Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Warto było obejrzeć

Akurat tutaj warto przyjechać. Tak naprawdę, to poza tym muzeum nie ma specjalnie co zwiedzać w tym... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 10 lipca 2019
Jarosław C
,
Malbork, Polska
Odnowione miejsce na nabrzeżu

Można zwiedzić ekspozycję oraz statki. Jeden krążownik z komunistycznymi symbolami i okręt... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 4 listopada 2018
Łukasz W
,
Radom, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 181)
  
Recenzje (1 181)
Filtruj recenzje
1 181 wyniki
Oceny podróżnych
867
199
89
18
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
867
199
89
18
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 181 recenzji
Zrecenzowano: 10 lipca 2019

Akurat tutaj warto przyjechać. Tak naprawdę, to poza tym muzeum nie ma specjalnie co zwiedzać w tym mieście. Tylko smutek postsowieckich osiedli.
Kupiliśmy bilety na łódź podwodną i do akwarium. Resztę oglądaliśmy z zewnątrz, ale też było co. O łodzi podwodnej napisałem w oddzielnej recenzji, więc skupię się na akwarium. Co prawda liczyłem na trochę więcej, ale to co zobaczyłem było ciekawe i atrakcyjnie eksponowane. Były piranie, korale, rybki raf koralowych, murena, pióropusznica itd, Ogólnie bardzo pozytywny odbiór.
Poza tym sporo artefaktów porozstawianych na zewnątrz - patrz foto...

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Jarosław C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 listopada 2018

Można zwiedzić ekspozycję oraz statki. Jeden krążownik z komunistycznymi symbolami i okręt podwodny. Nie miałem czasu wchodzić bo wejścia są płatne, ale dla miłośników militariów i floty wojennej jest to miejsce obowiązkowe. Znajduje się z boku oddalone od centrum.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Dziękujemy, Łukasz W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 lipca 2016

Sporo eksponatów, w tym batyskafy, przyrządy... . Koniecznie odwiedźcie akwaria z morską fauną! Rewelacja!

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2015
1  Dziękujemy, leszekd2013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji