Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 142)
Filtruj recenzje
1 142 wyniki
Oceny podróżnych
709
201
119
51
62
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
709
201
119
51
62
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
33 z 38 wśród 1 142 recenzji
Zrecenzowano: 13 września 2019

Miła obsługa oraz zadbany hotel z nie najgorszymi pokojami czego nie można powiedzieć o łazienkach ponieważ często wydobywa się nieprzyjemny zapach a woda jest slonawa. Zbyt mały wybór jedzenia które w większość jest podawane na zimno a ciepła taca jest chłodna. Cztery gwiazdki to zdecydowanie za dużo. Najbliższa plaża znajduje się 3 km od hotelu co było najgorszym zawodem podczas naszego pobytu.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, beba k
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ali S, Yönetici, The Panorama Hill HotelOdpowiedź udzielona 28 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for your detailed feedback and for taking the time to describe your personel impressions.Ofcourse we are grateful for any constructive criticism of our guests.From the perspective of the traveler,it gives us hints as to where improvements are to be aimed.If you share your negativity with the reception department during your stay, you can be sure that all our hotel staff will be sensitive to serve you well.Kind of those letters are confirming all what we try always to do that our wonderful guests are happy all time.We are very happy that your holiday was nice here.Your kind and motivating words will ofcourse be shared with all department staff.

We are looking forward to see you again in our hotel.

With Kind Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo czysty i przyjemny hotel, animacje codziennie dla dzieci i dorosłych, polecam water polo i rzutki. Jedzenie bardzo przyzwoite. Hotel sam w sobie oceniam dobrze, minus to odległość od plaz, jednak połączenia dolmuszami są bardzo dobre, odjeżdżają co 5 minut do centrum. Widoki jak na zdjęciach.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 98damiank
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ali S, Yönetici, The Panorama Hill HotelOdpowiedź udzielona 28 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you so much choosing our hotel and posting such a positive review.Great to hear you have fun in our facilities.
We are very happy that all you expectations were fully met.It was a pleasure to serve you during your stay to make your holiday special.Your kind and motivating words will ofcourse be shared with all department staff.
Hope to welcoming you again in our hotel soon.


Kind Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2019

Dobra zabawa, świetni animatorzy, dużo atrakcji dla dzieci, młodzieży, starszych osób. Wieczory idealnie zoorganizowane, super nagrody. Obsługa hotelu bardzo miła, bezproblemowa. Świetny czas tu spędziliśmy

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Aleksandra L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ali S, Yönetici, The Panorama Hill HotelOdpowiedź udzielona 20 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We appreciate your time for writing and publishing this review.It was a pleasure to serve you during your stay to make your holiday special.Our gratitude for your compliments to our personnel.We are looking forward to see you here again soon.

Kind Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie oraz świetna obsługa. Bardzo kreatywni animatorzy i jest dużo atrakcji. Czyste pokoje i restauracja. Piękne widoki z tarasu oraz niezły basen. Spokój i wygoda. Dobre położenie hotelu.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Jaś K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ali S, Yönetici, The Panorama Hill HotelOdpowiedź udzielona 20 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for spending your vacation at the Panorama Hill Hotel and taking time to rate our hotel.We are very pleased that you liked it so much.It was a great pleasure for us to welcome you in our hotel and we look forward to welcoming you again soon.

Kind Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna obsługa , dobre drinki , przemiła obsługa w barze , piękne widoki , zadbany hotel , przemili ludzie z animacji , codziennie coś się dzieje , dużo zabaw , polecam każdemu kto pragnie spędzić czas w słonecznej Turcji ! ☀️

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Adrianna202020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ali S, Yönetici, The Panorama Hill HotelOdpowiedź udzielona 20 listopada 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for taking the time to share your positive holiday review about in Panorama Hill Hotel.We are very happy that all you expectations were fully met and that you enjoyed your time here to fullest.Your kind and motivating words will ofcourse be shared with all department staff.
It would be our pleasure to welcome you here again in the near future,for many more lovely holiday experience.

Kind Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji