us. We appreciate your kind words about our hotel! We are happy to hear that you enjoyed our hospitality and honored us with top-rating.
We hope you don't let us waiting too long for your return visit, and wishing you and your family all the best.

Sincerely yours,
General Manager
Bodrum Holiday Resort&Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Byliśmy w tym hotelu 5-osobową rodziną plus 3 znajomych w oddzielnych pokojach. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Apartament 3-pokojowy z łazienką , duży i wygodny. Piękny, zadbany ogród i wspaniałe widoki na zatokę i okoliczne wyspy. 2 baseny i trzeci mini aquapark. Plaże przestronne ,woda czyściutka. Jedzenie smaczne i różnorodne w bardzo dużej ilości, szkoda tylko że goście hotelowi tyle go marnują. Obsługa zawsze uśmiechnięta i pomocna w każdej chwili. Ciężko pracuje na stołówce, w barach i przy sprzątaniu naprawdę rozległego terenu. Chcę im za to wszystkim podziękować. Mieliśmy problem z klimatyzacją- po zgłoszeniu natychmiast naprawiona. Jedyny minus u nas to jakość sprzątania. Pani zamiatała pokoje tylko na środku.

Termin pobytu: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Hanna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BodrumHolidayResort, Genel Müdür, Bodrum Holiday Resort & SpaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all we would like to thank you for being our guest and for the time you spent to post such a lovely feedback on Tripadvisor to share your experience regarding your recent stay with us. Your feedback is very much appreciated.
We are extremely happy to hear your overall stay with us was excellent. Your kind appreciation will be a great motivation for all the team members and we all hope to welcome you back in our hotel once again and make your future stay much more memorable.

Sincerely yours,
General Manager
Bodrum Holiday Resort&Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji