Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“歴史を感じる町”
Tie-Dyeing Museum — recenzja

Tie-Dyeing Museum
Nr 61 wśród 458 atrakcji (Nagoya)
Typ: Inny
Informacje o atrakcji
Zrecenzowano 28 maja 2016
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (47)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
Filtrowanie

17 z 21 wśród 47 recenzji

Zrecenzowano 21 maja 2016
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 marca 2016
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 marca 2016 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zobacz więcej recenzji
Zrecenzowano 14 grudnia 2015 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Tie-Dyeing Museum — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Nagoya, Aichi Prefecture
 

Byłeś(-aś) w Tie-Dyeing Museum? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem