Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (24)
Filtruj recenzje
24 wyniki
Oceny podróżnych
1
6
12
3
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
1
6
12
3
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 24 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 27 czerwca 2015 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: czerwiec 2015
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2018
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zahar_BGRC, Manager, Arabian Bay ResortOdpowiedź udzielona 12 września 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zahar_BGRC, General Manager, Arabian Bay ResortOdpowiedź udzielona 2 września 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zahar_BGRC, General Manager, Arabian Bay ResortOdpowiedź udzielona 30 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji