Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (6 764)
Filtruj recenzje
6 764 wyniki
Oceny podróżnych
5 111
1 163
289
112
89
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
5 111
1 163
289
112
89
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 6 764 recenzji
Zrecenzowano: 30 marca 2018

Idealna lokalizacja,cudowna obsługa ,bardzo fajny basen,czyste i duże pokoje.Hotel godny polecenia. Następny pobyt w Kuala Lumpur na 100 % w tym hotelu.Wprawdzie byliśmy tak tylko jedna dobę ,ale to wystarczyło aby poznać to miejsce z jak najlepszej strony.

Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Qazx11
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Frank S, General Manager, Mandarin Oriental, Kuala LumpurOdpowiedź udzielona 2 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Qazx11

Thank you for your positive review and we look forward to welcome you back for a much longer stay the next time.

Cheers
Frank P Stocek
General Manage

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 stycznia 2018

Cześć.
Jesteśmy bardzo niezadowoleni z pobytu w hotelu, ponieważ zostaliśmy obrabowani. Skradziono nam prawie 1000 usd, a szef ochrony usług i kierownik hotelu nic nie zrobił. W ostatnim dniu naszego pobytu powiedziano nam, że powinniśmy pójść na policję, straciliśmy już dwa dni na przetrwaniu istniejącej sytuacji. Na szczęście, zmieniliśmy hotel na pobliski InterContinental, gdzie atmosfera w Sylwestra nie była porównywalna, była ciepła i miła, nie jak w twoim hotelu, gdzie nikt nawet nie przeprosił za tę sytuację.
Regar

Termin pobytu: grudzień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, bohdanb2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Frank S, General Manager, Mandarin Oriental, Kuala LumpurOdpowiedź udzielona 15 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Dear bohdanb2018

I am most concerned to note of your comments which our Chief of Security had brought to my attention following your departure from the hotel. Our Security Dept had conducted a thorough investigation on the matter following our report to the hotel during your stay with us and did advice you to file a police report, which you choose not to do. Our detailed internal investigation did not reveal any evidence of theft by our hotel colleagues. The safety and security of our guest’s belongings are utmost important to us and we will continue to work closely with our Director of Security to ensure necessary precautionary measures are taken to prevent any untoward incident from happening within the hotel premises.

Thank you for your constructive feedback and we look forward to the opportunity to welcome you back for a more seamless stay, and to regain your confidence in us. Your kind patronage is much appreciated.

Sincerely
Frank P Stocek
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 października 2016 z urządzeń przenośnych

Znakomita lokalizacja zarówno pod względem zwiedzania jak i zakupów
Hotel usytuowany w centrum ogromnego bałaganu zakupowego
Wszędzie blisko prawie naprzeciwko restauracja ze stekami argentyńskimi wyśmienite miejsce wieczorową porą i nie tylko blisko do bardzo ciekawej chińskiej dzielnicy bajeczne widoki z wyższych pięter szczególnie nocą miła profesjonalna obsługa śniadania ok
Myślimy o zatrzymaniu się tam ponownie w drodze na Penang

Termin pobytu: październik 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 528krystynap
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Frank S, General Manager, Mandarin Oriental, Kuala LumpurOdpowiedź udzielona 11 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear Krystyna…

Thank you for your kind post and I hope you brought home with you a warm memory of our local attractions/sights.

It was a pleasure to welcome you to our hotel and we look forward to see you again when your travels bring you Kuala Lumpur.

With best regards
Frank P Stocek
General Manager


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 6 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Christian T, General Manager, Mandarin Oriental, Kuala LumpurOdpowiedź udzielona 23 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: luty 2020
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Christian T, General Manager, Mandarin Oriental, Kuala LumpurOdpowiedź udzielona 23 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji