Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 302)
Filtruj recenzje
1 302 wyniki
Oceny podróżnych
685
316
156
73
72
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
685
316
156
73
72
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 302 recenzji
Zrecenzowano: 27 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Polceam ten hotel. Bardzo sympatyczna obsługa, smaczne jedzenie i przekąski dostępne od rana do później nocy. W ciągu dnia i wieczorami zabawy organizują animatorzy. Szczególne podziękowania dla INNY. Podgrzewane baseny, plaża z boiskami do siatkówki, możliwość wypożyczenia sprzętów wodnych. Polecam skutery wodne. Miejsce dobre zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Murz_2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rajesh R, Front Office Manager, Smartline Bin Majid Beach ResortOdpowiedź udzielona 3 marca 2019

Drogi Murz_2019,

Bardzo dziękujemy za recenzję na Tripadvisor naszego hotelu po niedawnym pobycie u nas tutaj w Smartline Bin Majid Beach Resort.

Daje nam wielką przyjemność przeczytać wspaniałe komentarze dotyczące naszego hotelu i usług, a my jesteśmy jeszcze bardziej zachęcani do dalszego podnoszenia poziomu usług, aby spełnić i przewyższyć oczekiwania naszych gości.
Twoja opinia jest dla nas niezwykle cenna, a my udostępnimy ją naszym zespołom.

Z pewnością nie możemy się doczekać, aby powitać Cię wkrótce.

Z poważaniem

Rajesh Ramachandran
Kierownik recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lutego 2019

Każdego przestrzegam przed tym hotelem. Przebywałam w nim od 30.01.2019 do 4.02.2019. Lokalizacja jest beznadziejna, bardzo długi czas dojazdu do Dubaju. Trafiłam na pokój 621. SYF, SYF i jeszcze raz SYF. Mało tego, podczas 3 dnia pobytu zauważyłam, że drzwi do pokoju się nie zamykają, po zgłoszeniu na recepcji problemu dopiero po 10 godzinach ktoś raczył się tym zająć, brak zaoferowania innego pokoju. Podczas tych 10 godzin nastąpiła kradzież. Brak pomocy ze strony hotelu, szczególnie nie chcieli wezwać policji. Główny menadżer hotelu jest bezczelny, jak zgłaszałam prośby o wezwanie policji to udawał, że nie słyszy. Załączam zdjęcia łazienki oraz abażurków.

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, swiderekk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Recepcja bardzo pomocna,pokoje czyste i schludne bardzo blisko do płazy. Aerobik prowadzi przystojniak wprowadza fajna atmosferę i pozytywna energie. Mozna spędzić aktywnie czas. Wszystko ok, polecam ten hotel, jedzenie bardzo dobre. Jedynie brak kawy z ekspresu

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Jacek S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Leiter Gästebetreuung, Smartline Bin Majid Beach ResortOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Jacek S,

thank you for taking the time to write your review of our property, your comments are very much valued.

We appreciate you taking the time to provide us with such detailed feedback about your stay. You mentioned many positive aspects of your stay for which we are very grateful. We are happy to know that you had a good time with us. The satisfaction of our guests is very important to us.

The entire team wants to thank you for your kind words and your appreciation for our hard work.

We hope that you will give us another opportunity to extend the warm hospitality and exemplary service that we always strive to deliver.

Kindest regards from RasAl Khaimah
smartline Bin Majid Beach Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 stycznia 2019

Hotel zajmuje olbrzymiobszar. Jest bardzoo dobrze zabezpieczony. Posiada prywatną plażę. Bezpieczeństwo gwarantuje ochrona. Pokoje znajdują się w klimatyzowanych bungalowach. Kuchnia oferuje szereg smacznych, zróżnicowanych potraw - każdy znajdzie coś dla siebie. Dania kuchni europejskiej i lokalne przysmaki. Czysto, obsługa bardzo miła.

Termin pobytu: lipiec 2018
Dziękujemy, Krystian C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Leiter Gästebetreuung, Smartline Bin Majid Beach ResortOdpowiedź udzielona 16 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Krystian C,

thank you for having chosen smartline Bin Majid Beach Resort as your holiday destination and for taking the time to share this review with us.
We are glad you loved our culinary offer and our team who always work hard to give the best service to our guests.
It is always such a pleasure to be recognised for all of our hard work.
It was certainly a pleasure looking after you and we hope to welcome you soon again.

Sunny regards

smartline Bin Majid Beach Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 października 2018

Hotel położony w fajnym miejscu. Mieliśmy pokój z widokiem na morze. Na plaży przypływy i odpływy a z nim związany brud na plaży. Jedzenie średnie, ale listopad to chyba nie sezon. Na wielki plus to woda, piwa i napoje podawane w puszkach. Jeżeli chodzi o wycieczkę to kupiliśmy z biura wycieczkę do Dubaju. Wycieczka super, ale kilka punktów z tej wycieczki bym wykreśliła, a innym poświęciła wiecęj czasu. Podsumowując wczasy udane.

Termin pobytu: listopad 2017
1  Dziękujemy, RenataJ352
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Rajesh R, Front Office Manager, Smartline Bin Majid Beach ResortOdpowiedź udzielona 28 października 2018

Droga RenataJ352,

Z przyjemnością zauważam, że cieszył się Pan pobytem u nas, a ogólne wrażenia były bardzo pozytywne, to bardzo zachęcające i stanowi doskonałe źródło motywacji dla nas wszystkich.

Czekamy na Ciebie z powrotem na kolejny niezapomniany pobyt

Z poważaniem

Rajesh Ramachandran
Kierownik recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji