Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 722)
Filtruj recenzje
2 722 wyniki
Oceny podróżnych
1 405
797
304
121
95
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 405
797
304
121
95
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 2 722 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo sredni. Nasze wakacje dopiero sie zaczynaja i zalujemy wyboru. 1 dzien pobytu: przy kolacji przewraca sie kelner wyrzucajac w powietrze tace( ktora musiala spasc) budzac z przestrachem moje 2 letnie dziecko. 2 dzien: nasze reczniki i stroje kapielowe leza na lezakach przez nas zajetych ale po powrocie z obiadu okazuje sie ze grupka ( niekulturalnych) turystow z Turcji zajela nasze miejsca wyrzucajac nasze rzeczy. Dla ratownika jest to ok. Dobra, idziemy na kawe troche sie wyluzowac i uspokoic nerwy, nasze 2letnie dziecko usypia. Jest super bo przespi sie przed kolacja Wychodzimy z restauracji i chcemy udac sie w strone pokoju aby przygotowac sie na kolacje. Niestety po drodze przy basenie ogolnodostepnym i dla doroslych i dla dzieci siedzi owa grupka ”turystow” z Turcji (slowa ktore mam na koncu jezyka zatrzymam dla siebie) puszczaja glosna muzyke, pala papierosy czy Bog wie co innego a ratownik donosi im piwo z baru i odbiera puste butelki. Zwrocilam uwage ze tu sa dzieci i nie powinno sie tu palic ani tyle pic. Otrzymalam odpowiedz od ratownika ze to normalne. Dyrekcjo hotelu czy to normalne? W lazience nie ma szczotki do sedesu, barek w ogole nie jest uzupelniany w napoje z czystoscia tez srednio ( na obiad w salacie byla mucha). Bylam w wielu hotelach i z zadnego nie chcialam tak szybko wyjezdzac jak z tad. W porownaniu z innymi hotelami 3 gwiazdki max

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 494aniac
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hanysaad123, Front Office Manager, Hilton Al Hamra Beach & Golf ResortOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 494aniac,

Thank you for your feedback and as well for your recent residence at Hilton Al Hamra Beach and Golf Resort.

We are very sorry that our services didn’t meet fully your expectations and have carefully read your comments in view to adjust on matters where improvements are needed.

We apologize for the disturbance conveyed relative to the mentioned incidents and we already shared with concerned to make sure that similar will not be repeated in future.

We hope to have the pleasure to welcome you back to witness the improvements and letting you enjoy a beautiful hotel with excellent customer service.

Warm Regards,
Hany Saad
Cluster Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo ładny, zadbany na rozległym terenie z piękną zielenią oraz prywatna szeroką plaża, na której nigdy nie było problemów z leżakami. Pokoje bardzo duże codziennie sprzątane za co dziękujemy zawsze uśmiechniętemu Hemanta. Posiłki bardzo dobre, świeże zwłaszcza w restauracji Al Shamal gdzie byliśmy obsługiwani przez bardzo miłych kelnerów a zwłaszcza Neeraj Joshi, który dbał o nasz komfort aż do ostatniego dnia pobytu. Hotel godny polecenia.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 727_ukaszn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hanysaad123, Front Office Manager, Hilton Al Hamra Beach & Golf ResortOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 727_UKASZN,

Thanks for taking the time to share your valued feedback on your recent stay at Hilton Al Hamra Beach and Golf Resort.
Our team members take pride in giving True Hilton Service to every guest and we are delighted to receive your compliments and appreciation.

Please let us know when you plan to visit us again, we would be very happy to welcome you back for another memorable stay.

Yours sincerely,
Hany Saad
Cluster Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Czysty, z bardzo dobra obsługa, piękna plaża świeże i smaczne posiłki. Cena i standard idą tutaj w parze. Położony przy szerokiej plaży, dużo leżaków, nie brakowało dla nikogo. Z dala od zgiełku, można wypocząć.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, Tomasz L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hanysaad123, Front Office Manager, Hilton Al Hamra Beach & Golf ResortOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Tomasz L,

Thank you for your recent stay and you positive feedback about your recent stay at Hilton Al Hamra Beach and Golf resort.

We appreciate your feedback and we are looking forward welcoming you for another memorable stay

Kind Regards,
Hany Saad
Cluster Front Office Manger

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo przyjemny, ogromne pokoje, przemiła obsługa. Bardzo czysto (Hamanta- mam nadzieję że nie przekrecilem imienia) był naszym stróżem przez cały pobyt, nie tylko świetnie dbał o nasz pokój ale mogliśmy na niego liczyć w różnych innych drobnych sprawach, służył rada i wsparciem. Siłownia w porządku, piękna plaża obok.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Piotr S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hanysaad123, Front Office Manager, Hilton Al Hamra Beach & Golf ResortOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Piotr S,

We highly appreciate your positive feedback as well your appreciation for our team members and we look forward welcoming you soon for another amazing stay.

Kind Regards,
Hany Saad
Cluster Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Wakacje w sierpniu 2019. Pobyt udany, ale w tym czasie jest tam trochę za gorąco. Hotel bardzo dobry, pokój duży i fajny - widok na ogród daje dużą frajdę. Obsługa bardzo dobra - zepsuta klimatyzacja po zgłoszeniu naprawiona w 15 minut. Jedzenie bardzo dobre, chociaż po tygodniu robi się trochę monotonne. Z minusów jest jeden - brak atrakcji i animacji, wieczorem pozostawał bar albo wizyta w niedalekim centrum handlowym.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Hilton Hotels & Resorts
Dziękujemy, Maciej K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hanysaad123, Front Office Manager, Hilton Al Hamra Beach & Golf ResortOdpowiedź udzielona 12 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Maciej K,

Thank you for your visit of Hilton Al Hamra Beach and Golf Resort, for taking the time to display your recent holidays’ experience with us.

We are glad to have showcased elegance and class in a hassle free atmosphere throughout the services and facilities provided to you.

We wish to have the opportunity welcoming you back in the near future.

Kind Regards,
Hany Saad
Cluster Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji