Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hoi An
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Bardzo dobry wegetariański”
Hoi An Burgers Plus — recenzja

Hoi An Burgers Plus
Nr 49 wśród 1 247 Restauracje (Hoi An)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 1 USD - 5 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 11 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy zachwyceni wzięliśmy na próbę, nie jedliśmy lepszego!!!doskonałe frytki, świetna bułka, przemiła uśmiechnięta obsługa, wrócimy!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, igrek_just_Y
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NgTinh, Chủ sở hữu, Hoi An Burgers PlusOdpowiedź udzielona 16 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your review,
Hoi An Burgers Plus,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (264)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 264 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 23 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NgTinh, Chủ sở hữu, Hoi An Burgers PlusOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NgTinh, Chủ sở hữu, Hoi An Burgers PlusOdpowiedź udzielona 19 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NgTinh, Người quản lý, Hoi An Burgers PlusOdpowiedź udzielona 28 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NgTinh, Chủ sở hữu, Hoi An Burgers PlusOdpowiedź udzielona 28 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Hoi An Burgers Plus — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Hoi An, Quang Nam Province
Hoi An, Quang Nam Province
 
Hoi An, Quang Nam Province
Hoi An, Quang Nam Province
 
Hoi An, Quang Nam Province
Hoi An, Quang Nam Province
 

Byłeś(-aś) w Hoi An Burgers Plus? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem