Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (343)
Filtruj recenzje
343 wyniki
Oceny podróżnych
220
63
30
15
15
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
220
63
30
15
15
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 343 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Duże, pozytywne zaskoczenie. Wakacje w @TUI MAGIC LIFE Bodrum - super. Hotel po zmianie nazwy, wizerunku, właściciela (?) robi bardzo dobre wrażenie. W pierwszej kolejności podziękowania dla personelu! Robicie bardzo dobrą robotę! Kierownictwo powinno być dumne i docenić pracowników! Niekiedy brakowało umiejętności w posługiwaniu się językiem angielskim. Hotel pięknie położony. Otoczenie nie zachwyca, szczególnie w okolicy stoczni w drodze do Bodrum ale i tak ośrodek wypoczynkowy bardzo mile zaskoczył. Prośba do Kierownictwa: należy popracować nad łazienkami w pokojach rodzinnych - kabina nie pasuje do standardu a w szczególności bateria prysznicowa - nie działa poprawnie.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Jacek Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tuimagiclifebodrum, Genel Müdür, TUI MAGIC LIFE BodrumOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Jacek Z,

Thank you for choosing the new TUI MAGIC LIFE in Bodrum and for taking the time to share your experiences with other travelers.

We are glad that you enjoyed the club and especially appreciate our staff.
Thank you for letting us know about your experience with the bathroom. Your feedback helps us to improve continuously.

We would like to welcome you again in TUI MAGIC LIFE Bodrum anytime and wish you all the best until then!

Sunny Greetings!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Wakacje w Magic Life i Nasze 4 w Turcji bardzo udane . Cały personel - Panie sprzątające , kelnerzy , cała obsługa naprawdę Rewelacyjna na 6 ;) W Aqua Parku jest nieco mniej niż na folderze .Rekompensuje to uwaga jaką poświęcają ratownicy dzieciom jest Naprawdę bezpiecznie . Zjeżdżalnie monitorowane pod ich Okiem .Plaża bez wątpienia piaszczystą nie jest . Jedzenie ładnie podane i pyszne Omlety , naleśniki robione na bierząco .Przy basenie i plaży Snack Bar z klimą i równie dobrymi przekąskami . LEŻANKI I PROMENADA wyciągnięta w morze - Widoczna w Ofercie należała NIESTETY do Sąsiadującego hotelu . Robi to wrażenie i myślę ,że jest to istotna uwaga ,że na terenie Magic w Obecnym sezonie TEGO NIE MA . Po powrocie weryfikowałam to z biurem i rzeczywiście zdjęcia z oferty są nieadekwatne to tego co było na miejscu CO DO wspomnianych tych dwóch kwestii wyżej . Wspaniale zorganizowane wieczory przy muzyce w barze na plaży ;) Hotel Zdecydowanie Godny polecenia

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje na parterze oceniam na plus , gdyż jest o krok do basenu i do restauracji ;)
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Nastaaaa88
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tuimagiclifebodrum, Genel Müdür, TUI MAGIC LIFE BodrumOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Nastii

Thank you very much for the positive review. It was a great pleasure for us to welcome you in TUI MAGIC LIFE Bodrum.

We are glad that you enjoyed our hotel and your vacation.

We thank you for your recommendations and hope you will come back again soon!

Best Regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Podróżuję od ponad 20 lat, ale tym razem byłem mile zaskoczony...
Po przyjeździe do hotelu około 23.00 przywitała nas obsługa i poczęstowała napojami. W recepcji po 2-3 minutach wszystko było załatwione, zaś bagaże wędrowały już do pokoju. Bar otwarty w nawet w nocy, tak że było co przekąsić i się napić. Pokój bardzo ładny, mini barek 1 raz w cenie pobytu. Codzienne sprzątanie - bez zastrzeżeń. Warto tam pojechać dla wspaniałej atmosfery i dla przemiłej obsługi.
Baseny czyste, ratownicy stale pilnują... na plaży mnóstwo leżaków... nawet popołudniu były miejsca. Super zabawy wieczorem na plaży. Naprawdę nie było się czego przyczepić...a jeszcze jedno....przez tydzień nie udało nam się spróbować wszystkiego co kuchnia polecała. Dziękuję TUI MAGIC LIFE za super odpoczynek!

Wskazówka dotycząca pokoi: pokoje wgłownym budynku zapewniają szybkie dotarcie na basen, plaże i do restauracji
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, adampS6041DN
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tuimagiclifebodrum, Genel Müdür, TUI MAGIC LIFE BodrumOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear adampS6041DN,

Thank you very much for the positive review. It was a great pleasure for us to welcome you in TUI MAGIC LIFE Bodrum.
We are glad that you enjoyed our hotel and your vacation.

We would like to welcome you again in TUI MAGIC LIFE Bodrum anytime and wish you all the best until then!

Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel bajka, obsługa chyba najlepsza ze wszystkich, sprzątanie codziennie, pierwszy minibar za darmo, woda uzupełniana codziennie, ratownik bardzo pilnował żeby na basen dla dorosłych nie wchodziły dzieci za co wielki + bo z innych hoteli pamiętam jak pełno dzieci kręciło się na strefie dla dorosłych, super animacje, musicale i nie tylko, kino nocne, dyskoteka z pianą nad morzem i bardzo miła pani rezydentka Agata
Pozdrawiam cały zespół hotelu
Do zobaczenia

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Natalia G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tuimagiclifebodrum, Genel Müdür, TUI MAGIC LIFE BodrumOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Natalia G,

thank you very much for the positive review. We are pleased that we could live up to your expectations. Your praise is a great motivation for the entire team.

We thank you for your recommendations and hope you will come back again soon!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel na wysokim poziomie, pokój przytulny, świeżo po remoncie, KLIMATYZACJA DZIAŁA W PEŁNYM ZAKRESIE. Posiłki pierwsza klasa, co dziennie coś nowego a obsługa zawsze pod ręką i mimo że nie zna polskiego to zawsze chętnie pomoże.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, RadoP78
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: tuimagiclifebodrum, Genel Müdür, TUI MAGIC LIFE BodrumOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear RadekP,

Thank you for choosing the new TUI MAGIC LIFE in Bodrum and for taking the time to share your experiences with other travelers. We hope you arrived safely at home.

We are happy to prepare you anytime "Magic Moments" and wish you all the best until then!

With our best regards!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji