Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
3 dniowe safari

Szczerze polecam usługi tego biura. W Polsce pilotuje Pani Gosia która chętnie na wszystkie nasze... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
KatarzynkaW
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
2 dni Tsavo East

Szanowni Państwo, Jeśli ktoś z Państwa zastanawia się nad wyborem biura organizującego safari z... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019
Aneta L
Przeczytaj wszystkie recenzje (39)
  
Recenzje (39)
Filtruj recenzje
39 wyniki
Oceny podróżnych
35
2
1
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
35
2
1
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 39 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,
Jeśli ktoś z Państwa zastanawia się nad wyborem biura organizującego safari z rejonu Diani Beach, to firma Ogutu Safari Was nie zawiedzie! Byliśmy z rodziną na 2-dniowym safari w Tsavo East z rozszerzonym programem zwiedzania o rzekę, w której żyją hipopotamy i krokodyle oraz ruiny arabskiego miasta Gede założonego w XIII w.. Takiej opcji nie ma u konkurencyjnych firm, a naprawdę warto zobaczyć te atrakcje.
Firma Ogutu Safari to pełen profesjonalizm za rozsądne pieniądze. Właściciel firmy, Eric zna park jak własną kieszeń, zobaczyliśmy ogrom zwierząt, w tym króla lwa, lwicę polującą na bawoła, gepardy i wiele, wiele innych. Poza tym Eric to wspaniały człowiek, życzliwy, dużo opowiada o tym, co spotkacie Państwo w drodze na safari i i na terenie parku, stara się spełniać oczekiwania turystów najlepiej jak potrafi.
Zarówno my jak i nasze dzieci były zachwycone tą wyprawą, która na długo zostanie w naszych sercach i pamięci.
Jak safari to tylko z OGUTU!!!
Dziękujemy Ericowi i całej ekipie!!!!
Aneta, Ola, Ania, Mirek i Paweł:)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Aneta L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Erick O, Owner, Ogutu SafariOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you all we welcome you back to kenya it was amazing and wonderful trip ,thanks for choosing ogutu safari

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Eric, chcemy podziękować za atrakcje, dzięki Tobie i Twoim ludziom naprawdę dobrze się bawiliśmy! Osobiście chciałbym jeszcze raz podziękować Ericowi za jego błyskawiczne reakcje! Były potrzebne lekarstwa? Dla Erica to nie problem, wieczorem już był z zamówieniem! Bardzo ciepły i życzliwy człowiek! Polecam :)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Lena M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Erick O, Owner, Ogutu SafariOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thanks so much for choosing ogutu safari it was really a wonderful trip and amazing journey

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 kwietnia 2019

Ogutu safari rzetelna firma bardzo dobry kontakt z Ericem niezapomniane chwile uwiecznione na fotografii . Jesteśmy zachwyceni mamy wiele cudownych wspomnień. Polecam ta firmę wywiązała się w 100 % . Eric jeszcze raz bardzo dziękujemy

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, MonikaM1553
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Erick O, Owner, Ogutu SafariOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thanks all of you we welcome you back.and it was really an amazing and unforgetable trip ,welcome again to kenya

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Wybraliśmy te firmę z polecenia.
Po wyjeździe z AA Amboseli lodge okazało się, ze pozostała tam wartościowa rzecz osobista.
Próby kontaktu z firma ogutu spełzły na niczym. Nie odpowiedziano na żadne z pytań i próśb o pomoc w odzyskaniu pozostawionej rzeczy.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
4  Dziękujemy, rados_aws378
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Erick O, Owner, Ogutu SafariOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thanks all of you it was really a wonderfull and exciting trip.you are all welcomed back to kenya

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 stycznia 2019

Będziemy wspominać 2 dniowe safari z Ogutu Safari. Przystępna cena i wspaniałe przeżycia przy przemierzaniu sawanny w poszukiwaniu wolno żyjących zwierząt! Co prawda nie udało się spotkać lwów ale może uda się to nadrobić następnym razem gdyż najprawdopodniej wrócimy!

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, Dzid55
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ogutu123, Owner, Ogutu SafariOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Dziekuje za to ze wybralscie ogutu safari do zobcenie ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji