Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 297)
Filtruj recenzje
3 297 wyniki
Oceny podróżnych
1 575
786
477
206
253
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 575
786
477
206
253
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 3 297 recenzji
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Byliśmy z rodziną i znajomymi na przełomie lipca i sierpnia z biura CORAL TRAVEL. Jeżeli hotel miałby 3 gwiazdki to bylibyśmy zadowoleni, jeżeli 4 gwiazdki to czulibyśmy się rozczarowani, ale 5 gwiazdek to gruba przesada. Znajomi w pokoju nie mogli wyłączyć klimatyzacji, która cały czas pracowała i kapała z niej woda. Jak przyjechaliśmy to dostali pokój z łóżkiem dla dziecka, na którym były tylko deski, a w recepcji nie widzieli problemu. Po przepychankach dostali za mały materac, a na drugi dzień po wymuszonej interwencji na naszej niezbyt miłej rezydentce (Pani Oli) dostali łóżko "polowe". U nas w łazience pod prysznicem była tylko połowa szyby, a drzwi były zastąpione obskurną zasłoną, taką jaką można zobaczyć na kempingach. Cały czas mieliśmy mokrą podłogę (woda wyciekała nie wiadomo skąd). Sprzątanie pokoi - TRAGEDIA. W restauracji ogromne kolejki do jedzenia, brak sztućców, brak wolnych stolików, a obsługa wcale się nie spieszyła. W Grecji w hotelach 4- gwiazdkowych można nalać sobie samemu Pepsi, Fanty, piwa itp., a tutaj nalewa obsługa i po wymienione napoje długi ogonek. Szczytem wszystkiego było to, jak w barze koło amfiteatru brakło szklanek i musieliśmy iść do toalety i je sobie umyć. W restauracji na tarasie mimo braku popielniczek palono papierosy i nikt nie zwracał uwagi na osoby niepalące i dzieci. Mimo pisemnego zapewnienia, że liczba leżaków jest wystarczająca dla wszyskich gości, znalezienie wolnego leżaka po 11 było niemożliwe. Za to są piękne widoki.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, dzidkow
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BodrumHolidayResort, Genel Müdür, Bodrum Holiday Resort & SpaOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for visiting our hotel, as well as for taking time to share your review, which we value, as the opinion of each guest is extremely important for us. We are always thankful for constructive feedback as we learn from it in a quest to become better. We are sorry to read that you did not enjoy several aspects of the stay and would like to assure you that your comments will be taken into consideration. We sincerely hope that the vacation in our hotel left you some pleasant moments to remember and would always be glad to see you again at Bodrum Holiday Resort & Spa.

Sincerely yours,
General Manager
Bodrum Holiday Resort&Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Dziś wróciliśmy z tego hotelu, bardzo nam się podobało, jedzenie rozmaite i smaczene każdy znajdzie coś dla siebie. Obługa bardzo miła i pomocna, chociaż jednym minusem byli małokreaywni barmani - nic od siebie. Sprzątanie mogłoby być lepsze, podłoga pod łożkiem brudna i na górze w szafie tez nikt nie sprzata ale to nie wpływa na jakość naszego pobytu.
My korzystaliśmy głównie z plaż przy morzu na pomostach - fajnie wiaterek wieje i nie czuć tak bardzo tej temp niż przy basenach poza tym jest ciszej, minusem jednak są odlegości - powrót do pokoju a mieszakliśmy w bungalowach to była katorga w takim upale pokonać tyle schodów ale poradziliśmy sobie skracjąc męki idąc przez główny budynek i lobby. Przydała by się jednak bezpośrednia droga z plaży do bungalowów i do zjeżdżalni - w linii prostej jest to o wiele krótszy odcinek niż faktycznie idąc po wyznaczonych drogach trzeba pokonać. Także hotel mógłby o tym pomyslec na przyszłość.
internet jest w wilu miejscach takze swobodnie można na plaży przy basenach korzystać z wifi.
Animacje dla dzieci super, moja córka codziennie chciała chodzić - takzę atrakcji dla dzieci masa i można być spokojnym o pozostawione dziecko.
Toalety przy basenach, plaży czyste, co kawałek lodówka z zimną wodą.
My jesteśmy bardzo zadwoleni i możemy polecić.

Wskazówka dotycząca pokoi: Widoki cudowne
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Ania_luk_76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BodrumHolidayResort, Genel Müdür, Bodrum Holiday Resort & SpaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guests,

Thank you for choosing Bodrum Holiday Resort & Spa and staying with us. We appreciate your kind words about our hotel! We are happy to hear that you enjoyed our hospitality and honored us with top-rating.
We hope you don't let us waiting too long for your return visit, and wishing you and your family all the best.

Sincerely yours,
General Manager
Bodrum Holiday Resort&Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Byliśmy w tym hotelu 5-osobową rodziną plus 3 znajomych w oddzielnych pokojach. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Apartament 3-pokojowy z łazienką , duży i wygodny. Piękny, zadbany ogród i wspaniałe widoki na zatokę i okoliczne wyspy. 2 baseny i trzeci mini aquapark. Plaże przestronne ,woda czyściutka. Jedzenie smaczne i różnorodne w bardzo dużej ilości, szkoda tylko że goście hotelowi tyle go marnują. Obsługa zawsze uśmiechnięta i pomocna w każdej chwili. Ciężko pracuje na stołówce, w barach i przy sprzątaniu naprawdę rozległego terenu. Chcę im za to wszystkim podziękować. Mieliśmy problem z klimatyzacją- po zgłoszeniu natychmiast naprawiona. Jedyny minus u nas to jakość sprzątania. Pani zamiatała pokoje tylko na środku.

Termin pobytu: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Hanna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BodrumHolidayResort, Genel Müdür, Bodrum Holiday Resort & SpaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all we would like to thank you for being our guest and for the time you spent to post such a lovely feedback on Tripadvisor to share your experience regarding your recent stay with us. Your feedback is very much appreciated.
We are extremely happy to hear your overall stay with us was excellent. Your kind appreciation will be a great motivation for all the team members and we all hope to welcome you back in our hotel once again and make your future stay much more memorable.

Sincerely yours,
General Manager
Bodrum Holiday Resort&Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

Polecam bardzo urokliwe miejsce. 3 baseny do dyspozycji w tym jeden ze zjeżdżalniami. Kawałek piaszczystej plaży ze 100 leżakami oprócz tego platformy z leżakami przy morzu. Jedzenia pod dostatkiem i bardzo urozmaicone. Obsługa bardzo miła i pomocna. W budynku głównym pokoje pachnące i codziennie sprzątane. Animacje, muzyka na żywo i codzienne coś w hotelowym amfiteatrze. Hotel bardzo polecam dla rodzin z dziećmi ale i też dla par. Dostęp do centrum miasta odbywa się małymi biurami, które stoją przy hotelu koszt 4 liry za osobę w jedna stronę.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje powyżej 3 piętra mają ładniejszy widok
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Arkoz1972
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BodrumHolidayResort, Genel Müdür, Bodrum Holiday Resort & SpaOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

First of all we would like to thank you for staying at Bodrum Holiday Resort & Spa and finding time to write a review about our hotel. It is great to hear that our staff played a big role in your experience. Positive comments like yours are huge motivation and determination for our staff to remain the best and keep delighting our precious guests. We truly value the opinions of our guests and look forward to another opportunity to host you at our beautiful hotel.

Sincerely yours,
General Manager
Bodrum Holiday Resort&Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

hotel zaluguje co najwyzej na 3 gwiazdki.Jedzenie okropne i bardzo szybko sprzatane -brak sztućców i syf na stolikach.Pokoje owszem duze,ale smrod z kanalizacji i cieknaca z sufitu na glowe woda.Obsługa zwłaszcza w lobby barze bardzo nieuprzejma, zwlaszcza dla kobiet.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Agnieszka1234567
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BodrumHolidayResort, Genel Müdür, Bodrum Holiday Resort & SpaOdpowiedź udzielona 19 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for staying at Bodrum Holiday Resort & Spa and taking your valuable time to share your experience with us. It is the comments like yours, which assists us in improving and reaching the service standards we strive as a company and I would like to assure you that your comments were taken into consideration and addressed. However we would like to answer on some points.
Our hotel is strictly following the international safety & hygiene standards with monthly audits & controls by a certified outside health company and unexpected inspections as well from all tour operators. We are very sensitive with food hygiene as we serve around 1,500 guests. As a hotel management, we work with a special laboratory service (ISS) and our food engineer controls and analyse all nutrition daily. On top of that I would like to notify you that all the managers of the hotel have their breakfast, lunch and dinner in the main restaurant, so we eat absolutely same food at the same restaurant.
I do hope we will have an opportunity in the future to change your impression about our hotel and look forward to seeing you again at Bodrum Holiday Resort & Spa.

Sincerely yours,
General Manager
Bodrum Holiday Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji