Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“THE BEST PLACE IN TURKEY TO FIND EXCELLENT QUALITY CARPETS”
Boutique Carpets — recenzja

Boutique Carpets
Nr 11 wśród 24 Zakupy (Goreme)
Więcej informacji o atrakcji
Informacje o atrakcji
Zalecany czas pobytu: 1–2 godziny
Przydatne informacje: Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych, Toalety, Parking dla wózków
Zrecenzowano 7 maja 2015
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (15)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
Filtrowanie

6 z 10 wśród 15 recenzji

Zrecenzowano 17 września 2014 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BoutiqueCarpets, Owner, Boutique CarpetsOdpowiedź udzielona 21 września 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 sierpnia 2014
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BoutiqueCarpets, Owner, Boutique CarpetsOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 czerwca 2014
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BoutiqueCarpets, Owner, Boutique CarpetsOdpowiedź udzielona 19 czerwca 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zobacz więcej recenzji
Zrecenzowano 17 maja 2014
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: BoutiqueCarpets, Owner, Boutique CarpetsOdpowiedź udzielona 20 maja 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Boutique Carpets — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Boutique Carpets? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem