Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (349)
Filtruj recenzje
350 wyniki
Oceny podróżnych
204
102
18
11
15
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
204
102
18
11
15
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 350 recenzji
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel położony w dobrej lokalizacji, blisko do metro oraz dworca kijowskiego. Również dobrze skomunikowany z lotniskami poprzez areoexpress i metro. Miła i uczynna obsługa na recepcji. Dobrze urządzona strefa fitness i baseny. Pokój wygodny. Serwis na dobrym poziomie. Dobra baza wypadowa na zwiedzanie jak i spotkania biznesowe

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, docentp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Quality_Kievskaya, Guest Relations Manager, Novotel Moscow KievskayaOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Anonymous,
I'm very glad to hear that you enjoyed your stay with us. It is a great pleasure to receive positive feedback. We will be glad to welcome you at Novotel again!

Best regards,
ANASTASIA YURENSKAYA
Quality & Service Culture Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 grudnia 2016

Położenie - rewelacja, tuż obok Dworca Kijowskiego (metro pod nosem, dogodny dojazd linią nr 5 + Aeroekspressem z Lotniska Szeremietiewo; na plac Czerwony kilka stacji metra) oraz centrum handlowego.

Pokój (superior) - od strony patio, cichy, nowoczesny, duży, 10. piętro. Jedyny minus - gorące kaloryfery, które po wizycie Mастерa на все руки zamilkły po wsze czasy (czyli do naszego wyjazdu) :)

Śniadanie - w najlepszym porządku, fasolka po bretońsku i smażony bekon jakoś dziwnie przypadają mi do gustu podczas takich wyjazdów, zupełnie nie wiem, czemu :)

Obsługa - bardzo, bardzo, ale to bardzo miła, uśmiechnięta i pomocna.

Sam hotel nówka sztuka, pachnie nowością. Wielkie, przestronne lobby, spa, minimalnie za chłodna woda w basenie, ale nie szkodzi, ja i tak nie umiem pływać :)

Jeśli zawitam w Moskwie ponownie (jak tylko uporają się ze smogiem :)), to na pewno będę tam nocował.

Termin pobytu: grudzień 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Remek J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Quality_Kievskaya, Guest Relations Manager, Novotel Moscow KievskayaOdpowiedź udzielona 17 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Remek J,
It was our pleasure to welcome you at Novotel. I will surely share your feedback with our staff and hotel management.

We hope you visit our hotel again!

Best regards,

ANASTASIA PODKOVYRKINA
Quality & Service Culture Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 16 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Quality_Kievskaya, Guest Relations Manager, Novotel Moscow KievskayaOdpowiedź udzielona 21 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Quality_Kievskaya, Guest Relations Manager, Novotel Moscow KievskayaOdpowiedź udzielona 1 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 marca 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Quality_Kievskaya, Guest Relations Manager, Novotel Moscow KievskayaOdpowiedź udzielona 10 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji