Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 031)
Filtruj recenzje
2 031 wyniki
Oceny podróżnych
1 453
412
110
38
18
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 453
412
110
38
18
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 031 recenzji
Zrecenzowano: 19 września 2017 z urządzeń przenośnych

Obiekt realnie zasługujący na swój czterogwiazdkowy poziom. Czysta ,obszerna ,własna plaża w stworzonej zatoczce.Dwa duże baseny .Bardzo smaczne, obfite,różnorodne śniadania.Miła ,przyjazna obsługa.Dobrze wyposażona sala fitness- gym.

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, tomaszz997
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mostafa E, Front Office Manager, Coral Beach ResortOdpowiedź udzielona 18 października 2017

Drogi Tomaszu Z,

Dziękuję za ostatni pobyt w Coral Beach Resort Sharjah. Cieszymy się, że podobało nam się hotel i jego lokalizacja. jest czysty i ciesząc się śniadaniem i doceniamy Twoje uwagi, które są bardzo ważne dla nas, aby poprawić naszą obsługę. Po raz kolejny dziękujemy za recenzję i mamy nadzieję, że wkrótce do zobaczenia.

Z poważaniem,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2017

Polecam w każdym calu. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna. Pokój nie za duży, ale wszystko było ok. Czysty, nowe meble, wygodne łóżka, kołdra a nie same prześcieradło do przykrycia. Sporo kanałów w TV, brak polskich.
Dużą zaletą są dwa baseny i własna plaża. Nie było kłopotów z dostępnością leżaków i parasoli, choć trzeba dodać, że nie było pełnego obłożenia. Baseny z czystą wodą (ciepłe, wiadomo), cały czas bacznie obserwowane przez ratowników. Ręczniki kąpielowe w cenie.
Posiłki - śniadania i kolacje świetne! Bardzo duży wybór, smaczne i do tego szybka obsługa serwisowa. Napoje do kolacji.
Internet dostępny wszędzie w budynku, dobrze działa.
Reasumując to bardzo dobre miejsce na wakacyjny pobyt. Polecam mieć własny samochód, wtedy do Dubaju jest blisko, max 30 minut. Postaram się wrócić tu jak najszybciej.

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, 241jakubd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mostafa E, Front Office Manager, Coral Beach ResortOdpowiedź udzielona 10 lipca 2017

Szanowny Panie Jakub D,

Ciepłe pozdrowienia z Coral Beach Resort Sharjah ....

Chciałbym skorzystać z okazji, aby podziękować za wybranie naszego uroczego hotelu jako swojego ulubionego hotelu.

To była mi miło usłyszeć, że podobał ci się ostatni pobyt u nas, od strony pracownika, przyjazny i pomocny.

Z przyjemnością witamy Cię wkrótce.

Pozdrawiam, Mostafa
Mostafa Elhennawi
Kierownik recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 2 kwietnia 2019

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Victoria V, General Manager, Coral Beach ResortOdpowiedź udzielona 3 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Victoria V, General Manager, Coral Beach ResortOdpowiedź udzielona 3 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Victoria V, General Manager, Coral Beach ResortOdpowiedź udzielona 3 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji