Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
PIĘKNY I OGROMNY MECZET

Piękny i ogromny meczet Sułtana Qaboosa. Meczet jest naprawdę ogromny i robi wrażenie. Można do... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 3 maja 2019
Przemek_K_premo18
,
Siedlce, Polska
Ładny nowy meczet

Meczet jest zdecydowanie najciekawszym miejscem do zobaczenia w mieście Salalah. Turyści mogą wejść... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 listopada 2018
Piotr K
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (344)
  
Recenzje (344)
Filtruj recenzje
344 wyniki
Oceny podróżnych
159
131
52
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
159
131
52
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 344 recenzji
Zrecenzowano: 3 maja 2019

Piękny i ogromny meczet Sułtana Qaboosa. Meczet jest naprawdę ogromny i robi wrażenie. Można do niego bez problemów wejść, oczywiście w odpowiednim stroju i z zachowaniem zasad panujących w meczetach. Dla turystów wyznaczona jest specjalna ścieżka zwiedzenia (chodzi się po ułożonej na ziemi ścieżce na dywanie). W meczecie można robić zdjęcia. Będąc w Salalah wg mnie obowiązkowy punkt do zobaczenia.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, Przemek_K_premo18
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 listopada 2018

Meczet jest zdecydowanie najciekawszym miejscem do zobaczenia w mieście Salalah. Turyści mogą wejść do środka przez godziną 11. Wejście jest bezpłatne. Kobiety muszą mieć zakrytą głowę i ręce, mężczyźni nie mogą wejść w szotach. Sam meczet jest bardzo duży, ładny i widać że był niedawno wybudowany. Zdecydowanie robi wrażenie.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, Piotr K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 listopada 2018

Myślę, że jest to miejsce warte uwagi, Polecam ponieważ jest to jeden z ważniejszych punktów w Salalah :D

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Dziękujemy, itsmemartyna93
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 października 2018

Uwaga ! Turyści mogą go zwiedzić ale tylko do godz 11 po tej godzinie jest już niedostępny dla turystów.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
1  Dziękujemy, annakrk2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2018

Koniecznie powinniście dopisać ten meczet do punktów obowiązkowych "must see" w trakcie wizyty w Salalah. Miałem przyjemność wejść do środka i chwilę pobyć w ciszy i spokoju tego miejsca - wielkość z zewnątrz nie oddaje tego jak meczet prezentuje się w środku.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
2  Dziękujemy, Julekwpodrozy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji