Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 18:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Uroczy kicz

Targ po którym koniecznie trzeba się przejść. Architektura para - psycho -ruska, Jest i muzeum... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 15 grudnia 2019
Andrzej X
z urządzeń przenośnych
Idealne miejsce na zakup pamiątek

Izmaiłowo to miejsce niezwykle kiczowate, jednak mimo to warto je odwiedzić. Można tam znaleźć... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 maja 2016
dorota90
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 044)
  
Recenzje (1 044)
Filtruj recenzje
1 044 wyniki
Oceny podróżnych
468
376
128
43
29
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
468
376
128
43
29
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 044 recenzji
Zrecenzowano: 4 czerwca 2018

Jeśli na pamiątki, to tylko Izmajłowo! Kupcy z Petersburga przyjeżdżają tam i kupują w hurcie, żeby potem sprzedawać u siebie ;)

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2018
Dziękujemy, semion2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 maja 2016

Izmaiłowo to miejsce niezwykle kiczowate, jednak mimo to warto je odwiedzić. Można tam znaleźć ogromny wybór pamiątek w najkorzystniejszych cenach.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2016
Dziękujemy, dorota90
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 kwietnia 2016

Pierwsze wrażenie jakie wywołuje to istny kicz Izmailovsky Kreml , lecz stragany wypełniony wyrobami zachwycają nie tylko osoby zainteresowane rękodziełem ale także laików . Ilość , barwa , jakość oraz ilość kupujących świadczy że Rosjanie w tej dziedzinie są mistrzami świata, można im zazdrościć i poświęcić kilka godzin aby nacieszyć chociaż swój wzrok . Nie ulega żadnej dyskusji iż jest to chyba jedyne miejsce dla osób które chcą dokonać zakupu pamiątek związanych z Rosją i w którym można oczywiście się tagować . Ceny zapewniam są mniejsze niż na Arbacie bądz w sklepikach z pamiątkami w hotelu . Jedynie co rozczarowuje to brak staroci z tzw pchlego targu . Warto na początku określić budżet na wydatki związane z zakupem pamiątek gdyż zapewniam będzie on przekroczony .

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2016
7  Dziękujemy, Artur S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 14 stycznia 2020

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 stycznia 2020

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji