Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Now i am contradicting myself!”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 6 dodatkowych witryn!
Vessel Inn Hiroshima-Ekimae
Zrecenzowano 15 grudnia 2015
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Don't have more than 2 in a room,
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lutym 2015, podróż ze znajomymi
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, FOODANDTRAVELBUG
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ベッセルイン広島駅前, 支配人, Vessel Inn Hiroshima-EkimaeOdpowiedź udzielona 15 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (91)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 91 recenzji

Zrecenzowano 16 lutego 2015
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: I don't think they have a bad room and som come with a small balcony.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lutym 2015, podróż w pojedynkę
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, CanadianBoys
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ベッセルイン広島駅前, 支配人, Vessel Inn Hiroshima-EkimaeOdpowiedź udzielona 11 marca 2015
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 października 2014
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Reserve way in advance. Jalan net has good prices for them
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lipcu 2014, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, bikkurinabe
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ベッセルイン広島駅前, 支配人, Vessel Inn Hiroshima-EkimaeOdpowiedź udzielona 24 grudnia 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 września 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2012, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, FOODANDTRAVELBUG
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 września 2011
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: kwietniu 2011, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, IntrepidTravellersOZ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Hiroszima)
Hiroshima Station
Urbain Hiroshima Executive
Urbain Hiroshima Executive
Nr 18 z 126 w lokalizacji Hiroszima
Liczba recenzji: 399
Fukuromachi Station
Comfort Hotel Hiroshima Otemachi
Comfort Hotel Hiroshima Otemachi
Nr 21 z 126 w lokalizacji Hiroszima
Liczba recenzji: 296
Hiroshima Station
Chisun Hotel Hiroshima
Chisun Hotel Hiroshima
Nr 13 z 126 w lokalizacji Hiroszima
Liczba recenzji: 440
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Fukuromachi Station
Hotel Hokke Club Hiroshima
Hotel Hokke Club Hiroshima
Nr 11 z 126 w lokalizacji Hiroszima
Liczba recenzji: 262
Hiroshima Station
Hiroshima Intelligent Hotel Grand
Hiroshima Intelligent Hotel Gran...
Nr 33 z 126 w lokalizacji Hiroszima
Liczba recenzji: 167
Hiroshima Station
Viainn Hiroshima
Viainn Hiroshima
Nr 24 z 126 w lokalizacji Hiroszima
Liczba recenzji: 178
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Vessel Inn Hiroshima-Ekimae? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Vessel Inn Hiroshima-Ekimae — dodatkowe informacje

Adres: 1-1-1 Nishikaniya Minami-ku, Hiroszima 732-0804, Hiroshima Prefecture (dawniej Hotel Seven Seas Hiroshima-ekimae)
Numer telefonu:
Lokalizacja: Japonia > Chugoku > Hiroshima Prefecture > Hiroszima > Hiroshima Station
Udogodnienia:
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr 25 wśród 126 hoteli/ryokanów w lokalizacji Hiroszima
Zakres cen: 191 zł–477 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Vessel Inn Hiroshima-Ekimae 3*
Liczba pokoi: 86
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, Ctrip TA, Agoda, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Vessel Inn Hiroshima-Ekimae. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem