Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Skontaktuj się z miejscem zakwaterowania, aby uzyskać informacje o dostępności.
Dostępne są podobne hotele.
Wyświetl wszystkie
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (412)
Filtruj recenzje
412 wyniki
Oceny podróżnych
260
94
29
9
20
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
260
94
29
9
20
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 412 recenzji
Zrecenzowano: 7 kwietnia 2015

Odwiedziliśmy ten hotel w drugiej połowie marca 2015. Trasy należące do hotelu były rewelacyjnie przygotowane, codziennie ratrakowane. Na stoku bardzo mało ludzi, w ogóle nie było kolejek do wyciągów. W narciarni każdy pokój ma swoją szafkę na sprzęt narciarski.

Jeśli chodzi o hotel, to muszę przyznać, że bardzo elegancki, czyściutki, jedzenie bardzo smaczne, do obiadu i kolacji napoje w puszkach, soki w kartonikach i woda mineralna w butelkach. SPA hotelowe - sauna, łaźnia parowa i hammam oraz internet bezprzewodowy w całym hotelu za darmo. Do dyspozycji jest również siłownia i basen kryty, w których niestety trzeba pływać w czepkach.

Obsługa bardzo sympatyczna. Dla dzieci sporo atrakcji - plac zabaw, pokój zabaw, wyciągi dla dzieci.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje z widokiem na góry a nie na Erzurum.
Termin pobytu: marzec 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, monikak577
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 marca 2015

Znakomity hotel, wysoki standard , piękne pokoje, czyste, górskie powietrze, smaczne, zdrowe i bogate menu, miła obsługa, stylowe i pachnące SPA, piękny basen, siłownia, no i najważniejsze: świetne warunki narciarskie i wyciąg narciarski tuż za drzwiami narciarni!

Wskazówka dotycząca pokoi: Miałam pokój na -1, cicho, spokojnie, po schodach w górę na poziom "zero" do restauracji posiłki, a w dół na -2 do SPA, tak więc, bez użycia windy ;)
Termin pobytu: marzec 2015
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, ElaGod
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 marca 2013

Bylismy w tym hotelu pod koniec lutego, hotel jest naprawdę fantastyczny i jako jeden z niewielu moim zdaniem w turcji zasługuje na 5 gwiazdek. Pokoje byly duże i bardzo ładnie i nowoczesnie urządzone. Jedzenie przepyszne. Jesli chodzi o warunki narciarskie to stok przy hotelu przygotowany jest bardzo dobrze, czego nie można powiedziec o stoku przy hotelu obok ( kamienie). Polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi, a także dla tych którzy dopiero rozpoczynają swoje doświadczenie z nartami. Jesli zas ktoś szuka alpejskich nartostrad i nowoczesnych wyciągów to niech jedzie w Alpy. Polecam równiez dla tych którzy nie lubia daleko jeździć na stoki, a także dla tych którzy chcą się zrelaksować a przy okazji pojeździć na nartach.

Termin pobytu: luty 2013
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Anna_1608
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 marca 2013

Z grupą przyjaciół spędziliśmy tydzień w tym hotelu w lutym tego roku. Warunki w hotelu doskonałe. Przestronne i świetnie wyposażone pokoje. Wyżywienie bez zarzutu. Restauracja duża, wygodne stoliki. Kuchnia doskonała, mnóstwo warzyw i sałatek. Centrum SPA pozwalało na świetny relaks po jeździe na nartach. Duży, czysty basen. Hotelowe stoki narciarskie, może niezbyt długie ale świetnie przygotowane. Brak kolejek przy wyciągu i mało ludzi na stokach. Jedyny problem to bardzo drogie dodatkowe napoje.

Termin pobytu: luty 2013
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, ElaBialystok_Poland
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lutego 2013

Byliśmy w tym hotelu pod koniec stycznia 2013r. Hotel położony parę kilometrów od miasta trzeba dojechać taksówką - w jedną stronę koszt ok 20 lirów ale jeśli się potargujemy to nawet za 15 i 13 udało nam się pojechać do miasta. Miasto duże a w sklepach też drogo , jeśli się nie potargujecie to ceny droższe niż u nas. Sam hotel jest nowy i bardzo czysty, pokoje bardzo przestronne z dużą ilością szaf, które są w środku podświetlane, także łatwo znaleźć ubranie. Łazienka przestronna z dużą ilością miejsca pod prysznicem i wieloma półeczkami, co zazwyczaj jest brakującym mankamentem w innych hotelach. W hotelu jest osobna strefa fitnesu dla kobiet i mężczyzn tz. osobna siłownia i sauny oraz hammam. Znajduje się też duży basen w kształcie litery T, w którym naprawdę mona popływać. Na jedzenie nie można narzekać jest go dużo i różnorodne każdy może coś wybrać dla siebie. Jest duża ilość posiłków ciepłych- do wyboru (różne mięsa baranina, kozina, kurczak, wołowina, wątróbka, brak wieprzowiny)ryby i makarony oraz dużo gotowych sałatek i warzyw , serów przeróżnych, jogurtów, owoców , miód w plastrach do krojenia - bardzo smaczny, ciasta i desery, orzechy a także codziennie można zjeść pizze. Napoje kawa i herbata oraz woda darmowa - pozostałe płatne. Są trzy posiłki główne oraz o 17-18 podają kawę lub herbatę z różnymi ciastkami i tortami w resteuracji widokowej na stok- tam też można korzystać z darmowego internetu siedząc na wygodnych kanapach.Obsługa nie najlepiej zna angielski, ale zawsze można się posłużyc językiem migowym. Sam stok jest dosyć dobrze przygotowany są try trasy niebieska, czerwona i czarna 5 kroków od narciarni hotelowej z czego niebieska jest wieczorem oświetlona i można jeździć do 20. Wyciąg to kanapa 3 osobowa. Jedyny mankament tego hotelu, jeżeli komuś to przeszkadza to jest to,że jest za ciepło w całym hotelu. Trzeba spać przy otwartym oknie bo inaczej można się przegrzać.Jednym słowem jestem bardzo zadowolona z pobytu pomimo,że na drugi dzień się rozchorowałam od tego ciepła(osobiście wolę jak jest chłodniej) i trzy dni nie jeździłam na nartach. Karnety na stok przy hotelu darmowe, natomiast na Paladonken lepiej kupić na miejscu np. u rezydenta bo może się okazać, że trasy nie są dobrze przygotowane z powodu małej ilości śniegu lub dużego wiatru a pieniędzy nie zwracają.Hotel godny polecenia.

Termin pobytu: styczeń 2013
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, DanaGliwice
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji