Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastyczny hotel!”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 11 dodatkowych witryn!
Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa
Miejsce nr 3 wśród 27 hoteli w Ras Al Khaimah
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 7 sierpnia 2017

Fantastyczny hotel. Świetna obsługa, czysto w pokojach. Codziennie zmieniano ręczniki oraz pościel. Wspaniała atmosfera. Naprawgę gorąco polecam ten hotel zarówno dla rodzin jak i dla par. Z chęcią wróciłabym tu ponownie.

  • Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
1  Dziękujemy, patrycjas326
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LBrasoveanu, Hotel Manager, Hilton Ras Al Khaimah Resort & SpaOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear patrycjas326,

I truly appreciate that you took the time to share your feedback with us on Trip Advisor. I am pleased to hear that you had a great experience at Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa.

Thank you for recommending our resort and it was a pleasure to have you as our guest and we truly look forward to your next visit and provide you with another relaxing holiday.

Kind regards,

Ligia Brasoveanu
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (5 540)
Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa — pojawiły się nowe recenzje!
Sprawdź najnowsze recenzje
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 5 540 recenzji

Zrecenzowano 2 sierpnia 2017

Świetny hotel zasługujący na 5*. Polecam każdemu. Brak hałasu, wszędzie przestronnie. Pokoje super, sprzątane codzienie. Posiłki bardzo dobre, obsługa na najwyższym poziomie. Piękne plaże, piękne ogrody palmowe, kilka basenów (słonych i nie;)). W okolicy hotelu nic ciekawego, ale darmowy busik dowozi do centrum ras al chajma. Naprawdę świetny hotel do wypoczynku.

  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, paulaannaj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Pokoje super, obsługa i jedzenie na dobrym poziomie. Pokoje trochę pachną stęchlizną, ale zauważyłam, ze praktycznie wszędzie tu tak jest ze względu na duża wilgoć. Sprzątane codziennie, ręczniki zmieniane. Pokój duży, ładny. Z fajnym widokiem. Alkohole, drinki Ok. Pobyt bardzo udany, planujemy następny wyjazd :)

Data pobytu: styczniu 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Ewa K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LBrasoveanu, Hotel Manager, Hilton Ras Al Khaimah Resort & SpaOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Ewa K,

Thank you for taking the time to share your experience following your recent stay at the Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa and share it on Trip Advisor.

I am happy to read that you were delighted with your holidays experience and have assisted you to have a relaxing stay at our Resort. I will share your feedback pertaining to our hotel rooms’, food and services with my respective head of department, who hopefully will feel proud of having been a positive part of your vacation experience.

It was a pleasure to have you as our guest and we truly look forward to your next visit and provide you with another relaxing holiday.

Kind regards,

Ligia Brasoveanu
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 lipca 2017

Witam wszystkich.
Od przywitania zimnym napojem, poprzez pobyt- miła obsługę ( menagerowie, kelnerzy i kelnerki i personel sprzątając) , pomoc w zapytaniach o taxi, wycieczki itd. Zawsze z mozna na nich polegac ze pomogą. Do serdecznego pozegnania przy wyjezdzie. W trakcie pobytu zadnych problemów. Czystość pokoi i bardzo dobre jedzenie. Polecamy i Pozdrowienia.

  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, damiand198
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LBrasoveanu, Hotel Manager, Hilton Ras Al Khaimah Resort & SpaOdpowiedź udzielona 17 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Diamand198,

Thank you for taking the time to share your experience following your recent stay at the Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa and share it on Trip Advisor.

It is good to know that you were satisfied with our hotel room, food and services. Also, thank you for recommending our hotels to other travellers.

It was a pleasure to have you as our guest and we truly look forward to your next visit and provide you with another relaxing holiday.

Kind regards,

Ligia Brasoveanu
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 czerwca 2017

Swietny hotel z przesympatyczna i bardzo pomocna obsluga, glownie dla rodzin z dzieciakami. Pomimo sporego rozmiarem budynku sam hotel nie przytlacza a rozlegly teren dookola z trzema de facto plazami powoduje, ze odczuwa sie spokoj i relaks. Nawet przy sporej liczbie gosci tlok jest niezauwazalny. Domki/wille polozone na uboczu w kameralnej, prywatnej czesci z duza iloscia zieleni i wlasna plaza sa extra. Dla malych dzieci, nawet niemowlakow, super basen z podgrzewana woda, dla starszych - zjezdzalnia. Dorosli maja oddzielny basen, wiec nikt nie wchodzi sobie w parade. Jest tez niewielki plac zabaw, brakuje na nim jedynie drzewa, ktore dawaloby cien.
Pokoje rozsadnych rozmiarow z 2 duzymi lozkami, do zniesienia nawet jesli spedza sie wakacje z 2 dzieci:) Wybralismy pokoj parterowy z widokiem na morze i bylismy zachwyceni codziennymi zachodami slonca siedzac na zielonej trawce. W pokojach od strony morza na zachodzie widok czesciowo na miejska plaze - dzieki temu nie jest sie kompletnie odcietym od swiata pozahotelowego. Bezposrednio przy plazy publicznej stoi meczet.....uwaga o 5 rano glosno niesie sie spiew muezina, wiec spanie przy otwartym oknie oznacza pobudke.
Jedzenie w restauracji bardzo urozmaicone i smaczne. Jedyne minusy to takie, ze na tarasie palacze i niepalacze siedza razem (co nam przeszkadzalo) i pikantne potrawy nie sa oznaczone, wiec dzieci moga sie 'nadziac' na pulapke. Polecam takze restauracje azjatycka na koncu 'cypelka' w strefie 'domkowo-willowej'.
Warto wybrac sie do miasteczka, zwlaszcza w czwartek lub piatek wieczor na glowny deptak, gdzie miejscowi zasiadaja do biesiadowania na trawie i/lub do Dubaju, ktory oddalony jest o ok. 1,5h autem.

Wskazówka dotycząca pokojów: Wille/domki sa najlepsza opcja. Pokoje od zach. oprocz porannej pobudki muezina sa cichsze i spokojn...
  • Data pobytu: styczniu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Sylwia J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Ras Al Khaimah)
w odległości 26.7 km
DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island
DoubleTree by Hilton Resort & Sp...
Nr 2 z 27 w lokalizacji Ras Al Khaimah
Liczba recenzji: 3 938
w odległości 23.4 km
Waldorf Astoria Ras Al Khaimah
Waldorf Astoria Ras Al Khaimah
Nr 1 z 27 w lokalizacji Ras Al Khaimah
Liczba recenzji: 3 398
w odległości 22.9 km
Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort
Hilton Al Hamra Beach & Golf Res...
Nr 7 z 27 w lokalizacji Ras Al Khaimah
Liczba recenzji: 1 725
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 26.8 km
Rixos Bab Al Bahr
Rixos Bab Al Bahr
Nr 5 z 27 w lokalizacji Ras Al Khaimah
Liczba recenzji: 2 979
w odległości 2.3 km
Doubletree by Hilton Ras Al Khaimah
Doubletree by Hilton Ras Al Khai...
Nr 4 z 27 w lokalizacji Ras Al Khaimah
Liczba recenzji: 857
w odległości 25.6 km
Bin Majid Beach Resort
Bin Majid Beach Resort
Nr 12 z 27 w lokalizacji Ras Al Khaimah
Liczba recenzji: 518
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa — dodatkowe informacje

Adres: Al Mareed Street, Ras Al Khaimah 122998, Zjednoczone Emiraty Arabskie
Numer telefonu:
Lokalizacja: Zjednoczone Emiraty Arabskie > Emirate of Ras Al Khaimah > Ras Al Khaimah
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny parking Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Nr1 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Ras Al Khaimah
Nr1 wśród najlepszych hoteli wypoczynkowych w miejscowości Ras Al Khaimah
Nr2 wśród hoteli spa w miejscowości Ras Al Khaimah
Nr3 wśród hoteli na plaży w miejscowości Ras Al Khaimah
Nr3 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Ras Al Khaimah
Zakres cen: 525 zł–1 304 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:5-gwiazdkowy — Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa 5*
Liczba pokoi: 475
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hilton EMEA, TripOnline SA, Booking.com, 5viajes2012 S.L. i Hotels.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Hilton Ras Al Khaimah Resort And Spa
Hilton Ras Al Khaimah Hotel Ras Al Khaimah
Ras Al Khaimah Hilton

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem