Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 819)
Filtruj recenzje
1 819 wyniki
Oceny podróżnych
1 148
411
159
62
39
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 148
411
159
62
39
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 819 recenzji
Zrecenzowano: 9 grudnia 2016

Turyści jak się wybieracie do tego hotelu nie brać : ręczników kapci szamponu kremu do rąk balsamu do ciała itd.....jest wszystko bardzo fajny hotel UWAGA dość daleko do Dubai koszt Taxi 160 dh fakt jeździ darmowy bus Ale jesteś uwiązany co do godzin
Polecam hotel wyżywienie rewelacja

Termin pobytu: grudzień 2016
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, hanexiss
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KempinskiAjman, Public Relations Manager, Ajman HotelOdpowiedź udzielona 11 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear hanexiss

I would sincerely like to thank you for sharing the positive feedback in regards to your recent stay with us here, at the Kempinski Hotel Ajman, as it is glad to read that you have been exceptionally satisfied with the facilities and services by our hoteliers.

We look forward to welcoming you back soon, for another memorable stay at Kempinski Hotel Ajman.

Kind regards,

Terje Abrams
Public Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 listopada 2016

Hotel jest polozony wrawdzie tylko 25 km od Dubaju - to podroz w godzinach popoludniowych zabiera minimum 2 godz.

Plusy:
- swietna, duza, czysta, nieprzeludniona, piaszczysta plaza z lagodny zejsciem do
morza
- spokoj i cisza
- bardzo sympatyczna obsluga
- okazale wnetrza hotelowe (powierzchnie wspolne)
- dobra jakosc serwowanego jedzenia
- szybkie i sprawne windy
- poprawne towarzystwo w hotelu
- duzo wody kazdego dnia w pokoju (darmowo)
- swietne produkty oraz kucharz w restauracji wloskie (polecam szczegolnie lamb
chops i steki)
- kort tenisowy

Minusy:
- pokoje hotelowe - do odswiezenia
- brak jakiejkolwiek infrastruktury w bezposrednim otoczeniu hotelu (goscie sa
skazani wylacznie na hotel). Wyzywienie tylko wiec w hotelu.
- brak jakiegokolwiek programu rozrywkowego (muzyka fortepianowa w hallu, ktorej
nikt nie slucha oraz muzyka na zywo w smierdzacym od papierosow, pelnym
Arabow barze hotelowym). Po kolacji n ie ma mozliwosci nawet pojscia na spacer.
Zostaje lozko.
- brak jakiegokolwiek programu sportowego (brak siatkowki plazowej, pingponga itd.
Nie ma nic).
- dosc ladne restauracje ale "smutne tarasy" (na tarasach przesadnie ciemno,
wentylatory nad glowami, nieprzyjemnie jak w halu dworcowej gdzies na prowincji),
- jakosc potraw dobra ale estetyka bufetow oraz roznorodnosc potraw - niedobra
(dominuja tanie ale dobre produkty).
- bufety sniadaniowe sa uzupelniane rzadko albo wcale (ciagle czegosc brakuje),
dominuja sery twarde i najtansza wedlina (szynki brakuje, miekkie sery - nie
wystepuja),
- absurdalne ceny napojow, szczegolnie wina (kieliszek wina ok. 40 zl + 20%, butelka
wina - minimum 220 zl ´+ 20%, kawa 20 zl + 20%, butelka wody 20 zl + 20%. Do
hotelu mozna pojechac wylacznie w opcji VP (FB) Plus, tj. z napojami wn cenie. W
innym przypadku - ceny napojow podwoja koszty pobytu.
- bardzo wysokie ceny dan w restauracjach a la carte. Dania swietne ale lamb chops
kosztuja 150 zl. + 20% a stek z poledwicy 180 zl. + 20%
- pierwszy shuttle do Dubaju wyjezdza z hotelu o 10.00 - to jest duzo za pozno

Termin pobytu: listopad 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Marek25
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KempinskiAjman, Public Relations Manager, Ajman HotelOdpowiedź udzielona 27 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Dear Marek25

Thank you very much for sharing with us the comments and constructive feedback in regards to your recent stay with us.

Your concerns are well noted and forwarded to the concerned departments, in order to improve our facilities and to serve you better the next time.

Kind regards,

Terje Abrams
Public Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Ta recenzja została przetłumaczona z następującego języka: angielski. Pokaż oryginał
Zrecenzowano: 12 października 2014

Po prostu uwielbiałem, uwielbiałem! Bardzo mi się podobało! Prywatna plaża i Zanzibar (bar na plaży). Przyjazna obsługa ,urozmaicone i smaczne jedzenie, piękny pokój z balkonem (widok na ocean). Kempinski Ajman jest dokładnie tym, czego potrzebujesz na wakacje. :)

2  Dziękujemy, Golfer157
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.Pierwotnie przesłane w angielski na www.tripadvisor.com. Pokaż oryginał
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KempinskiAjman, General Manager, Ajman HotelOdpowiedź udzielona 14 października 2014
Tłumaczenie Google

Dear Golfer157,

Thank you for your kind comments and for the time taken to write a review. It is enormously pleasing to know that you enjoyed every bit of your stay and every moment of your experience. This is our daily aim and knowing that we once again succeeded, motivates us even more.

We hope to welcome you very soon back again for another unforgettable experience at our hotel.

Kindest regards,

Kai Schukowski
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 13 maja 2019

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AjmanHotel, General Manager, Ajman HotelOdpowiedź udzielona 13 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 kwietnia 2019

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AjmanHotel, General Manager, Ajman HotelOdpowiedź udzielona 29 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji