Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 818)
Filtruj recenzje
1 818 wyniki
Oceny podróżnych
1 281
475
44
11
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 281
475
44
11
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 818 recenzji
Zrecenzowano: 28 stycznia 2018

Odlotowy hotel z sieci Mercure w Moskwie. Świetne warunki w srodku, bardzo dobrze wyposażony pokój, do tego wygodne łóżko. Bardzo mi też smakowała hotelowa kuchnia, zwłaszcza dania wegetariańskie, poza tym bardzo miła obsługa :)

Termin pobytu: listopad 2017
Dziękujemy, Wiktoria A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elena G, Manager, Mercure Arbat MoscowOdpowiedź udzielona 29 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Wiktoria,
Let me thank you on behalf of the hotel staff for staying with us and sharing your experience on TripAdvisor!
It is a pleasure for us to hear that you enjoyed our convenient location, comfortable beds, well-appointed rooms, cuisine and friendly service.
Thank you for your recommendations once again.
Look forward to welcoming you back at our hotel soon!
Cordially,
Elena Gorodinskaya
Rooms Division manager
Mercure Arbat Moscow

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 grudnia 2017 z urządzeń przenośnych

Bezproblemowa rezerwacja, przy zameldowaniu bezpłatny upgrade. W pokoju ekspres do kawy, czajnik woda i drobny poczęstunek. Obsługa dobrze posługuje się językiem angielskim. Bardzo dobra lokalizacja tuż obok słynnej ul.Arbat . Bardzo wygodne łóżko, sprawnie działający internet i dobrze wyciszony pokój. Smaczne urozmaicone śniadania. Mogę rownież polecić pozostałe posiłki w hotelu. Blisko stacji metra Smolenskaja a i korki w okolicy umiarkowane.Ceny bardzo rozsądne :) POLECAM

Termin pobytu: grudzień 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, TK97
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elena G, Rooms Division manager, Mercure Arbat MoscowOdpowiedź udzielona 18 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest!
Thank you for taking the time to post a glowing review of your stay at Mercure Arbat Moscow hotel.
We very much appreciate your kind compliments regarding our fantastic location, room equipment and restaurant food.
All of us hope that one day we will have the pleasure of welcoming you again at our hotel.
Cordially,
Elena Gorodinskaya
Rooms Division manager
Mercure Arbat Moscow

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lutego 2016 z urządzeń przenośnych

Bylem w tym hotelu parokrotnie i utrzymuje on równy przyzwoity poziom a jak na Moskwę nawet dobry. Obsługa jest mila i życzliwa co nie jest oczywiste w miejscowych hotelach. Hotel jest położony przy stacji metra, blisko zabytkow wiec po pracy mozna skorzystac z milego spaceru. Hotelowa silownia jest rowniez dobrze wyposażona choć szwankuje wentylacja
Dobra propozycja - polecam

Termin pobytu: luty 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, vtq74
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Irina N, General Manager, Mercure Arbat MoscowOdpowiedź udzielona 24 lutego 2016
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest!
On behalf of all our team let me thank you for your loyalty to Mercure Arbat Moscow Hotel, for your nice feedback about your stay and for your recommendations.
It’s a great compliment for us to read that you return to our hotel again and again and always satisfied with its location, staff and service we provided.
Thank you for your comments regarding the Wellness center, which we have already addressed to our technical service in order to check the equipment. Moreover we advise every guest on arrival about dedicated direct phone line 2424, which is available 24/7 to offer fastest solution of any questions or issues you might have in the hotel.
We will be happy to see you in our hotel in the nearest future!
Yours sincerely,
Irina Nacharova,
General manager
Mercure Arbat Moscow

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 grudnia 2015 z urządzeń przenośnych

Hotel jest naprawdę warty swojej ceny. Jest dobrze położony ( blisko metra ), ma dobrą kuchnię śniadaniową, jak i serwuje nocne dania wraz z (alkoholami). Jest bardzo miła obsługa
i w pokojach naprawdę jest cicho. Byliśmy tu już trzykrotnie.

Termin pobytu: kwiecień 2015
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Amal150309
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Irina N, General Manager, Mercure Arbat MoscowOdpowiedź udzielona 22 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Amal!
On behalf of all our team let me thank you for your loyalty to Mercure Arbat Moscow Hotel!
It’s a great compliment for us to hear that you were completely satisfied with the hotel location, your room and service we provided. Let me assure you that we will continue to deliver great service at all times.
We will be happy to see you again among guests of Mercure Arbat Hotel.
Best regards,
Irina Nacharova,
General Manager
Mercure Arbat Moscow

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Elena_Gorodinskaya, Rooms Division manager, Mercure Arbat MoscowOdpowiedź udzielona 30 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji