Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 160)
Filtruj recenzje
2 164 wyniki
Oceny podróżnych
1 453
383
215
59
54
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 453
383
215
59
54
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 2 164 recenzji
Zrecenzowano: 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepsze miejsce w jakim kiedykolwiek byłam!! Jedzenie jest pyszne, hotel i okolica niesamowita. Animatorzy zabawni I bardzo mili. Bardzo dobre drinki. Wszystkim gorąco polecam!! Na pewno kiedyś tu wrócę

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Traveler707178
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GoldenRockBeach_GR, Guest Relations Manager, Golden Rock Beach HotelOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear traveller,

Thank you for your 5 star review.

We also hope to see you again in the future.

Regards,
Derya Sen
Guest relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Super hotel, w dobrej lokalizacji,przy plaży, niedaleko centrum,w którym znajdują się nocne kluby oraz dyskoteki. dużo dobrego jedzonka, siłka basen.Świetni animatorzy którzy potrafią pozbawić dzieciaki oraz starszych. Ogólnie polecanko.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, Marcin0000007
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Hotel lata świetności ma już dawno za sobą i absolutnie nie zasługuje na 5*. Zacznę od minusów: bardzo brudne materace na plaży, mało leżaków przy niewielkim basenie powodowało, że trzeba było sobie rezerwować miejsca bardzo wcześnie rano. Pokoje niewielkie. Wielkim mankamentem są również nieduże balkony, na których zainstalowano urządzenia od klimatyzatorów. To powoduje, że na balkonie nie posiedzicie, jeżeli włączona jest klimatyzacja, ponieważ urządzenia oddają ciepło, a przy 43 stopniach, to średnia przyjemność.Odmówiono mi zmiany pokoju.
Teraz plusy: bardzo dobre, niemonotonne jedzenie, nawet największy maruda znajdzie dla siebie coś pysznego. Przyjemna obsługa mówiąca w języku angielskim. Pokoje sprzątane codziennie. Hotel położony niedaleko centrum Marmaris, do którego można dostać się na kilka sposobów: taksówką, dolmuszem lub taksówką wodną. W okolicy mnóstwo sklepów. Codziennie animacje zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Serdecznie pozdrawiam przemiłą, bardzo życzliwą animatorkę Rose, która dbała chyba o każdego gościa.Pobyt uważam za dość udany, ale drugi raz nie przyjechałabym tutaj.

Termin pobytu: sierpień 2019
2  Dziękujemy, C5394MFannaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GoldenRockBeach_GR, Guest Relations Manager, Golden Rock Beach HotelOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,


Thank you for sharing your comments with us.

I will share them with our management.


Regards,
Derya Sen
Guest relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Super hotel. Miła i przyjazna obsługa. Jedzenie każdego dnia inne,każdy znajdzie coś dla siebie!dużo ciekawych zabaw prowadzonych na basenie przez animatorów sprawia, ze wyjazd staje się bardziej ciekawy. Polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, JakubG990
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GoldenRockBeach_GR, Guest Relations Manager, Golden Rock Beach HotelOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

First, I would like to thank you for choosing Golden Rock Beach Hotel for your holiday. It was a real pleasure to host you in our hotel.

We are looking forward to welcome you again!

Regards,
Derya Sen
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019

Super hotel, obsługa miła i przyjazna, łatwo można nawiązać kontakt. Jedzenie pyszne, różnorodne, estetycznie podane. Plaża bardzo blisko, jest czysta. Martin i Mike są bardzo przyjaznymi animatorami. Którzy sprawiają, ze wyjazd staje się niezapomniany! Polecam serdecznie!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Justyna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GoldenRockBeach_GR, Guest Relations Manager, Golden Rock Beach HotelOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Justyna S,


Thank you for sharing your positive impressions and for recommending us.

We hope to welcome you again in the near future.


Kind regards,
Derya Sen
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji