Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (722)
Filtruj recenzje
722 wyniki
Oceny podróżnych
377
291
41
7
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
377
291
41
7
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 722 recenzji
Zrecenzowano: 20 grudnia 2017

Hotel oferuje czyste, dość duże pokoje o nowoczesnym wystroju, śniadania bogate, obsługa bardzo miła. Wystrój typu sieciowego, bez szczególnego klimatu, polecam zatem bardziej na podróż służbową niż na weekend, znajduje się zresztą w typowo biurowej okolicy, w weekend na ulicach naokoło jest pusto. Dobra relacja ceny do jakości.

Termin pobytu: grudzień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, mmc782015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lutego 2013

Hotel oddany do użytku stosunkowo niedawno. Nowoczesny wystrój. Bardzo czysty z komfortowymi pokojami. Bogate śniadania. Profesjonalna i miła obsługa. Hotel zlokalizowany w spacerowej odległości od Pl. Czerwonego i centrum miasta (ok. 15 min.). Plecam zaówno na pobyt biznesowy jak i turystyczny.

Termin pobytu: wrzesień 2012
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Marzena C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: aquamarine2010, Guest Relations Manager, Crowne Plaza Moscow - TretyakovskayaOdpowiedź udzielona 1 marca 2013
Tłumaczenie Google

Dear Marzena C!

Thank you for posting your opinion at Tripadvizor.com and for every comment about the services which met your expectation.
All the hotel team hopes to have the pleasure of serving you again in the future.

Best regards,
Alexandra
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 23 kwietnia 2019

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CrownePlazaMSK, Менеджер по обслуживанию клиентов, Crowne Plaza Moscow - TretyakovskayaOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CrownePlazaMSK, Менеджер по обслуживанию клиентов, Crowne Plaza Moscow - TretyakovskayaOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CrownePlazaMSK, Менеджер по обслуживанию клиентов, Crowne Plaza Moscow - TretyakovskayaOdpowiedź udzielona 17 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji