Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (145)
Filtruj recenzje
145 wyniki
Oceny podróżnych
73
49
15
5
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
73
49
15
5
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 145 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2018 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy w tym hotelu tydzień podczas naszej podróży po Wietnamie i bardzo się nam podobało. Hotel usytuowany przy samej plaży, posiada dwa duże baseny. Początkowo dostaliśmy dwa pokoje dwuosobowe i nie podobały się nam. Były duże, mało przytulne, ciemne i daleko od basenu. Zmieniliśmy je na rodzinną willę z dwiema sypialniami i willa w pełni odpowiadała naszym oczekiwaniom. Duża, przestronna, z przepięknym tarasem i blisko plaży. Hotel ma 5 razy dziennie shuttle bus do miasteczka i jest to bardzo wygodna opcja. Wokół dużo lokalnych restauracji prowadzonych rodzinnie ze wspaniałą obsługą.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, dorotap281
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vu K, Giám đốc bán hàng, Tropical Beach Hoi An ResortOdpowiedź udzielona 1 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,
To have your stay was already a great honor for us, and your satisfaction is even more than that.
We are so happy to know you loved your time with us.
Once again, thank you so much for making us part of your holiday and for sharing your experience with us.
All the best to you.

Sincerely yours,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2018

Przemiła obsługa, pyszne i zróżnicowane śniadania, rajska plaża i rozsądna cena. Nie chciało się wyjeżdżać z tego pięknego miejsca. Hotel udostępniał darmowe rowery z fotelikami dziecięcymi. Kilka razy dzienni był darmowy bus do centrum Hoi An.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Coastal504907
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vu K, Giám đốc bán hàng, Tropical Beach Hoi An ResortOdpowiedź udzielona 16 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear valued guest,
May we take this opportunity to thank you again for making us part of your travel to Hoi An.
And we are so delighted that you enjoyed your stay with us. It's really a great pleasure.
Hope to see you again soon.
Enjoy the rest of your travel.

Sincerely yours,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 5 czerwca 2019

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GHHJKKF, Người quản lý, Tropical Beach Hoi An ResortOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GHHJKKF, Giám đốc quan hệ khách hàng, Tropical Beach Hoi An ResortOdpowiedź udzielona 17 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lutego 2019

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji