Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Обед”
Shashlyki U Volodi — recenzja

Shashlyki U Volodi
Nr 15 wśród 317 Restauracje (Pyatigorsk)
Certyfikat jakości
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Dostawa
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Dostawa
Zrecenzowano 18 maja 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (69)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 69 recenzji

Zrecenzowano 11 maja 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Shashlyki U Volodi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Pyatigorsk, Stavropol Krai
Pyatigorsk, Stavropol Krai
 
Pyatigorsk, Stavropol Krai
Pyatigorsk, Stavropol Krai
 
Pyatigorsk, Stavropol Krai
Pyatigorsk, Stavropol Krai
 

Byłeś(-aś) w Shashlyki U Volodi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem