Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 771)
Filtruj recenzje
1 771 wyniki
Oceny podróżnych
1 225
358
109
37
42
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 225
358
109
37
42
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 771 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2017

Polecam pobyt w tym miejscu! bajkowa plaża, z każdego pokoju widok na morze, pyszna i urozmaicona kuchnia, pokoje bardzo wygodne, czyste i luksusowe, obsługa miła i pomocna szczególnie Rahul na piętrze 5, mieliśmy wrażenie że z wielką strannością dba o nasz miły pobyt, udzielał informacji na temat hoteli, w pokoju wszystko było doskonale czyste i dodatkowo umilał nam czas płatkami róż i pięknymi przedmiotami zrobionymi z ręczników :) polecamy szczególnie pobyt na piętrze 5, również ze względu na piękny widok z balkonu. pozdrawiamy, Justyna i Paweł.

Wskazówka dotycząca pokoi: piętro 5 - wspaniała obsługa i piękne widoki
Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Pawel D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FairmontAjman, General Manager, Fairmont AjmanOdpowiedź udzielona 8 września 2017
Tłumaczenie Google

Dears Justyna and Paul.
Thank you for choosing Fairmont Ajman and for your generous and kind feedback. I am delighted that you had such a great experience with us and that you enjoyed our Hotel facilities and had positive encounters with our colleagues.
Thank you also for recommending us to other travelers. We will look forward to welcoming you back in the near future.
Kind Regards
Francis Desjardins
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 maja 2016

Odwiedziliśmy hotel w ostatnim tygodniu kwietnia, i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.

Na szczególną pochwałę zasługuje restauracja. Bardzo smaczne jedzenie, bardzo pomocny szef kuchni i bardzo pomocny i zainteresowany manager. Zaspokojone zostały wszystkie nasze potrzeby dietetyczne (dieta bezglutenowa i bezmleczna).

Pokój (junior suite) był, bardzo ładny, przestronny, czuć nowością.

Plaża jest co prawda nie wielka - ale to widać na zdjęciach. Na plaży nie było tłoczno, więc w sumie nie miało to żadnego znaczenia. W wodzie bardzo duże ilości muszelek do zbierania. Ręczniki są wydawane bez zastawu karty (to jest fajne).

Z rzeczy, których brakuje albo można by poprawić to:
1. sporty wodne (nie istnieją),
2. Przejrzysta informacja o tym, że w restauracji wszystkie napoje, nawet woda są płatne i przesadnie kosztowne. Korzystając z pakietów nie masz na ten temat żadnej informacji. Po prostu kelner pyta na co masz ochotę i na koniec dostaniesz rachunek. 30 AED za wodę mineralną + 10% za serwis + 10% podatku = 36AED za jedna dużą wodę. Piwo kosztuje 20AED, polecam brać piwo.
3. Przy biurku brakuje adaptera do gniazdka. Jest dostępny tylko przy telewizorze. Utrudnia to korzystanie z laptopa

Wskazówka dotycząca pokoi: Junior suite na 12 piętrze ma super widok, jest bardzo przestronny.
Termin pobytu: kwiecień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Przemysław L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 7 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FairmontAjman, General Manager, Fairmont AjmanOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FairmontAjman, Guest Relations Manager, Fairmont AjmanOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 kwietnia 2019

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FairmontAjman, General Manager, Fairmont AjmanOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji