Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 19:00
Wyróżnione recenzje
Gorąco polecam ,super wycieczka do Dubaju

Biuro godne polecenia,miła i profesjonalna obsługa pani Joanna bardzo miła i sluzyla pomocą w... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 10 lipca 2019
Michalkizchanki
Biuro godne polecenia

Jesli ktos chce w doskonaly sposob zwiedzic ZEA polecam skorzystanie z uslug lokalnego biura... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 1 kwietnia 2019
Papademos2018
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (12)
  
Recenzje (12)
Filtruj recenzje
12 wyniki
Oceny podróżnych
8
1
3
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
8
1
3
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 12 recenzji
Zrecenzowano: 10 lipca 2019

Biuro godne polecenia,miła i profesjonalna obsługa pani Joanna bardzo miła i sluzyla pomocą w wyborze wycieczki,wybraliśmy wycieczkę do Dubaju w małej grupie ,w ciągu 1dnia zaliczyliśmy większość atrakcji Dubaju mieliśmy super przewodniczkę panią Agnieszkę ,która mialaogromna wiedzę o Dubaju i Emiratach i bardzo ciekawie opowiadała ,wybraliśmy się także na Safarii -jazda po pustyni była wspaniała przygoda

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Michalkizchanki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alex K, Inhaber, Stopover Solutions FZCOdpowiedź udzielona 13 lipca 2019

Dziękujemy za zostawienie opinii i bardzo cieszymy się, ze wycieczki spełniły państwa oczekiwania. Pochwały dla przewodnik zostały przekazane. Polecamy się na przyszłość :-)
Z pozdrowieniami
Joanna Szarzynska
Co-founder & General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jesli ktos chce w doskonaly sposob zwiedzic ZEA polecam skorzystanie z uslug lokalnego biura prowadzonego m.in.przez Polke p.Joanne.
Kontakt z biurem bardzo sprawny.Wszysto zalatwiane profesjonalnie.My akurat zwiedzalismy Dubaj z przemila pania przewodnik -Agnieszka.Osoba z ogromna wiedza na temat Emiratow.Podchodzaca do pracy z pelna pasja.Dzieki p.Agnieszce oraz super kierowcy udalo nam sie zobaczyc wiekszosc atrakcji Dubaju.
Korzystalismy z opcji:wycieczka prywatna.Byl to strzal w 10,gdyz wycieczka dopasowana byla do naszych potrzeb.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Papademos2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alex K, Inhaber, Stopover Solutions FZCOdpowiedź udzielona 2 kwietnia 2019

Bardzo dziekujemy za Panstwa feedback. Cieszymy sie, ze oferowana przez nas wycieczka spelnila panstwa oczekiwania. Przekazemy pochwaly pani przewodnik i kierowcy. Bedzie nam milo goscic panstwa w przyszlosci.
Serdeczne pozdrowienia z upalnej Ras al Khaimah!
Joanna Szarzynska
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 6 kwietnia 2019

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alex K, Inhaber, Stopover Solutions FZCOdpowiedź udzielona 7 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Alex K, Inhaber, Stopover Solutions FZCOdpowiedź udzielona 13 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji