Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 153)
Filtruj recenzje
2 153 wyniki
Oceny podróżnych
983
645
288
116
121
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
983
645
288
116
121
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
17 z 22 wśród 2 153 recenzji
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Szczerze polecam! Wszystko na najwyższym poziomie. Byliśmy w wielu miejscach na całym świecie( również bardziej egzotycznych) ale ten hotel zrobił na nas chyba najlepsze wrażenie. W pokoju standard jest duża sypialnia, łazienka i garderoba. W pokojach o wyższym standardzie dodatkowo salon dodatkowa łazienka i kuchnia:) W restauracji każde danie zrobione naprawd na najwyższym poziomie, nie odczuliśmy takiej "masówki" jak w innych regionach, gdzie raczej chodzilo o ilość, nie jakość. Na pewno tam wrócimy!

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, PewexB
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmrAhmedHotelManager, Hotel Manager, Al Hamra Residence & VillageOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Greetings to you!

Thank you for taking time to write a review on TripAdvisor further to your experience at Al Hamra Residence and Village.

It gives us immense pleasure to read your encouraging comments on your stay with us. Kindly be assured that your compliments have been shared with the entire team.

We look forward to seeing you again at Al Hamra Residence and Village so that we can make your beach holiday truly special and memorable.

Best Regards,
Amr Ahmed, Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za wspaniały czas, który spędziliśmy w Al Hamra Residence. Pobyt w hotelu spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Piękny, zadbany obiekt, cudowna obsługa i fantastyczna pogoda.

Otrzymaliśmy apartament z pięknym widokiem na 7 piętrze, z olbrzymim balkonem, salonem, sypialnią, dwoma łazienkami i korytarzami oraz kuchnią i działającym w apartamencie darmowym wifi. Dziękujemy Pani Tatianie, która spełniała wszystkie nasze prośby, odpowiadała cierpliwie na pytania i była naszym "dobrym duchem". Nie było dla niej rzeczy niemożliwych.
Pokój sprzątany był codziennie, ręczniki wymieniane każdego dnia, codziennie uzupełniano nam kosmetyki i wodę butelkową.

Hotel jest bardzo dobrze zlokalizowany. Co istotne posiada własną, szeroką, piękną białą plażę, z basenami i barami. Wszędzie miła obsługa, która dba o komfort i bezpieczeństwo gości. Nigdy nie brakowała leżaków nad basenami lub na plaży.
Ok. 12 minut spacerkiem do Al Hamra Mall. Dojazd do Dubaju zajmuje- w zależności od środka transportu- od 45 do 90 minut (za każdym razem jechaliśmy pod Dubai Mall). Ogromny plus za darmowy autobus do Dubaju.

Jedzenie bardzo dobre, przemiła obsługa w restauracji. Serdecznie pozdrawiamy Panie, które wprowadzają gości do restauracji, szczególnie ciepło pozdrawiamy też przemiłą Bikal <3

Z przyjemnością wrócimy do Emiratów, wybierając ponownie hotel Al Hamra Residence. Zostawiliśmy u Was nasze serca. Były to najfajniejsze wakacje w przeciągu 15 ostatnich lat.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, O4063ZVannap
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmrAhmedHotelManager, Hotel Manager, Al Hamra Residence & VillageOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Greetings to you!

Thank you for taking time to write a review on TripAdvisor about your recent stay with us.

It gives us immense pleasure to read your encouraging comments on your stay with us. Thank for your encouraging annotations for our resort. I would like to extend my exceptional gratitude for the positive feedback though. With pleasure we shared your review already with our entire team especially to Tatiana and Bikal to show that their efforts were well treasured.

We look forward to seeing you again at Al Hamra Residence and Village so that we can make your beach holiday truly special and memorable.

Best Regards,
Amr Ahmed, Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pokoje sprzątane codziennie wymieniane ręczniki kosmetyki leżaków na plaży bardzo dużo jedzenie przepyszne . Obsługa hotelu przemiła i bardzo uczynna , szczególne pozdrowienia dla ROSAN, Bikal, Madelyn, Budha, Sona. Widoki niedoopisania, polecam Dubaj. Pozdrawiam Darek z rodziną

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, dkjdkj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmrAhmedHotelManager, Hotel Manager, Al Hamra Residence & VillageOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Greetings to you!

Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor further to your experience at Al Hamra Residence and Village.

I am delighted to read that you enjoyed your stay with us and had a magnificent trip. Thank you for your comments for the Hotel and the staff to be courteous and friendly. I would like to extend my exceptional gratitude for the positive feedback though. With pleasure we shared your review already with our entire team especially to Rosan, Bikal, Madelyn, Budha and Sona to show their efforts were well treasured.

We look forward to welcoming you once again for a memorable beach holiday in Ras Al Khaimah.

Best Regards,
Amr Ahmed, Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Pokoje ogromne. Codziennie sprzątane, uzupełniane w kosmetyki oraz wodę niegazowaną. Bardzo czysto. Wystarczająca ilość leżaków przy basenie oraz na plaży. Niedaleko, ok. 10 min pieszo, centrum handlowe RAK Mall. Restauracja z przemiłą obsługą. Na szczególne wyróżnienie zasługuje Pan Rosan Tatyn, super człowiek, zawsze pomocny i życzliwy. Jedzenie bardzo dobre.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, stefek1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmrAhmedHotelManager, Hotel Manager, Al Hamra Residence & VillageOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Greetings to you!

Thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor further to your experience at Al Hamra Residence and Village.

I am delighted to read that you adored your stay with us and had a splendid trip. Thank you for your kind appreciation to the staff. I would like to extend my exceptional gratitude for the positive feedback though. With pleasure we shared your review already with our entire team especially to Rosan to show that his efforts were well valued.

Kindly let us know your next stay with us and we would be very happy to welcome you back at our resorts for a memorable holiday.

Best Regards,
Amr Ahmed, Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019

Bardzo dobry hotel, aczkolwiek to podpisywanie rachunków przy opcji all trochę denerwujące. Super pogoda na początku kwietnia, super wycieczki, polecamy Abu Dabi. Szczególne podziękowania dla Kenneth Mel - super człowiek, zawsze pomocny i życzliwy. Pozdrawiamy.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, justyna941
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AmrAhmedHotelManager, Hotel Manager, Al Hamra Residence & VillageOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Greetings to you!

Thank you for your candid review on TripAdvisor.

We are indeed elated to hear that you had a wonderful break with us. Thank you for your appreciation to the helpful and friendly staff. I would like to extend my exceptional gratitude for the positive feedback though. With pleasure we shared your review already with our entire team especially to Kenneth and Mel to show that their efforts were well treasured.

Nevertheless, we have gone through also your adverse feedback have forwarded to the concerned department to work on improving our experiences based on that.

We look forward to welcoming you once again for a memorable beach holiday in Ras Al Khaimah.

Best Regards,
Amr Ahmed, Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji