Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Best Western Plus Hotel Konak(Izmir)(Świetna cena!)
58 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
89 USD
77 USD
Hilton
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
60 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Uwaga, okazja! 24% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 24% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (79 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

74 USD
70 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
57 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
77 USD
74 USD
Agoda.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Olimpiyat Otel Izmir(Izmir)(Świetna cena!)
28 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
Hotel Baylan(Izmir)(Świetna cena!)
35 USD
33 USD
Hostelworld.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Ibis Izmir Alsancak(Izmir)(Świetna cena!)
49 USD
48 USD
Agoda.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Shantihome Hostel izmir(Izmir)(Świetna cena!)
19 USD
17 USD
Priceline
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
Recenzje (449)
Filtruj recenzje
449 wyniki
Oceny podróżnych
391
38
9
5
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
391
38
9
5
6
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
221 z 226 wśród 449 recenzji
Zrecenzowano 3 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: kwiecień 2012, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: noodly_appendage, Front Office Manager, Key HotelOdpowiedź udzielona 4 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 listopada 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: listopad 2012, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: noodly_appendage, Front Office Manager, Key HotelOdpowiedź udzielona 6 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 października 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: There are no bad rooms at this hotel that I could see.
  • Data pobytu: październik 2012, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: noodly_appendage, Front Office Manager, Key HotelOdpowiedź udzielona 21 października 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 października 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Sea View room was sunny with a wall of windows, providing wonderful views of the sea and pedestrian walk
  • Data pobytu: wrzesień 2012, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: noodly_appendage, Front Office Manager, Key HotelOdpowiedź udzielona 2 października 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 września 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Choose a room on the sea side (great view; land side rooms face a major through street and might be noisy)
  • Data pobytu: wrzesień 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: noodly_appendage, Front Office Manager, Key HotelOdpowiedź udzielona 25 września 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji